Lovasok topicja (beszélgetés)
Miért nem Y-nal írod a szépséges neved :)?
Van egy BarátnQm, Q igy irja..
De ne vedd kioktatásnak-kérlek.
a lefoglalt szóról nekem más jut az eszembe :DD
de a Tétényi út nincs messze innen :)
beszámolok: :)
kaptam egy telószámot, egy hölgyét, aki foglalkozik ilyen kicsikkel is :) és nincs is messze :) remélem rámtelefonál pénteken, mert tanyán van a paci és az út igencsak izés ha sár van (van is), szóval akkor nem lehet kijutni :P
Most várok :)
Simán!!! Jól hangzik!!!!
VérTenyészet Bt. :-P
Vezetéknevemből képezte a volt tesi tanárnőm :-)
Böcsületes nevem: Schmidt Ivett és a Schmidt becézése a Schmigyo :-)
Ha szinte mindenki VérÖlEbet hoz, akkor én Macókámat (kaukázusi juhászk.) csak másodlagosként "dobom közösbe", és "elsődleges vérállatom" egy alattomos, hízelgő, gyönyörű VérCicus lesz :-P
Tényleg egy dög, mert ha játszani akar akkor betámadja a bokámat, nekem jön akárhol :-D
Pesten, a Tétényi útnál van ez a játékbolt és azért kellett odamenni,mert egy kollegám tel-on lefoglalt logikai játékot és elhoztuk :-) Aztán itt az irodában játszottunk felváltva, persze ez mind értekezlet szünetében volt :-P
ÁÁÁÁ, nálunk egy ért. olyan,hogy beülünk kb 16an a főnök lecseszi a társaságot, a fiúk mint a suliban röhögnek, hülyülnek :-P
Szinte tényleg olyan,hogy a főnök az ofő aki néha rendet teremt, mi a diákok, a fiúk folyton rosszak a lányok serényen jegyzetelnek :-)
Jah, és mindenki 30 fölötti, kivéve engem :-D
hű télleg, viszem a VÉRgekkóim :D
ha kiéheztetem őket, ott tényleg vér fog folyni :))) megrágják emberujjat, azt hiszik a csacsik, hogy kukusz az :DD ööö...értelmes mondat volt?
émmeg lettem édesmandula, mert a párom így szólít, rám találta ki :)
eredetlileg (hehh jószó) meg futrinak, de már nem akarok többet futni :P (nemmintha nem futnék egész nap édesmandulaként is :D)
holezabolt? :DD
mindig úgy járok, hogy bemegyek valahova, kipakolnak a gyereknek egy marék játékot, és én elmélyülten tolizom a kisautókat, míg ő az ügyeket intézi :D de egy ilyen bolt jó volna, mert akkor lenne kivel játszanom :DDD
értekezlet? :D az nálam az, mikor mindenkinek leordítom a hajzatát, vagy kiosztom őket, utána megkapom hátulról, hogy magas lóról beszélek :DDD azért is jöttem ide a Vérpóni klubba :D
uhh.akkor az nem jó,mert az enyém vad a kanokkal szemben..öltöztessük be szukának..mit szólsz?csak van kinőtt babaszoknyád,nem?:-DD
helyreállítottad már a homokozót a marhatámadás óta??:-D
az nagyon tetszett..tényleg,mit szólt a párod,amikor elmondtad neki?
Azért mert engem így híínak a való világban is..DD..
AzN...pedig a vezetéknevem kezdőbötűje..DD
itt is volt villámlás..párom kérdezi,mi volt ez?-mondom:nyugi,csak fényképeztek..a vaku.
VÉR-lovasklub,vagy amit Rose írt..
nem áruljátok el kinek miért ez a nickneve?
na,akkor munkahelyet kell váltani..én is elcsodálkozok minden játékboltban,mennyi minden van..régen volt teniszezős-barbi,diszkós baba,most meg:divat,-kutyás,-hapsis,-gyerekes,-házas,-macskás,-aerobikos,-lovasbarbi,meg a jó ég tudja milyenek még...nem?
én annyival csatlakoznék a VÉR-társulathoz,hogy egy VÉREB-et is hozok..:-DD
a csimmás jogvédelem is jó,mielöbb kell szerveznünk,nehogy valaki elcsatlizza előlünk..mit csináltál a játékboltban?-azon kívül,hogy játszottál?-:-DD
(Vér)Lovasok topikja...vámpírok kíméljenek..DD
jah sziasztok!!
Tegnap nem lovaztam brühühűű..de cserébe azért mert nem mozgattam őket...szarrá áztam az esti etetésnél...
na ilyen se volt még de december elsején akkorát villámlott...hogy bemenekültem a lovak helyére..DD..ők meg persze rongyoltak utánnam..DD
Ez tetszik! Jó a szöveg és hozzá egy VérPók embléma :-P Már megvan a promócikk is: festet csemma - persze ezt a megnevezést le is védjük,csípőből :-D
Hm... mi kell még?! Dekoros fotóink is vannak, már csak a közös album hiányzik.
Oh, és persze a közös nevünk!!! Vagy marad a "Lovasok topicja" ??
ESetleg: "Nem félünk tőletek, Vérpónik! De VérPóktól sikkantunk..." ?! áá, ez hosszú :-P
Én dolgoztam :-S értekezlet volt,ja és egy kollegával játékboltban voltunk most délben :-)
Nagyon tuti hely!!!! Lehet ott játszani!!! Eladók megmutatják,hogy kell és játszanak veled!!!!! :-)
ez jó.....akkor mentőt is hívni lehetne arra az időpontra..jujj.igazán vendégbarát lovarda...:-D
a pókot simán betettük volna a közös albumba..sőt!Ő lett volna a címoldalon!VÉRPÓK...vagy nem?
tudom melyik csimmáról beszélsz,láttam már olyat!jól beszélsz!befestjük a csimmákat,és eladjuk őket!!király lesz!!!
Hehhe, ezt most olvastam:
A lovarda falán az alábbi szöveg látható:
"Itt mindenki megtalálja a neki való lovat, sovány embernek soványat, magas embernek magas állatot biztosítunk. És aki még soha nem ült lovon, annak olyat, amin még soha nem ült senki."
nem fotóztam :D
de a közös albumba amúgy sem raktuk volna be ugye? :D vagy papíralbum: és csatt! benne van...lapítva a pók :)
jah, bár nem rosssz csimma, nem az a gagyi, olyan más...nah :D nem tudom, nem rá van nyomva a minta, hanem benne van, mintha lenne egy alap csimma és ráöntötték volna a műhanyagot. :) olyan jól néz ki :D
és igen, felnőttben láttam mintás gummécsémmát, 12ért :P hahha :DD elhozom a telekről a kicsithasználtat, oszt fújok rája spréjjel mintát, oszt felrakom a vaterára :D
jhaj :))) ma mindenki annyit dolgozott, mint én? :D
lefotóztad legalább?
kirány ára volt a csimmának..mit ne mondjak..egy gyerekcsimma,amire rányomnak valami mintákat,aztán kicsapják a kirakatba 3000 pengőért..szép..az nagyon jó!ilyen kéne egységes mintájú nekünk is!!nem?van egyébként felnőtt méretben is mintás,láttam már cipőboltokban..pfff.
húúúú baassszzzuuus!!
Akkorát visítottam az előbb :D
pedig nem félek a pókoktól!
de ez nem pók!
lovasaim, befogtam egy ősállatot!! lábakkal picitt nagyobb, mint egy gyufásskatulya!! váááááíííí!
hm...megetetem a valamelyik gekkóval :DD fini hami...brrr...ráz a hideg :SS
le kéne fotóznom mekkora...
huhh, én is akarok lovagolni :D
de be kell jelentkeznem...és a gyerekre sincs ki vigyázzon addig :P hmpf...meg kő oldanom :D
emberek én 10 éve nem ültem lovon :DD de olyan mintha tegnap lett volna :) remélem ez is biciklizés szintű :D elfelejthetetlen :DD