Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Hova lett Ágci hozzászólása, amire ezt írtam???
Hahó, mi rossz volt benne???
Pozsonyban voltunk.
Szakmailag megértem a leállított stimulációt, de azt hogy “utolsó esély” márciusban egy utolsó lombikra...ezt még emésztenünk kell...
De neked könnyű volt, a 2 baba gyorsan összehozta a szükséges napi mocorgást😉
Ja, hogy otthon nuku számolás? Csak a wellness szállóban? De rég volt😍
Kiscica, átérzem! De biztos vagyok benne(d), hogy kisírod magad, és visszatér a hited, hogy van tovább is és folytatod!!! Fel a fejjel!!!
Ez most Pozsonyban volt vagy itthon?
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Őszintén sajnálom.😢
Csak erőt és pozitív energiákat küldök.
Nagyon megtudlak érteni,hasonló cipőben jártunk😔 szörnyű ez ígyis- úgyis , és nagyon sajnálom,h ezt sokunknak át kellett élni😔
...de van egy ács ismerősöm,s neki mindig azt tanították a suliban,ha leesik a tetőről azonnal másszon vissza, mert ha nem teszi eluralkodik rajta a félelem,és többet nemtud majd visszamenni...(lehet hülye hasonlat,de nekem ez cseng a fülemben,és lehet van benne valami,mert akárhányszor sokszor csalódás ért,és nem sikerült,mindíg tartottam szünetet volt mikor 3 évet,most nem akarok vissza AKAROK mászni a tetőre😊)
Istenem ne....
Két szó jutott eszembe: annus horribilis.
Ez bőven leírja 2019-et.
Most nem lehet mást tenni,a sírás után gyorsan le kell zárni ezt az átkozott évet(Hál'Istennek nincs sok hátra belőle).
Sok-sok erőt kívánok nektek!
Puszi...
Sziasztok!
Mai nappal véget is ért a 3.lombikunk, leállították a stimulációt.
6.ciklusnapra sikerült egy 20 mm-es cisztát növesztenem ami mára még tovább növekedett, emellett pedig összesen egy tüszőt ami nagy valószínűséggel üres (vérvétel alapján).
A doktornő DHEA szedését javasolja “utolsó esélyként” és 2020.márciusában vár minket vissza egy utolsó lombikra vagy pedig donor petesejtes lombikot ajánl.
Végtelenül szomorú vagyok, mert most testben és lélekben kipihenten nagy reményekkel vágtunk bele a lombikba.
Sokan tudjátok hogy nehéz évet zárunk most párommal, ennek méltó megkoronázása ez a kudarc.
Egyelőre még sokk-hatás alatt vagyok a sírógörcsökön kívül csak mérhetetlen fájdalmat és elkeseredést érzek.
Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ennyi volt és nincs tovább.
Kitartást kívánok mindenkinek aki úton van vagy éppen pihenőt tart a következő lombik előtt, a babát váróknak pedig boldog és problémamentes babavárást!
ahány ház annyi szokás😊
Én Németországban élek közel 15 éve,és anno még Magyarországon álltam neki. És valóban itt a Fethez a 10.-ik 12.-ik napon kell menni ,este repesztő másnap teli a laborba ,és 5.-ik napon beülti,szóval itt Pick Pack ,DE otthon sokkal Sokkal alaposabbak az orvosok!! 😊
Nekem a lelkem akkor nyugszik meg,ha sikerülni fog😊
Te hányadik hétben voltál?
Milyen stréberek vagytok😜
Én egyiknél sem számoltam. Viszont a szülés napján kispasi meg se moccant. Na akkor kicsit paráztam.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg