Lombik vagy inszemináció a Forgács intézetben (beszélgetés)
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni tőletek, hogy lehet megtudni az árlistát? A weboldalon sehol sem találom
.
Köszönöm :)
Ahhh, értem , igen én is 3 hónapot hallottam 😕,de gondolom ez függ attól is,hogy milyen gyorsan gyógyulunk.
Sipos biztos,hogy a lombikot fogja javasolni , mert nekem már az első konzultáción is felhozta,hogy 35 felett ( én 37 vagyok) már az inszemináció is necces a lombik biztosabb!
Jó helyen lesztek nagyon rendes doki😊
Dr.Sobel Gàborhoz. Igen én így állok hozzá,hogy szerencsére megoldható a probléma és minden rendben lesz😊
Neked mit mondtak mennyi időt kell várni a műtét utàn , mikor lehet próbálkozni?
Sziasztok csajok!
Helyzet jelentés:
Sajnos nem volt a héten inszemináció mert a clostitól vékony lett a méhnyàlkahártya 5 mm , mêg sosem volt ilyen vékony😕 de a legfontosabb , hogy úgy néz ki megvan az ok amiért 2 éve hiába várunk és amit mellesleg eddig egyik orvos sem vett észre!
A méh hátsó falàn miómák vannak egy nagyobb és 4 kisebb ezeket kell eltàvolítani műtéttel. Már tovàbbított is Sipos doki egy szakemberhez akiben megbízik úgyhogy most még egy kis várakozás lesz ( időpontot kapni, műtét, làbadozás) de végre valami ami magyaràzatott adhat az eddigi sikertelenségre😊
Én voltam nála, mármint Harangozó dr nőnél, nekem nagyon szimpatikus volt.
Sipos dr egyébként örült, h nála voltam, ő nagyon elismeri a doktornőt.
Sziasztok!
Én tegnap szerettem volna időpontot kérni Dr. Balogh Illéshez, március 30-ra kaptam is, de bőven tudtam volna korábban is menni, úgyhogy időpontja tuti van. :) Meg én végül nem is hozzá megyek, hanem Harangozó doktornőhöz. Egyébként miért pont Balogh Illés lett kiemelve, hogy ő tuti segít? :)
Sziasztok Lányok! Segítsetek kicsit kérlek az egyik lelet értékelésében. Ciklus 2-5 napján mentem vérvételre (4.ciklusnapon) és a prolaktin értelem szerintem baromi rossz. Prolaktin 1032mIu/i
Aktív prolaktin 653,0mIU/i
Visszanyeres>60% a minta többségében prolaktin monomert tartalmaz. Lombik előtt állok Sipos dokinal, ilyen erteknel elhalaszthatja a lombikot?
Oh, köszi.
akkor nálad nem ott van a bibi.
Az tényleg jó magas.
Szia
Ma lesz a záró rész 20h ezt írtak az egyik lány:-)
Sziasztok 2.Uh nagyon szép 10-11mm nyálkahártya. Bal oldalt 4 szép tüsző 14.15.16 17
jobb oldalt 2 12.13
Hétfőn köv UH és vszínű péntek a leszívás-
Mindenkinek hajrá és jó pihenést a hétvégére!
Tudjátok Pataki Z. mi történt tegnap, nagyon fura vége lett a vlognak:-(
Szia, köszönöm szépen 😊 Nektek is sok sikert, az intézethez szerintem nagyon jó helyre kerültünk, remélem eredményes lesz😁
Amúgy legfőképpen az tetszik Sipos dokiban,hogy a lényegre tér és nem húzza a dolgokat tisztában van vele miért megyünk hozzá és nincs már mire várnunk cselekedni kell!
További ajánlott fórumok:
- Milyen az inszemináció? Mik a tapasztalatok?
- Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézetbe járók 2016-2017
- Inszemináción átesettek, vagy inszeminációra készülők
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben
- Van aki 1 héten belül várja a menziét, és inszeminációja vagy lombikja lesz a következő ciklusban?
- Lombik előtt kötelező az inszemináció?