Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia Zsebi! Mennyire alacsony az amh-d? Mennyi az fsh-d. Nem akarlak elkeseríteni, de 45 körül saját petesejttel 5% alatti a sikeres terhesség aránya. Persze mindig vannak kivételek és lehetsz Te a 5%. A lombiknál hány petesejtet tudtak leszívni tőled? A Versysben biztos foglalkoznak veled, de az fizetős. Úgy tudom, hogy az államilag támogatott lombikprogramban 45 éves korig lehet részt venni, de ezt a többiek majd elmondják, mi pgs miatt külföldön lombikoztunk- én 43 voltam. A külföldi lombik pgs-sel nem olcsó mulatság, de az is egy út lehet, ebben az esetben kiszűrik a kromoszómahibás embriókat. Ha ez szóba jöhet, szívesen leírom a menetét.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Decemberben 45 éves leszek és idén tavasszal derült ki, hogy páromnak csak lombik módszerrel lehet gyereke. Egy lombikkal próbálkoztunk szeptember végén, de nem termékenyült meg sajnos, így nem történt beültetés. Nekem nincs szervi bajom és a hormonjaim is rendben vannak. Kivéve az AMH, ami a korom miatt nagyon alacsony. Tudtok esetleg egy orvost ajánlani, aki ért el sikeres lombikot 45 éves nőnél? Próbáltam visszakeresni a fórumon, de sajnos nem találtam erről bejegyzést az előző néhány oldalon. Előre is nagyon köszönöm!
Én küldöm a csííít, mindenféle jó energiát! Autogén tréninget ismered? Próbálj Te is vizionálni, képzeld el ahogy befúrja magát a kicsi a nyálkahártyádba és növekszik. Én csináltam, nekem bevállt!
A jószándék megvan, rajtam nem múlik;)
Ha már vannak jó Boszik köztünk.... ugye! Azt nem lehetne, hogy közös erővel gyereket beszéltek a hasamba... ;-) ?
Szigorúan demonstratív jelleggel.... a köz ámulatára?
N
Persze, tudom. Felismerem a közülünk valót:D
Ursula nálunk jóboszi, speciális képességét csak jóra használja:)
Nem, dehogy! Nem vuduztalak meg ne aggódj!
😂😉
Minden rendben lesz!:) Az igaz, hogy fekve biztos lassabban telt az idő. Velem, velünk annyi minden történt, olyan pörgősek a napok, hogy egyszerűen nem tudom magam átadni az élménynek, hogy babát várok. Ha nem mocorogna a baba, sokszor eszembe sem jutna, hogy várandós vagyok. De nem csak ez nem jut eszembe. Valamelyik nap fájt a jobb oldalon a hasam. Magamban szenvedtem: Jaj, de fáj a petefészkem, jaj, de fáj a petefészkem. Jaj, nincs is ott petefészkem!:D
Igen, félidő:))) Hát nekem így háton fekve nem repült olyan gyorsan az idő... De most már remélem minden rendben lesz...
Soha sem fog kiderülni. Viszont nekem az a 2 beültetés sikerült, amikor egyáltalán nem pihentem, hanem ugyanúgy éltem az életem, mint máskor.
Elérkeztél a félidőhöz!:) Hihetetlen gyorsan eltelt.
Én a transzfer utáni 2 hétben teljesen aktív voltam. Na meg mi ugye Ciprusról jöttünk, repülő- megis minden oké volt. Ki tudja min múlik..
A legutolsó transzfer után 15 percet kellett ülnöm egy fotelben, igaz, felpolcolt lábbal, utána kidobtak, kellett a hely:D Nekem is bejött, nem pottyant ki az embrió;) Így derül ki, hogy mennyire nem számít, ülsz vagy fekszel...
Köszönöm, sokkal jobb, már rá tudok állni. De éjjel 4x 1 lábon twistelve mentem ki.:D Nagyon eredeti volt:D
Noix akkor most 2 hétig terhes vagy, utána pedig 8 hónapig:). Abszolút átérzem, engem is órákig várattak a transzferre. Ráadásul előírták, hogy igyak előtte 2 liter folyadékot, mert teli hólyaggal sikeresebb a transzfer. Hát már azt hittem szétpukkanok. Muszáj volt elmennem wc-re, utána gyorsan ittam. Ráadásul Cipruson az a protokoll, hogy a beülti után egy órát fejjel lefele fektetnek, már azt hittem meghalok. Utána 2 óra ágy, szintén megelve, de már nem olyan durván. Viszont miután 3 óra alatt olyan 4 liter vizet ittam, majd' bepisiltem- erre ágytálat hoztak, mem engedtek felállni- 3 óra szigorú fekvés. Úgy tudom itthon ilyen nincs. Mindenesetre bejött:) Drukkolok, nagyon izgi 2 hét következik!!!
Ági hogy van a lábad? Nekem.ma egy centin múlt, hogy nem esett rá a hajszárító- gondoltam rád.. Béna vagyok, de mázlim volt:)
Hát ez majd hétfőn dől el, hogy akar-e valamelyik sítáborozni.... remélem igen....
De mivel most olyan terhes leszek, mint állat, így e miatt kevésbé aggódom :)
N
Nagyon vigyázz rájuk!:) Mostanában előfordul, hogy nagyon elcsúsznak, tényleg bosszantó várni 3 órát. De a lényeg, hogy veled vannak:) Lett fagyibaba?
Hajrá hétfő! Minden rendben lesz, no para...
Mi nemrég értünk vissza a Kaalibol... hát inkább nem minősítem... 3 órát vártunk a transzferre, azt hittem megőrülök... még most is felidegesítem magam ha rágondolok.
Mindegy, túl vagyunk rajta, remelem soha többet... 3db, 3 napos, 8 sejtes kiskrambó döntheti el h velünk akar-e maradni. Remélem igen...a körűlmények meg le vannak sz.va...
Hajrá!
N
Sajnálom Flóra, hogy nem vagy jól az LDN-től. Esetleg megpróbálhatnád a Génium Med központi e-mailcímén-biztos továbbítják a doktornőnek: rendeles(kukac)genium-med.hu. Ugye este veszed be az Ldn-t?
Tegnap írtam egy emailt Antritter Zsófiának a zsofirc@freestart.hu címre, de nem kaptam még választ. Tudtok esetleg másik email címet hozzá? Az Ldn miatt szeretnék tőle segítséget kérni, mert mióta 3 mg-ra emeltem az adagot, hányingerem van, fulladok, borzalmas gyenge és aluszékony vagyok...Sajnos így dolgozni sem tudok... Olvastam angol és német nyelvű oldalakat, de jó lenne, ha ő mondaná meg a továbbiakat..
Köszi!:) Pont, mint én. Amióta terhes vagyok, és jó lenne nem hajolgatni, mindent leejtek. Most úgy néz ki, nem úsztam meg holmi lehajolással, úgy feldagadt a lábfejem, kényszerpihenő lesz:( Hétfőn genetikai ultrahang, nem tudom, mit csinálok, ha nem tudok addig lábra állni. Bár most még azt sem tudom, hogy megyek ki éjjel 3x pisilni...:o
Jobbulást! Nekem is minden kiesik a kezemből, és ami nem rendkívül fontos az a földön is marad. Időnként megkérem a lányom, hogy szedje már fel a fürdőben a hajgumit, hajcsatot, stb:)
Ma a tabletet ejtettem a lábamra, nos estére már nem tudok ráállni... Már csak röhögök magamon, bár ez nem igazán vicces így 19 hetesen. Nem nevezném békés, nyugodt babavárásnak. Ursula, drága, ugye nem te haragszol rám?:D
Nagyon klassz!:) Gondolom, nagy most az öröm:)
Szuper a pecó!!! Igazán ideális hely egy kis porontynak:) És tudom, hogy már mondtam, de imádnivalók a kutyáid! A mi kis négylábunk is egyre okosabb, olyan rossz, hogy nekem nem szabad játszani vele, de nagy öröm látni, hogy a kislányom milyen boldog:)
Halihó!
Átvettük a lakást végre!
Tettem fel képet, de nem hagyom fent sokáig.
Jövő héten költözködés...
Egyik ismerősömnek a 37.héten jelentkezett.A májfunkciós értékek kettek rosszak.Pár napig bentfogták,kapott rá gyógyszert és kiengedték.A 40.héten egészséges kislányt szült.(41 évesen,sikertelen inszeminációk és lombik után spontán terhességből)
Ahogy tegnap is írtam: ütött volna agyon valaki egy péklapáttal, mielőtt először betettem a lábam Fülöphöz... De most már nem merek nem menni... Szerintem Fülöp terápiája olyan mint a marketingre fordított pénz: 80% felesleges, csak nem lehet tudni hogy melyik része..
További ajánlott fórumok: