Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Lovasok topicja fórum

Lovasok topicja (beszélgetés)

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
254. édesmandula (válaszként erre: 252. - Schmigyo)
2008. nov. 29. 12:05

ööö...injekciós fecskendő, macska türcsibe teker, oldalt fejét megfog, pofa megnyom (kinyílik kicsit a szája), fecsi bele, folyadék csorog...persze ha harcos macska, akkor egyszerűbb ha te iszod meg a kamillát :DDD

de nem tudom jó-e nekik a kamillka :) én tuti megfulladnék tőle-még dagadtabb lenne a torkom, mert allergiás vagyok rá :DDD

253. édesmandula (válaszként erre: 251. - Schmigyo)
2008. nov. 29. 12:03
jah, azért 30 ló más, de amikor csak egy van szemben veled és ő nem akar agyonrúgni mindenáron, mert mittomén, olyan kedve van, csak rajtad vezeti le :P vagy fél tőle, azért próbálja regulázni így? Vagy azt hiszi így ő lesz az erős? Ki szeret félni? Jó hogy fél tőle a ló?...na mind1... :P
2008. nov. 29. 12:01

Ló-mentes kérdés!

Szerintetek egy macskával,hogy lehetne kamillát itatni???????

Vmi lehet a garatában,mert csúnya köhögésroham jön rá csakúgy. Ill kb két hete egy nagy dudor volt a nyakán,ami most visszahúzódott, eltűnt, de sztem belül van.

251. Schmigyo (válaszként erre: 247. - Édesmandula)
2008. nov. 29. 12:00

Múltkor egy 10 év körüli kiscsajt lovagoltattam,aki az előző "oktatójától" átvett két rossz szokást: 1.rángatja a kantárt,hogy a pacc ráfigyeljen, 2."Mikor vágtázunk? Vágtázzunk már" - ügetés se tuti még,de ő száguldozna.... ez mosolyogtató, de a rángatásra már kezdtem bepöcceni,mert láttam Dzsamin, hogy ki van bukva :( és a kiscsajt nem érdekelte....

Másik "lóbántalmazós" eset: igen, Édesmandula a lovászok furák ebből a szempontból,de ha azt nézem,hogy 30 ló között kell rendet teremteni,ill tiszteletet elnyerni.... háááát, azt mondom, néha oda kell csapni.

Viszont egy májusban született csikót a kovácsok,hogy tudnak úgy "megkínozni",hogy Hórusz elveszíti a bizalmat és tart mindenkitől, ezt nem értem.

Az előző körmözés után sok időmbe telt,hogy nem szaladt el előlem, és meg tudtam simogatni,pucolgatni. Most a héten megint voltak,megint pipával körmözték és kezdhetem előlről..... sajna,beleszólni nem lehet,mert nem az enyém.... :(

250. édesmandula (válaszként erre: 248. - 486341e386)
2008. nov. 29. 11:57
nem nagy ló, a...nem jut eszembe a szakszó :D szóval az ülőfelülete kb. 130-140cm magasan van :) és remekül irányítottam kötőfékkel...ha valamit rendetlenkedni akart (a füle jelzett :D) akkor megsimítottam a pofáját a kézfejemmel és mondtam neki, hogy: -Sáááára, neeee :DD és értette :) persze próbálkozott, de nem vészesen :D
249. Schmigyo (válaszként erre: 245. - Fe1fe85329)
2008. nov. 29. 11:54

Hehehehehe!!

Ne haragudj, de elképzeltem és így kegyetlenül vicces :) persze ott akkor, bizti nem volt az... na de utólag.... :-DDD

248. 486341e386 (válaszként erre: 247. - Édesmandula)
2008. nov. 29. 11:24

na,akkor gumicsizmára fel!!

ha kötőfék van csak rajta,és úgy van a futószár áthúzva a tarkójánál,akkor ha megrántod sem lesz baja...másképp nem tudod tudtára adni,hogy valamit nem jól csinál.mekkora ez a félVérpóni?hát igen,ez még nem az a lovaglás,mert le sem ér a pici lába,ez inkább csak ízelítő,és szórakozás..még jó,hogy nem aludt el a gyerek a lovon,he...

2008. nov. 28. 23:33

:) megjöttem :P

kicsit hosszúak a napjaim ,ha 36órából állna akkor talán mindenre jutna időm :)

félVérpóni lett a Saci-Sára, mert szerintem nem volt kimozgatva rendesen, kicsit gyorsabb iramot vett és a fiam a hátán, mint a rajzfilmekben: elkezdett zötttyögni és lefele csúszni :DDD úgy röhögtem, alig tudtam Sárát lefékezni :) gyerek méltatlankodott: hééé! hééé! aztán visszatoltam egyenesbe :D olyan pici még, nem tud fogni-szorítani a lábával :D de továbbra is nagyon urasan lovagolt, félkézzel tartva magát a nyergen :D

Amúgy nem értem miért kell durván bánni a lovakkal, már láttam pár lovászt, de komolyan mondom, Sárával és eddigi lovas lovaimmal is megbeszéltem mindent szép szóval, nem kellett erőszakot alkalmaznom :P Nah szóval most is csak kötőfék volt Sárán és a múltkor a szájába húzta az öreg a vezetőzsineget vagymit, most meg a másik öreg volt, ő meg átvezette a kötőféken körbe és mondta, hogy rántsam meg ha rosszalkodik... ? :P nem rángattam, nem a stílusom...elhiszem, hogy némelyik csakazértis gonoszkodik, de nem alkalmaznék ilyen aljas módszert, ha nem életbevágó :( na mind1...vagy én vagyok túl suttogi? :DDD

Szóval jól elvoltunk, most kaptam egy tököli lovi sugallatot is, ahol foglalkozik is nőci a picikkel, még várom a számát, jövő héten kapom :) nem mintha bajom lenne Perzsébettel, csak megnézek mindent :DD

Ja, és télleg oltári sár volt ott is, hol a Sára nyakába kapaszkodtam, hol meg csuszmákoltunk egymás mellett :D mondtam neki: -Sára, húzz ki ha beragadok, én is kihúzlak, ha megszorulsz :D

A manóm meg álmos volt és félúton kijelentette, hogy: -Kiszáá'! Kiszáá'!

ami ugye a kiszállok megfelelője, úgyhogy kis kört emntünk :) fotót nem sikerült lőnöm, vagy a lovat tartom, vagy egy leeső gyereket fotózok :D és most is a végállomáson Sára fejjel a szénába állt meg :)

246. 486341e386 (válaszként erre: 245. - Fe1fe85329)
2008. nov. 28. 15:40

jajjj..hogy nem rögzítette senki egy videokamerával..a francba....

pedig tuti jó lehetett.felpuhította a homokot legalább..ennek örülj!:-DD

245. fe1fe85329 (válaszként erre: 243. - 486341e386)
2008. nov. 28. 09:59
ho hóóóó..marha szabadulásról jut eszembe..amit már jó pár napja el akarok mesélni: múlthéten egyik reggel kedves férjem vizet akart adni az állatoknak...(Borjú és a bari)..de útközben elkalandozott és hogy minden ok legyen még el is ment itthonról..persze akisajtót nyitva hagyta.Én nagy nyugiba kenegetem a reggeli kenyeremet, mikor is iszonyú dobogásra lettem figyelmes, és a kutymóim veszettül ugattak....kinézek, hát a 3mázsázs bocikám ugrándozott a pázsiton és az autóm mellett...mikor meglátott engem megörült és ezerrel elkezdett rongyolni felém....majdnem felrohant a teraszra...én beszartam elvégre 3mázsa csak 3mázsa, és visszamenekültem a lakásba....majd partvisnyéllel felszerelkezve negyed órás taszigálással vissza pöcköltem a karámba... a kis hülye szó szernt végigrongyolt a homokozón ...virágokon kiskerítésen mindenen mint egy tank..DD
2008. nov. 28. 09:11

Hihihi, Zsu minek akarsz még egy ilyen "zseni" állatot???? Én már hidegvérűben is láttam Vérontó típust és dolgozott mint egy tank. Ráadásul elég sok Vérponcsival találkoztunk .... még a végén átveszik az uralmat és Majmokbolygója helyett Vérpónik uralma lesz :-D

N.Rose!!! Te is kaptál fincsi italt és bort is :-P

Olyan szépen süt a nap és én ITTHON vagyok :-D

Ha nem kell fuvaroznom családtagot akkor lovazás lesz a vége :-P

Édesmandulat mesélj!!!!!!!

2008. nov. 28. 09:02

csátok!!

én is lovaztam tegnap...na,halljátok,én még nem láttam marhákat így vágtatni..ülök a lovon,nagyon fülel,néz..hát a szántóföldről teper ám haza sebes vágtába két szürkemarka..kiszöktek a lököttek,megijedhettek valamitől,és nekiiramodtak..ettől a lovak is megijedtek,és a húsz centis sárban vágtattak..azt hittem eltaknyol mind..az én cipőmön is lett sárréteg,alig bírtam felemelni a lábam..azt hiszem megérett egy gumicsemma vásárlására az idő..

na,akkor forralt bor?vérbor?

szerintem tenyésszünk ki egy új fajt,ami igénytelen,és vérpóni nevet kaphatna..nem kell kutyát venni,és még mezőgazdasági célokra is lehetne használni..na???

2008. nov. 27. 22:57
hónap mesélek :) jóéttt!
2008. nov. 27. 14:14
Most boroztok?? vagy mi van?? Én jövök ti meg mentek???.....hát kinek tegyek én a naplómba így ázott Némo fejes képeket..He??...DDDDDDDDD....
240. fe1fe85329 (válaszként erre: 238. - Schmigyo)
2008. nov. 27. 10:40

Halihóóó!! vagyok ám, csak megfigyelő üzemmódban...trombitaművészpalánta gyermekem szállítmányoztam a napokban a tanárúrhoz pöstre..DD

Hááát Némo malac gyerek nem lett jégkocka, de tegnap előtt reggel megrettentem mert messzíről úgy nézett ki mint akinek megfagyott a bundája..de hála istennek nem..DD..jó gyapjas...DD...

képzeljétek lehet bővül az állatparkom két rackával...nem akarom elkiabálni nem biztos még...de hát ha..

nekem mostanában a legújabb favoritom a Hucul...Na azok is tudnak ám vérlovak lenni....de legalább nem lehet nagyot esni róla..DDD

forralt bor..hmm..nyami...lehet egyik este csinálok egyet..azuramnak..DD

2008. nov. 27. 10:36

Közkívánatra: (dobpergés!!!!)

[link]

Én is ügyi vagyok,mert most jutott eszembe, hogy linket ide is bemásolhatok,nem kell egyenként elküldenem :-) ne ennyit a mai napról :-P

Koccintsunk!!!!! :-)

2008. nov. 27. 10:07

Oksa, akkor csatolom a forralt bort, nyami!!! :-P

Képzeljétek!!!!

Tegnap voltam suliban, és az egyik nemzeti parkunkban ázsiai vadlovat tenyésztenek :-) amik - na most kapaszkodjatok!!!! - harapnak és kész vadállatok :-D egyébként ezért is szerették őket az ókorban harci pacikként :-)

Sztem egyre megalapozottabb a Vérpóni fogalmunk megléte, jogossága - kezdek félni :-P

Édesmandula mesélj a mai paccozásról!!!!!!!! :)

Tényleg?! N.Rose hova lett??? Agyszoborrá vált? Lókommandó elvitte? Jégcsaposodott??

2008. nov. 27. 08:29

N.Rose! N.Rose jelentkezz!

Az eső utáni agyagszobor-lovad nem lett most jégkocka? :)

236. édesmandula (válaszként erre: 233. - Schmigyo)
2008. nov. 27. 08:29

:)) ez jó :D

mézet szoktam a cukor helyet rakni :D jobban ragad tőle a konyhapult :))

Akkor küldöd a bort? :D ma lehet jól jönne "terepre", míg vezetem a pónit, attól félek be fog fagyni a micso...mindenem. :D

2008. nov. 27. 08:27
hú, olyan jót álmodtam, valahol voltunk és megnéztünk egy ménest, éppen valami kis pataknál pancsoltak a lovak :D asszem azért, mert ma megyek a picifiammal megint paccagolni :DD
234. 486341e386 (válaszként erre: 233. - Schmigyo)
2008. nov. 26. 15:45
már nem érzi az öreg az ízét..nekünk jó lesz!!küldjél csak belőle!!majd javítunk rajta,nem tart semeddig..ne vegye el a kedved.az írás ivás mellett jó csak..:-DDD
2008. nov. 26. 15:35

El se készült :-) hihihi, jobban jártok ha más csinálja, mert először nem tudtam, hogy abba kell cukrot, szegfűszeget, megnemtudommit kell még beletenni :-P anyuval együtt olyan löttyött kreáltunk, hogy masszív-alkoholista szomszédbácsi sugárban köpte ki a "drága nedűt" :-)

Maradok az írásnál!!!!!!!! :-P

232. 486341e386 (válaszként erre: 231. - Schmigyo)
2008. nov. 26. 15:25

oké,legyen!:-D

na,mardadt még bor?

231. Schmigyo (válaszként erre: 225. - 486341e386)
2008. nov. 26. 14:11

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, azt hiszem szégyen lenne most az én "boxom" lóotthonnak, olyan kupi van benne.

Meg lehet ezt vétózni??? :-P INkább legyenek a packók boxban mi szobában és akkor nem kell szegénynek égnie a rendetlenségemért... hihihihi

2008. nov. 26. 14:10

Figyuzzatok, lovat miért itatjuk le??? Mi borozhatunk, a pacc attól még egyenesen közlekedik - néha... mert Dzsami pl rosszabb mint egy vénasszony és ide-oda bámészkodik, Chealse pedig a saját lábában elbotlik :-P

Ok, írjunk lovas szótárt, Vérpónik és Vélölebek, azaz borozzunk együtt címmel :-P

Leszálltam volna én is, ha nem jégcsapozódom :-)

2008. nov. 26. 12:24
jah,a lovakat is le akarjuk itatni??
2008. nov. 25. 16:28

találtam egy blogot is :)

[link]

szép képek vannak, bár a szöveg az nekem francia :DD

2008. nov. 25. 16:25

bonjour, franciák azok :)

Cadre Noir de Saumur a suli neve, érdemes érdekes képekért a képes guglit megtúrni ezzel a névvel :)

226. édesmandula (válaszként erre: 225. - 486341e386)
2008. nov. 25. 16:24

hmm...melyik az a lovasiskola, ahol olyan fura dolgokra tanítják a lovakat, mint pl levegőben ugorva kirúgni meg ilyenek?..na mi is valami hasonló gyakorlatokat mutatnánk be szerintem beborozva :DD

rákeresek...valami utazó fajtájuk volt itt nálunk is fellépni :P nem teljesen értek egyet a dologgal...

225. 486341e386 (válaszként erre: 224. - Édesmandula)
2008. nov. 25. 14:58

na,ezt a lovasnyelvet!akkor mész almolni,mi?hehe!ez tetszik!írjunk akkor szótárt inkább...:-D

jaja,le kellett volna szállni a buszról mindenkinek,és lóháton menni tovább!na,jó..igyunk bort,és ha lovagolunk,cikk-cakkban megyünk majd.új lovardai-alakzat..

❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook