Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ma teljesen elképedtem a bútorárakon. fórum

Ma teljesen elképedtem a bútorárakon. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

28. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:03

Már én is kezdem kicsit unni,,vagy inkább meg is untam a meglévő fenyőbútort.

Nem is illik a parkettához,és szeretek néha variálni a környezetemen.

Rendszeresen rámjön az átrendezkedési vágy,,,bár évek alatt a létező opciókat kimerítettem.

Bizony ,,nagy levegő kell ha új bútort szeretnék.A konyhabútort is inkább felújítottam,,jó lett.

27. timycat (válaszként erre: 18. - K-né Zsóka)
tegnap 17:25
3milliós ajánlatot kaptunk a teljes festésre. Más javítani való nincs, tükörsimák a falak csak sok a nm és egyes részeken borzasztó a belmagasság. Csak pislogtam.
26. timycat (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:21
Kanizsatrendnél nézd meg, nagyon jó minőségűek, kényelmesek. Nem mondom, hogy 300ezer alatt lesz bármi is, de ezeket az IKEA, XXL, Möbelix meg himihumi carokat messze leverik minőségben, árban meg jóval alatta vannak és olyan anyagból, alakra, nagyságra gyártanak amit te akarsz. Jaaa hát várni azt kell rá.
tegnap 13:43

Minden árán elképedek

.

24. Amaunet (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 13:09

Esetleg használtat?

Sokan akik költöznek, felújítanak meghirdetik különböző oldalakon.

tegnap 12:18
Mi tavaly vettünk igaz csak egy franciaágyat a ysk-ben. Még eddig bírja. Drágák a bútorpk sajnos.
22. Alnisa (válaszként erre: 15. - Amaunet)
tegnap 11:35
300-400 e ft alatt rá sem szabad nézni, mert szétesik 2 hónap alatt és ez a legalja.
21. globus (válaszként erre: 17. - Kentaurcica)
tegnap 11:18
Most nézem, a 6 éve vett étkezőasztal székekkel több mint duplája. Tény, hogy gyönyörű még, minőségi, de mi indokol ekkora emelést, pláne hogy akkor is drága volt...
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Timycat)
tegnap 10:16
A festés a mai festékekkel már szinte gyerekjáték. Ha javítani kell a falat, az más ügy, de a hengergetés már tényleg nem nagy ügy.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Amaunet)
tegnap 10:15
Azt gondoltam, 300ezerért már kapok egy szépet és kényelmeset, de fél-egymilliókat nem fizetek ki, akkor marad a nyominger nyikorgó kanapém.
18. K-né Zsóka (válaszként erre: 6. - Timycat)
tegnap 09:01
Talán van 5 éve, hogy festetni akartunk, és a festő közölte, hogy 50 ezer ft/ helyiség, nagyságtól függetlenül. Borzasztó soknak tartottam akkor, most meg egy szobáért kér annyit, mint akkor az összesért. Na majd magad uram, ha szolgád nincsen, mert ennyit nem adunk neki.
tegnap 07:22
Kíváncsiságból rákattintottam egy asztal reklámjára. 850000 forint volt. Egy nem is nagy asztal, nem étkezőasztal, olyan sima. Vajon ki veszi meg ezeket? 🙄
tegnapelőtt 21:47
csak azon kepedtel el?
15. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:16
Mennyiért gondoltad lecserélni a rozoga kanapét?
14. timycat (válaszként erre: 13. - Globus)
tegnapelőtt 20:46

Most olyan eset történt ahova szakember kell. 25-26 év után valami Bramacos-kerámiás csoda felület megadta magát és egyik éjjel leszakadt. Konkrétan a gerendák és téglák (?) látszanak ki. Ez a ház azon része ahol egyszer megállt az építkezés (ember épp vált) és eltelt egy tél hogy azon a részen nem volt tető.

De mi egyébként sem festegetünk magunk, meghaladja a képességeinket. Az ember a fejébe vette hogy ezt most kijavítják aztán nyáron teljes festés lesz 🙄 A válást tervezem épp, legutóbb is extra szívás volt.

13. globus (válaszként erre: 6. - Timycat)
tegnapelőtt 20:34
Nálunk évek óta magunk festünk. Mindent glettelt festő, mert ahhoz nem értünk, de maga a festés nem nehéz. Igaz, 3x annyi időbe telik, és én még falfénnyel is átkenem, de szép. Mondjuk a korral egyre nehezebben állunk neki, idén hálószoba lesz soros.
tegnapelőtt 20:25

Ne is mond!

A kovid idején vettünk egy francia ágyat 47 ezer ft-ért, most ugyan az az ágy 200 ezer.

A többit már nem is említem.

11. fenevigye (válaszként erre: 9. - Fenevigye)
tegnapelőtt 20:22
Ez a laves, nagyon jó fogyókúrára. Bevágjuk, utána állunk mérlegre. Pontosabban kettőre, bal lábunk az egyiken, jobb a másikon. Az eredmény azonnal látható, máris leadtuk a fele hájunkat.
10. fenevigye (válaszként erre: 9. - Fenevigye)
tegnapelőtt 20:08
A tetején a bal felső. Csirke leves, tésztával.
9. fenevigye (válaszként erre: 8. - Fenevigye)
tegnapelőtt 20:07
Ez. [link]
8. fenevigye (válaszként erre: 6. - Timycat)
tegnapelőtt 20:05
Értem. Amikor nekünk az új elnökünk lett, egyik napról a másikra megduplázódott a leves, az egyik űzletbe. Kb, 2-evésre való, vagy 2 személyre, 10-ről 20 Dollára ugrott.
7. fenevigye (válaszként erre: 5. - Fenevigye)
tegnapelőtt 20:01

Áááááá, megvan a pénz azért ér kevesebbet, mert gyűrött/kopott lett.

Bocsánat a beleszólásért.

6. timycat (válaszként erre: 5. - Fenevigye)
tegnapelőtt 20:01
Nem ilyen távlatokról beszélünk hanem 4-5 év. Amiből 5 éve egy 60nm-es lakásban komplett tapétát leszedettem, a betonig visszacsiszoltattam, legletteltettem és kifestettem abból most egy szoba nem jön ki, úgy hogy csak a mennyezet problémás, a falakat csak át kell gurítani.
tegnapelőtt 19:57
Infláció. Hol van már a 2 Forint egy csomag Munkás, 3 Forint egy csomag Kosshut cigaretta? Található még lyukas 2 filléres, amit a svájci sapkánk bóbitájára húztunk? 3 Forint 1 liter tej, hmmmmmm.......
4. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:54
Mi egy szobára kértünk árajánlatot, mennyezet javítás + festés.... olyan számot mondott a mester, hogy csak pislogtam 😳 pedig nem felépíteni kell csak kifesteni.
3. ~ Luna ~ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:31
Én is. Kíváncsiságból nemrég rákerestem a kb. 4 évvel ezelőtt vásárolt bútorokra, háztartási gépekre, hát leesett az állam 😵
2. Myra
tegnapelőtt 19:27
Miért?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook