Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
3 meg naponta
Nem hinném, hogy emiatt nem volt ovulaciód. Nem tudom hány éves vagy de ebben a korban minden évben van 2-3 ciklus amikor nincs ovuláció. Ez teljesen természetes.
Szia Baba2019!
Mi az a kis mennyiség amit lehet szedni? Velem a doki 3mg szedet most már 2 hónapja és csak március elején megyek IVF-re. Pl. A múlt hónapban nem sikerült ovulációs teszttel pozitivat produkálni. Lehet hogy ez közrejátszik? Én arra tippeltem, hogy vagy elszámoltam magam (mensim 25 és 30 nap között variál) vagy nem megfelelő érzékenységű volt a teszt ...
Csatlakozom a hívőkhöz, mi a párommal esténként egymás kezét fogva szoktunk meditálni a babáért!:))
Más téma; szó volt a melatoninról nemrég, ami javítja a sejt minőséget, fontos, hogyha valaki otthon is próbálkozik tudjon róla, hogy a nagy dózis akadályozhatja az ovulációt, ezért inkább csak stimu alatt érdemes szedni vagy egyébként csak kis dózist!En múlt hónapban kezdtem és nem volt ovum, most mini adagot szedek, meglátjuk, hogy alakul ez a hónap!
A Mancs-féle módszer beette magát az agyamba. 🧐
Csak azon gondolkodom, mit írjak a lapomra az FSH értékhez:merjek nagyot álmodni? Akkor 5,4.Vagy legyek szerényebb, elégedjek meg a 8-cal?
Holnapra eldöntöm. Megcsinálom.
Gondoltam elmesélem Nektek, hogy a 2. sikertelen lombik után a Kaáliban (októberben volt), elmentem Krizsához novemberben.
Minden eddigi papíromat, eredményemet átnéztünk, kikérdezett mindenből és mindenről.
Mikor a petevezető átjárhatósági vizsgálatnál tartottunk (2018 januárban volt) és mondtam neki, h a jobb oldal nem átjárható, megkérdezte h hol van az elzáródás, mert nem mindegy.
Ha a "bejáratnál", az nem okoz gondot, de ha valahol a petevezetőmben van az elzáródás, akkor annak lehet köze ahhoz, h miért nem maradt meg már 2 terhességem (1 spontán, 1 lombik- mindkettő "csak" kémiai terhesség volt).
Természetesen a hsg eredménye az volt, h a petevezetőbe bemegy a kontrasztanyag, de ki már nem jön a jobb oldalon.
Így elküldött hastükrözésre.
A lapart most csütörtökön csinálták meg.
Mindkét petevezetőm tökéletesen átjárható. A méhem csudálatos, teljesen alkalmas egy gyermek kihordására. Petefészkeim rendben vannak, nincs endometriozis, egy cisztám volt, de víztiszta folyadékkal a belsejében (Most már nincs).
Szóval ez egy jó hír is, meg nem is.
Belül rendben vagyok.
Cserébe továbbra sincs oka, h miért nem jön össze a babó...
Mindenesetre most Krizsa dokival csinálunk egy harmadik lombikot.
Nagyon-nagyon bízom benne, h ez most sikerülni fog.
Én egyszer meséltem😆 Nem tetszett nekik. Viszont amikor úgy voltam, hogy csináljatok, amit akartok, akkor jöttek. Ki érti ezt?
Viszont vettem egy agykontrollos cd-t, vizualizálni kellett valamit, amit nagyon szeretnék, én mindig egy karácsonyfát képzeltem el a nappalinkba, alatta 2 boldog kisgyerek bontogatja az ajándékokat.
A legutóbbi karácsonyon végre átélhettem ezt a boldogságot😍
Szia, nekem is th1 túlsúlyom van. A beültetés előtt kellett elkezdem 1 hónappal a medrolt 32mg-ról, 5 naponta 4mg-mal csökkentve.
A beültetésig 8mg-ig kellett eljutni. Ha sikerült volna, akkor a 12. hétig szedni a 8mg-ot.
Mellé kellett Kaldyumot szedni és ProGastro-t (gyomorvédő) is.
Csatlakozom a (kívülről) nem normális brigádhoz😊.
Én az embriókat látogattam rendszeresen gondolatban.
Nem csak az enyémeket, a többieket is. Elmondtam nekik, hogy legyenek ügyesek, fejlődjenek szépen,
mert mindenkinek az Anyukája, meg az Apukája nagyon várja őket.
Ja. És ez bizalmas infó volt. Ha kívülálló kérdezi, tagadok.😎
Sziasztok!
Tudtok abban segíteni, hogy a TSH, T4, T3, Anti tg, Anti tpo vizsgálatok ciklusfüggők, vagy bármikor meglehet nézetni?
Előre is köszi!
43 és fél majdnem😉 44 évesen szültem.
Ha Krizsa doktor azt mondja, akkor az úgy is van, hidd el nyugodtan!☺
Ilyen vizualizációkat én is gyakran csinálok! A petesejt nálam is sárga és gömbölyű :-) A spermiumoknak is szoktam "segíteni", a HBA érték emeléséhez elképzelem, hogy mindegyikük kezébe adok egy kis mágnest, hogy jól oda tudjanak vonzódni a petesejthez (akinél persze ott az ellentétes pólusú mágnes!) Egyébként szépen javult a HBA értékünk fél év alatt :-) Az akroszómához, ami még nem jó, azt szoktam képzelni, hogy a spermiumokra adok egy-egy kis sapkát, a sapka végén világító sárga fénnyel, és így már jól át tudnak haladnia petesejt falán.
Lombik előtt megbeszélem a petesejtekkel, hogy mikor mi fog történni, és amikor jön a leszívás, rajzolok egy kis szívet a petefészek fölé, hogy tudják, na most itt az idő az induláshoz.
Az embriók mellé pedig gondolatban odateszem az Élet Virága lámpáját, ami olyan virág alakú, mint egy szépen osztódó embrió. Így tudják, mi a dolguk, milyenné kell válniuk :-) Na, most már biztos nem vagyok normális egyesek szemében, de nem baj!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg