Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Én szedem a méhpempőt, meg a párom is, meg a kislányom is ( mondjuk ő nem arra,amire mi :) ).
Nem tudom, hogy ettől-e vagy mitől, de három stimu után jobb lett az amh-m, mint az első előtt volt :)
úgyhogy én szedem!
Sziasztok.
Lehet buta a kérdés de mivan ha nincs már ciklusa valakinek? Vagy csak hébe-hóba? Akkor hogy csinálnak pl 3.ik illetve 21.ik napi hormonsort? Olvastam hogy ilyen esetekben fogamzásgátlót adnak! De mivan ha valaki nem szedheti? Elgondolkodtunk a férjemmel egy utolsó lombikon(8)de a testem kezd cserben hagyni!
Uu,de jó hogy ilyen forrásokat tudsz!!!
Hajrá Cica45!!!🤞🏻🙏🏻
Szia Cica! Még ne keseredj el. Én ugyan nem tudok hozzászólni de gondoltam megosztom eled amit egy tanulmányban láttam. A következőt találtam: "Aszinkron osztódás esetén, pl. a 6 blasztomert tartalmazó preembrió szintén jó minőségűnek mondható, amennyiben az 2 nagyobb és 4 kisebb sejtet tartalmaz, ugyanis ebben az esetben 4 db, a harmadik osztódáson átesett sejtet láthatunk;
illetve 2 db, még osztódás előtt állót. A 7 sejtes embrióknál ugyanez a logika alkalmazható: 6 kisebb, már osztódott; és 1 nagyobb, amely még nem tette ezt meg." (Forrás: Embriószelekció: az elmúlt negyven év áttekintése - Máté Gábor dr., Török Attila dr.
Pannon Reprodukciós Intézet, Tapolca (igazgató: Dr. Török Attila, egyetemi magántanár)
Nagyon szorítok nektek!
Ugy vagyok mint az öreg király: egyik szemem sír a másik pedig nevet.
7 sejtes a kicsikenk.
Annak örülünk hogy fejlődik, viszont nagyon aggódunk, hogy páratlan.
Valakinek van tapasztalata 7 sejtes embrikevel?
Nagyon szuper! Gratulálok!
Hajrá sejtecskék!!!!
Juj! Dejódejódejó!🤗😍
Itt ülünk W.Krisztával, kávézgatunk, és Kriszta felkiáltott: " Juj, Gingili! Ma van hétfő!"😁
Annyira ügyes vagy!
nekem meg hosszabb is lett a menzeszem. Előtte 3 nap, most min. 5
Szedsz Melatonint is?
Csatlakozom hozzátok. Annyival egészíteném ki a történetet, hogy nekem rövidebb lett a vérzéses napok száma és a mennyiség is csökkent.
Mióta szedem a DHEA-t azóta pedig rémálmaim is vannak amik erősen életszerűek. Pedig csak álmok...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg