Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Huhhhh, még jó, hogy ódákat zengenek a Reprofitról...
SZURKOLOK!!!!!!!!!!
Szeretném megosztani veletek az elmúlt 24 óra történéseit.
Natív ciklusos ivf-re voltam bejelentkezve a reprofithoz.
Első uh ciklus 10.napja, jobboldalon 15mmes tuszo.
Minden rendben keszulhetek, jött a válasz. Ovitrell csütörtök este 21 óra, leszivas szombat 9 óra.
Kíváncsiságból csütörtök reggel csináltam egy lh tesztet. Full pozitív.
Kattog az agyam vissza nézem a feljegyzeseimet.
Ha ilyen hamar magas az lh szint este plusz szuri tuti elovulalok a leszivas előtt.
Vettem a bátorságot leirtam Mónikanak a gondolataimat, elküldtem a fotót a tesztről.
A válasz 3 felé verzió:
1.elmegyek laborba ahol még ma van eredmény lh E2 prolaktin szint és ebből kiszámolható a pontos időpont.
Ez kizárva mert labor ilyen még 150 kmre sincs hozzám.
2.ha biztos vagyok a tesztben péntek 10 óra leszivas ovitrell nélkül.
3.verzio maradunk az eredeti tervnel.
Most legyek okos.
A másodikat valasztottam, ekkor már délután 2 óra korul volt.
Hamar osszepakoltunk, és indulás. Ejfelre értünk brnoba.
Reggel készülünk, gondoltam megnézem még az emaileket.
Monika irt, mivel tegnap nem jeleztem vissza, igy leszivas csak szombat.
Azt hittem eldurran az agyam. A nagy igyekezetben nem valaszoltam, hogy a péntek 10 megfelel.
Azért nem adtam fel, és atjottunk a klinikára.
Elintézte mégis volt leszivas.
Sőt petesejt is és még érett is!!!!!!
Most a férjemet várom most rajta a sor.
Igy van egy kis teljesen nativ ciklusos petesejtecskem, akiben nagyon bizunk. Ja és 47 múltam.
Gondolhatjatok min mentünk keresztül az elmult 24 órában.
Szoritsatok, hogy a továbbiakban is minden ilyen szépen alakuljon.
Sziasztok,
beültetés után van aki kapott almowill-duo-t és medrol-t? Mennyi ideig kellett szednetek?
Szia
Altatásba működik,kb 20 perc az egész utána felébresztenek, és ágynyugalom ,pár órán át megfigyelés alatt tartanak,aztán kísérettel elengednek haza.
Másnap kicsit érzed még az altatást, gyöngének éreztem én magam.
Nekem nem volt utána vérzésem.
Mit számoltál első napnak?
Ha csak pityi pötyit, vagy csak délután kezdődött az erős vérzés, akkor az csak a nulladik nap. Akkor a 4.=3.
Hátha ez segít dönteni, mert igazából nem tudom 😀
Szia!
Szerintem a 4.napi tökéletes lesz. Sok sikert!
Véleményeteket kérném:
3. napi vv-re megyek (hormon, pajzsmirigy, kortizol, prolaktin), de úgy jön ki, hogy a 2. vagy 4. napon tudok menni.
Tudom hogy mindkettő jó, de melyik a legjobb?
Köszi!
az amh azt mutatja, hogy 90 nap mulva mennyi tuszo fog belepni az akkori ciklusba. annyiban fugg ossze a petefedzek kapacitassal, ha idosebb a no, kevesebb tuszoje van, ami majd 3 honap mulva ciklusba lephet. de ahogy egyik ciklusban mondjuk 5 tuszo, masikban 10 tuszo, 3 ciklusban mondjuk 12 tuszo indul el, ugy tud az amh az ezelotti ciklusok elotti 90 napban emelkedo erteket mutatni. idosebbeknel is. amugy meg ugye minel fiatalabb vki, annal tobb tuszo indul el a ciklus elejen, es nyilvan az amh-juk magasabb. az amh vizsgalat nem regi, igy azt hittek korabban az orvosok, hogy ahogy telnek a ciklusok, idosodik a no, ugy csokken az ertek, es a fogyo leendo petesejt keszlez okan egyre keveseb amh tud termelodni. ...aztan ez a hiedelem megdolt.
a petefeszek valos kapacitasarol az inhibin b vizsgalat mond pontosabbat. ez nem szokott emelkedi - vagy legalabbis ennel a szinten ujabb vizsgalatnal ez latszik.
Szia!
Nem ciklusfüggők ezek a vizsgálatok.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg