Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Lányok, tudnátok segíteni nekem? Hétfőn megyek a Versys-be méhtükrözésre és sehol nem találom a papírom, amit adtak a méhtükrözés előtti teendőkről. Emlékszem, h talán Sumamed S 500 mg-ot kell szedni a műtét előtt 2 napig és Betadine hüvelykúpot, de azt hány napig?
Egyáltalán jól emlékszem????
Te jó ég! :O elő van írva, hogy mennyit kell mozognia? Na, ez is jó nagy para...
A nemét még nem tudjuk biztosra, de én egyértelműen kisfiúnak érzem. (Egyébként ezt a kérdést maximálisan el tudom engedni, ugyanis teljesen mindegy, ha kisfiú, ha kislány, borzasztóan örülni fogunk) És az UH-n a néni is azt mondta, hogy nem látja, de ha mondania kellene valamit, akkor kisfiúnak mondaná. Rejtély, hogy mi alapján mondta.
De cukik vagytok :) ❤ köszönjük szépen a sok jókívánságot.
Igen, mások is mondták, hogy ne áltassam magam, ez az érzés később se lesz jobb, max. "átalakul". Mindenesetre azért én is azt remélem (még mindig ilyenekben reménykedek), hogy ha már egyértelműen érzem a mocorgást, akkor talán megnyugszok kicsit. (Valamit most is szoktam érezni, de még nem tudom eldönteni, hogy a picit érzem-e, vagy valami mást.) Korábban a 12. hét elérésétől vártam efféle megnyugvást, és bár valamivel jobb lett, de azért nem kerültem a várt zen állapotba :D
A. Nyuszinak, Espresso77-nek és Pintér Andinak nagyon gratulálok! Ügyik voltatok!
Lehet, hogy megindult valami pozitív hullám??? Úgy legyen! Kiscica, te jössz! ;)
Én is izgultam értetek, örülök, h minden rendben!
Ne aggódj, most már minden tökéletes lesz!!!!
Sok boldogságot kívánok a babóhoz!
Ez szuper hír. Mindíg tanulok valami újat!!
Donor inszem is van Győrben TBre?
Egyébként visszaolvastam kíváncsiságból.
A szenvedéshez:
Asszem hozzájuk tartozom.
A fonalhoz:
Olvass vissza.
Hányáshoz:
Cerucal is igen hatásos,főleg vénásan.
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
Már megint???
Ági.... :-D
?????
Asszem elveszítettem a fonalat....
Nov. 27. Espresso írta:
"Nekem beültetés után azt mondták a Kaáliban, hogy mindent csináljak úgy mint nagyanyáink, éljen az életem, és beülti után elő írta a Krizsa doki, hogy kötelező minden nap az egy óra séta, akkor is ha szar az idő, mert kell a jó vérkeringés, hogy sikeres legyen beágyazódás."
Ki az orvosod kérdésre a válasz dec. 1-jén:
"Szöllősi Dalmához járok."
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg