Májfolt az arcon. Mivel lehet megelőzni és mi használ, ha már van? (tudásbázis)
na majd egyszer ha elég bátor leszek kipróbálom .
Bár úgy már csináltam ,hogy kizárolag a foltot kentem faktor krémmel ,na az nem vált be :)
én egyszer szoliztam alapozóval a kozmetikus meg finoman lehülyézett , de lehet van benne valami.
Végülis nem először csinálod . Remélem nem lesz baja a bőrödnek tőle .
jajj , az nem jó
én is ettől félek ,hogy most kezd igazán sütni a nap ..,most fog kiderülni mennyire jó ez a gél .
Szia!
Nekem beszívja a bőröm pedig nem vagyok egyszerű eset. Reggel és este használom, reggel 2 réteg sminket teszek fel: Nívea színezett hidratáló és Sheer cover alapozó. Alá még pattanásra is kell egy krém. Így szépen eloszlik minden kence.
Viszont tegnap voltam a Belga tengerparton és jól leégtem. Kezdhetek mindent előröl pedig úgy vigyáztam.... :(
Szia Haljud
Remélem hogy már sokat javult az arcod és már nagyon elégedett vagy!!!!
úúú és úgy hogy mész dolgozni stb ???
(sebes arccal)
Lányok , akik az ephelist használjátok , nektek beszívódik a gél ?
Én este mindig ragadok és nem szeretem,persze elviselem ,de zavar.
Nem is tudnám reggel használni,mert erre képtelenség sminkelni :))
De ami fontos halványodik a foltom !!
Ez egy jó arány :)
jobb mintha azt mondaná vagy el múlik vagy nem :)
Látsz már valami javulást ? vagy még korai ?
sziasztok
most láttam wstelesoph reklámjában egy krémet Ellézza néven reklámozzák és azt mondják hogy jó a foltokra. Valaki próbálta már? elég drága 10000 ft.
örömmel olvasom,hogy Te is úgy látod halványított .
Szerintem ha rendszeresen kenjük ,nappal fényvédőzzük nem lesz olyan irdatlanul ronda barna .
Nekem az is jó ha ilyen marad amilyen most és nem sötétül be jobban :)
Te reggel is használod ?
Szia !
Én 11 napja használom , és nekem halványított a foltomon . legalábbis úgy látom .
De igazán 2 hét mulva lesz látható eredmény ! és majd akkor derűl ki ,ha 100 ágra süt a nap .
De én fogok még venni és a nyarat végig kenem :)
Nekem ennyit (1200) megér. Én csak este használom !
Tegnap alapozó nélkül mentem emberek közé :D
Szia!
Holnap lesz 1 hete, hogy használom az Ephelist. Tegnap nézegettem a foltokat és talán halványabb egy picit. De azt is hozzá kell tenni, hogy úgy 2-3 hete nem is igazán süt a nap!
Tehát jelentős javulásról nem tudok én beszámolni.
lányok ennyire jó ez az új ephelis??? A régi amit én használtam az egyáltalán nem halványított semmit sem.
Valakinek jelentős javulás???
Szia,
én pont az előbb vettem meg egy pécsi patikában, 1150 Ft volt. Tegnap megrendeltem, mára meghozták.
Sziasztok!
meg tudnátok pontosan mondani, hogy hol vettétek ezt az új ephelis gélt? Én kaposvári vagyok, de van Pesten ismerősöm, ha ott vettétek, mivel itt nem kapni, sőt én homályosítottam fel a gyógyszerészeket, h újra forgalomban van.
Én nagyon csúnya módon nyomkodom a pattanásaimat és meg is marad a helyük de érdekes módon csak azóta, hogy fog.gátlót szedek. Előtte szépen elmúltak eddig.
A pattanás nyomot és a májfoltot össze se lehet hasonlítani! A májfolt nagyobb területen van a pattanás meg hát aránylag kicsi pötty.(ki mennyire kaparja el)
ja az azért nincs nekik, mert sokat dolgoznak és sosem mennek napra :) :)
( nem akartam megbántani az Orvosokat:D ,csak olyan jól jött ki :) .. amúgy le a kalappal előttük , csak könyörgöm valaki találjon megoldást a mi foltos gondjainkra is)
Bár én bízok ebbe az ephilis gélben ,úgy látom segít :) ,de már írtam párszor .:))
További ajánlott fórumok:
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?
- Viszonyt megelőzni.
- Kapott már valaki msn-en keresztül vírust? Hogy tudnám ezt megelőzni?
- Hogyan lehet a szőrbenövést megelőzni?
- Hogyan lehet megszabadulni a lakásban lévő kis pókoktól, vagy megelőzni, hogy bejöjjenek?
- Hogyan kell az infrás masszírozót arcon használni és milyen krémekkel lehet egyszerre használni?