Lovasok topicja (beszélgetés)
vennék foriborit :D
hol kell sorban állni? :)
hú de rég ittam...nagyon jól esne, lehet kibillegek estefele a közértbe? :D
Az a nyitott buszozás érdekes lehetett, én tuti leszálltam volna egy szó nélkül...akár menet közben :P :DD
na menek, szalmát cserélek a szobában :DDD azaz porszívózom :)
na,akkor beitókázol,és nem találsz majd ide..
oké,írjunk könyvet!címe:"vérpónik,vérölebek,és egyebek.."
vagy egyéb ötlet?
hihihi, ez igaz!!! Storyban nincs hiány :) pedig ha belegondolok semmi extra nem történik,de van mit mesélni és tényleg nemis írok le mindent... hehehe,Írjunk könyvet!!!!!!! :-P
Köszi, a részvétet :-P viszont beindult a kereskedelmi vénánk: forralt bort kell árusítani!!!! Nyáron jégkrémat, nyami
jujj,ez nagyo n gáz!nyári városlátogató busszal mentetek télen??ez klassz lehetett..sajnállak utólag is!!
velünk mindig történik valami hülyeség,nem figyeltétek még meg?a 80%-át meg le sem írjuk mindig ide..kész röhej..
Nem írtad el Édesmandula :)
Képzeljétek el: tegnap sulis kirándulásunk volt :) Háttértörténet: rendezvény és utazás ügyintézői tanfolyam és egyik kedves tanárnőnk elvitt minket szálloda, ut.iroda látogatásra és egy városnéző buszozásra :) na ez utóbbi volt izgis :-P emeletes busz, aminek teteje van, de ablaka nem volt, csak szélvédője :-D
Sztem nem kell részleteznem a hideghez, szélhez való hozzáállásomat :-))))))
Bbbbrrrrrrr, kegyetlenül átfagytam tegnap - persze akkor szakadt a hav., amikor a várban keringtünk busszal :-P
Voltál a loviban Édesmandula?? Érdeklődtél???
kismalaaac? :DD
micsinálnak ott? :)
jelentem megfagyok, de ha párom 23fokon sütteti a kazánt, akkor megsülök... :P aztán reklamál a gázszla miatt(?) pasik :DD
Lovazást tologatom :) most szerda az időpontom... :P :D
hát én sem lovagoltam tegnap,csak kimentem leleltározni őket.:-Djött a farmra még újabb,húsz kismalac,és tök szelídek..lesz ám ott őrület..huhúúúú.
most is nagyon fúj a szél.nem bánnám,ha abbahagyná!
Ti?
ahh, irtó hideg vaaaa--aaan :DD
holnapról kihúztam a pónigolást, több okból :(
de a héten megyünk :D csak ne fújjon a szél :D hátranézek és a gyerekem repül? :))
Schmigyo (bocs ha elírom :D) akkor tuti direkt csinálják ezt a hempergőzést a lovak :D a kakás kutyus meg brrrr :P nem lenék ott... :)
Esik a hÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!! :))
Tegnap hóviharban álltam kint a loviban, kafa volt :-S
Most nagyon filózom,hogy egyáltalán kidugjam az orromat, mert ocsmányul fúj a szél, de a hó megmaradt :)
Szobakutya,rotyi... még Pesten laktunk.MI volt az első ingere sétáláskor?Szarba feküdni!Hab a tortán:utálta a vizet :-P mire betettük a kádba,megfürdettük,azt a kutyát is átkoztam,aki szegénykém csak könnyített magán :)
És milyen az amikor megpucolom,megfürdetem a lovat,kiengedem a ménesbe, arrébb megy, hátra néz és látom, hogy megcsillan a szeme... még mielőtt elsikíthatnám magam,már élvezettem fetreng a koszban.Felkel, hátranéz és ott a kacérkodó csillogás a szemében, majd vágtában továbbáll egy-két bakolással fűszerezve :) ez tuti nem a szagok és viszketés miatt van :-)))))
nem.a bőrük érintkezik a porral,mert eljut oda,és viszketést vált ki náluk,ezért henteregnek meg.egyrészt.másrészt meg náluk is lehet valami olyan illat,ami szimpi nekik,-nem területjelölők,mint a kutyák-,és izgatja az illatmirigyeiket...vagy nemtom....:-DD
henteregtek már meg kutyáitok pár napos döglött halban??na,én azt mondtam,hogy majd ha lemegy róla a szag,hazajöhet...azt hittem,odahányok..
éljenek a szürke-lovak!!:-DD
meg a sárban,sz..-ban hentergők!!
Ne is mondjátok a szürke lovat :-P Dzsami drágám szürke és imád a kakiban és sárban fetrengeni!! Nem értem mi a poén benne:sz...-ban fetreng.... lónak kell születnem :)
EGyre jobb beceneveket találunk ki :-D Vályog-pacc, Sár-ló, Vér-Öl-Eb.... hihihihihihi
Fogta és kidobta a kutyit a kislány??? Csakúgy a semmiért??? És mi volt utána?? Vki elmagyarázta, hogy a kutty, akármilyen harapós, nem illik kidobálni az ablakon, főleg az x. emeleten???!!!
áhh, bele se gondoltam hogy a "gyerekfoltok"hoz hasonlóan lehet "lófolt" is a bundán... :)
Komoly...most akarok fehér kutyust...öööö...van kutyaszőr-festék? :D Amúgy is ha túl hóka télen, akkor elveszhet a nagy hóban :D igazad van Némó! :)
télleg és mi van ha szigetelést gyárt magának? :P Vályog-ló? :D
ÁLCÁZZA MAGÁT :) bocs, fiam capslockolt...
Lókommandó-tag és meglásd nemsokára álbajuszt is ragaszt :DD biztos valami fini saratok van, kezd el árulni vaterán, ló-pakolásként, fényképet meg mellékelj a kommandósodról :D kerianyumék kutyája nem sok ésszel bírt, ő 40fokban feküdt a házában, esőben meg kint ült és vonyított: esik!!! utálom!! :DD fura egy jószág volt az biztos :)