Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik - Alacsony AMH fórum

Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯
3345. lulluly (válaszként erre: 3339. - Tittike76)
2013. szept. 18. 08:51

Szia!

Én nem ajánlom sem a SOTE-t, sem a BMC-t.

Ha visszaolvatál láttad, hogy mindkét helyen voltam és nem szeretik az alacsony AMH-t, csak a petesejtdonációt hajtogatják.

Igen, én ajánlom KF-et, hozzá járok.

Egyedül ő mondta, hogy próbálkozunk, nem adjuk fel a háborút, a petesejtdonáció ráér még később is.

Nekem pont erre volt szükségem.

Csak úgy veszem észre 2 lombik között eltelik kb. fél év.

De sebaj majd csak sikerül!

3344. Sacikag (válaszként erre: 3343. - Tittike76)
2013. szept. 18. 07:39
Hogy mikor lesz beülti? Hát ezt nem tudjuk... Mivel én nem túl jól reagálok a szurikra, szeretnénk továbbra is spontán ciklusban próbálkozni. Szerencsére a dokim eddig engedte, remélem még tart egy kicsit a türelme és jóindulata. Köv.hónapban kell vv-re mennem. Szerintem ha nem lesznek rosszabbak az eredményeim, talán még 1-2x megpróbálhatjuk :)
3343. Tittike76 (válaszként erre: 3341. - Sacikag)
2013. szept. 17. 14:32

Szia Sacikag :)

Kell egy kis szusszanás, nagyon sokmindenen keresztül mentél. Csakúgy mint oly sokan innen a fórumról.

Nagyon bízom benne, hogy sikerrel jártok a mostani beültetéssel!!! Mikor kerül rá sor?

Donor petesejt nálunk is kilöve. Minden lány rokonom idősebb 35-nél. Vagyis egy fiatalabb van, neki meg nincsen még gyereke...

Szerintem is óriási lehetőség az embrió.

Még mondjuk én egy lombikot sem próbáltam.

De a férjem a donor embrióban és az örökbefogadott újszülöttben is benne van hála a jó égnek. Szóval így vagy úgy, de lesz babánk.

Persze bízunk a sajátban. De azért jó hogy vannak ezek a lehetőségek is, emiatt nem estem kétségbe teljesen.

Minden jót kívánok neked a továbbiakra!!! :)

3342. Sacikag
2013. szept. 17. 07:36

Amúgy meg hello lányok, újra itt vagyok. Kicsit eltűntem, mert muszáj volt szusszannunk egyet :)

Kicsit le vagyok maradva, ki merre jár, hol tart?

3341. Sacikag (válaszként erre: 3340. - Tittike76)
2013. szept. 17. 07:35

Mi még egy utolsó beültetést szeretnénk megpróbálni és ha az se sikerül, donor embriókért fogunk menni.

Petesejt donor nálunk kilőve, így marad ez a történet. Szerintem ez hatalmas lehetőség, ha már minden kötél szakad.

3340. Tittike76
2013. szept. 16. 20:54
Az embrió adományozásról mi a véleményetek? Miket hallotattok róla?
3339. Tittike76
2013. szept. 16. 20:31

Még azért lenne egy "hülye" kérdésem.

Szolnok megyei vagyok. Budapest vagy Debrecen jöhet szóba. Melyiket meddőségit válasszuk, ahol van olyan doki, aki szereti az ilyen kihívásokat.

Nem mondom, hogy a pénz nem számít (kinek ne számítana), de nem ragaszkodok az ingyenes BMC-hez vagy SOTE-hoz. Bár az lenne az igazi, ha mehetnénk oda, mert hát nem vagyunk csilliárdosok.

Nagyon jókat olvastam KF dokiról a pesti kaáliból.

Szerintetek?

3338. Tittike76 (válaszként erre: 3336. - Lulluly)
2013. szept. 16. 20:27
Köszönöm a bíztatást :)
3337. Tittike76 (válaszként erre: 3335. - VendrinerPiroska)
2013. szept. 16. 20:27

Igen :)

Nagyon sokat segített a visszaolvasás ezen a fórumon. Ma már sokkal jobban vagyok. Tegnap összekapartam magam a padlóról a segítségetekkel.

Nagyon köszi mindent, minden kedves fórumozónak.

Neked is Piroska :)

3336. lulluly (válaszként erre: 3333. - Tittike76)
2013. szept. 16. 12:19

Ne is törődj az AMH-val!

Nekem <0,1 lett és rá másfél év múlva újat csináltattam, ami 1,0 lett.

Így le van ejtve!

3335. VendrinerPiroska (válaszként erre: 3332. - Tittike76)
2013. szept. 15. 17:34

Ámen, így legyen.:)

Mikor én megkaptam az értékeimet másfél évvel ezelőtt, még jóval kevesebbet lehetett hallani az AMH-ról és nyilvánvalóan kevesebb is volt az elérhető info róla, főleg magyarul. Ha az itt összegyüjtött tapasztalat csak arra jó, hogy más rövidebb idő alatt összeszedje magát a sokkból, mint pld én, akkor már megérte.

2013. szept. 15. 13:21
Tényleg jó olvasni, hogy az AMH-ra nem lehet alapozni, sokat segít ez lelkiekben nekem!! Nálam a beültetések előtt nem is nézték az értékét, pedig kellett volna szerintem...
3333. Tittike76 (válaszként erre: 3331. - VendrinerPiroska)
2013. szept. 15. 12:33

Sajnos én is halmozottan hátrányos vagyok. Férjemmel hála az égnek minden oké. De nekem pcos-em van, durva inzulin rezisztenciám, a pajzsmirigyem alul működik, és sajnos elég nagy túlsúlyom is van, ami nem nagyon akar mozdulni.

Most váltottam nődokit, ő újra teljesen kivizsgált. A friss leleteket nem tudom. Januári induló inzulin értékeim, éhgyomri 18 (5 helyett) a 120 perces meg 58 (25 helyett). Sajna a hormonjaim is el vannak mászva a pcos miatt.

A ciklusom nagyon rendszertelen volt, de legalább volt, mert sok pcos-esnek egyáltalán nincsen menzesze. Most az utolsó 5 vagy 6 ciklusom nagyon szépen alakult, 27-29 naposak voltak. Én már ennek is örülök, mert a gyógyulás jele szerintem.

A friss leletek kiértékelése miatt remélem tud jövő hétre adni időpontot a dokim. Nagyon bízom benne, hogy javulás van mind az inzulin, mind a hormonok terén. Utána majd többet tudunk. És eldöntjük a férjemmel, hogy merre tovább.

Fogyni még szeretnék min. 10 kilót. És az IR-t mindenképp rendezni kell, hiszen vetélést is okozhat. Szóval egyelőre ennyi a terv.

Na haladok tovább a fórummal. Már a 46. oldalon tartok, szóval bő fele megvan. És akkor én is be tudok jobban kapcsolódni itt a dolgokba :)

3332. Tittike76 (válaszként erre: 3331. - VendrinerPiroska)
2013. szept. 15. 12:26

Szia Piroska!

Köszönöm a szép bíztató szavakat:)

Elejéről elkezdtem olvasni az egész fórumot, és egy kicsit meg is nyugodtam. Látom nem annyira reménytelen a helyzet, mint au én elsőre gondoltam. De nyilván mindannyiunk ilyen tragikusan fogta fel, és kétségbe esett. Nagyon jó kis csapat van itt. Vannak sikerek, persze kudarcok is. De a mi utunk úgy látszik nagyon rögös. De a végén ott vár mindenkire a bébi:)

3331. VendrinerPiroska (válaszként erre: 3316. - Tittike76)
2013. szept. 15. 11:26

Tittike, az AMH tényleg csak egy szám, amitől nem kell kétségbeesni. Elsőre mindenki összeomlik, mikor meghallja az eredményt, de ha olvasol egy kicsit a témában, akkor látod, hogy ettől még sokan ugyanúgy teherbe esnek, mint a "jó" AMH-sok. Van, aki szépen gyárt petesejtet alacsony AMH mellett is, másoknak nincs egy sem jó AMH mellett. Nem ezen múlik az anyaság.

Arra viszont nagyon jó, hogy legyen mire hivatkozni, ha nem jön össze a lombik és rád tukmálni mindenféle csoda kúrát.

Én is teherbeestem 0,1 AMH-val, annak ellenére, hogy mi a férjemmel "halmozottan" problémásak vagyunk. Igaz, már nincs velünk a baba, de ezt nem lehet az AMH számlájára írni.

Különben ennél magasabb FSH-val is estek emberek teherbe, úgyhogy ne csüggedj!!!!

3330. Tittike76
2013. szept. 15. 08:38

Tegnap eldöntöttem, hogy elolvasom az egész fórumot:)

Na most tartok a felénél :)

3329. Tittike76 (válaszként erre: 3324. - REA734)
2013. szept. 15. 07:01

Mi is beszélgettünk már az örökbefogadásról a férjemmel. Ő a petesejt donort abszolut nem akarja. Azt mondta, hogy ő nem szeretne olyan gyereket, akinek csak ő a szülője biológiailag. Akkor inkább örökbefogadás. És akkor egyikünk sem biológiai szülő. Szerinte ez így fair velem szemben. És meggyőzött. Mondjuk és is picit idegenkedtem a petesejt donációtól.

És ti nyílt vagy zárt örökbefogadásra jelentkeztetek? Alapítványnál? Ha jól tudom, akkor nyílt örökbefogadás esetén van esély újszülött kisbabára.

Mi ezt szeretnénk inkább.

Kívánok neked sok-sok kitartást, és persze sikert!

3328. Tittike76 (válaszként erre: 3325. - Shanee)
2013. szept. 15. 06:54

Shanee! Köszi a bíztatást!:)

Szívből sajnálom, ami történt veled! :(

Stresszből bőven kijutott nekem. Sajnos amióta próbálkozunk a bébivel, marha sok pofon ért bennünket/engem. Többek között meghalt apukám. Emiatt eladtuk a lakásunkat, és anyukám városába költöztünk, hogy legyen a közelében valaki.

3327. Tittike76 (válaszként erre: 3320. - Bbogus)
2013. szept. 15. 06:48
Jajj bocs, most olvastam vissza. Szóval sokadik lombik. Ne haragudj, de annyian írtatok. Imádom a hoxát emaiatt, hogy olyan sok segítőkész csajszi van itt, hiszen egy cipőben járunk, így nagy az összetartás.
3326. Tittike76 (válaszként erre: 3323. - Bbogus)
2013. szept. 15. 06:46

Nagyon sajnálom :(

Műtéted volt az endo miatt?

És merre tovább? Még egy lombik? Az első lombikod volt?

Bárhogy is, kívánok neked sok kitartást, erőt és persze sikert a mihamarabbi babásodáshoz!!!

3325. Shanee
2013. szept. 14. 21:46
Tittike, nekem 0,1 alatti volt az AMH-m 2012. áprilisában, 2013. jan. 6-án spontán teherbe estem, az egy más kérdés, hogy 19 hetesen meghalt a baba....Nekem akkor azt mondta a dokim, hogy xarni az AMH-ra, az csak egy szám, ami nem is biztos, hogy 1 hónap múlva is annyi. A stressz is nagyon befolyásolja, szóval erre nem kell adni :)
3324. REA734 (válaszként erre: 3319. - Tittike76)
2013. szept. 14. 21:23
mi az örökbefogadás felé indultunk, de még én is gondolkodom, hogy megkeresek egy másik intézetet. én 39 voltam, amikor ezek az eredmények kiderültek, előtte 3 éve próbálkoztunk már, és minden előzetes vizsgálat azt mutatta, hogy kb. minden oké, csináltam clostylbegit-kúrát, de nem segített, akkor küldtek amh-ra. nem tudom, tényleg van, ahol nem törődnek vele, sztem mindenkinek magának kell eldönteni, mit vállal be még, én mindenképp akartam gyereket nevelni, ezért nem volt kérdés az örökbefogadás, most várakozunk. de még nem mondtam le róla, hogy én is szülhetek, gondolkodom, mit kéne tenni. néha úgy érzem, nem akarok több orvost látni, néha úgy, még talán megpróbálnám...
3323. bbogus (válaszként erre: 3321. - Tittike76)
2013. szept. 14. 18:19

Konkrét ok nincs.valószínű az endometriozisom miatt,de az is lehet,hogy csak peches vagyok.

igen,sajnos lombiknál is lehet méhenkívüli.

2013. szept. 14. 17:16

Rea!

Nekem is 0,1es az AMH-m és 18as az FSH-m. Így sem vállalnak a Forgácsban? Szeptember 30.-án megyek első konzira Dr. Siposhoz. Eddig két beültetésem volt a Kaáliban, elsőre nem volt petesejt, másodikra-harmadikra 2-3 petesejt lett, szép embriók is lettek de nem tapadtak meg. Én szedem a Dhea-t három hete. Remélem segít!!

3321. Tittike76 (válaszként erre: 3320. - Bbogus)
2013. szept. 14. 15:35

Én nem is tudtam, hogy lombikkal is lehet méhen kívüli. Most ledöbbentem. Sajnálom nagyon! :(

Ha mindig is voltam sejtek és embriók akkor nálad a megtapadással van a gond mindig? Ez ki lett vizsgálva, hogy mitől lehet?

Köszi, hogy bíztatsz :)

Igen. Minél többet olvasok ma, annál inkább ez a véleményem nekem is, hogy fölöslegesen stresszelnek.

3320. bbogus (válaszként erre: 3319. - Tittike76)
2013. szept. 14. 13:39

nekem utoljára 0,2 volt az AMH.7.Lombik-1 petesejt,1 embrió,1 nagyon maszív terhesség.Csak sajnos méhen kívüli lett,de ez nem ezen múlott.Én sajnálom,hogy megcsináltatják ezt a vizsgálatot.Ezzel csak egy felesleges stresszt raknak az emberre.

Én 14 évig nem tudtam,hogy ez ilyen rossz nálam,mégis csináltuk a lombikokat,és mindig voltak is sejtek,embrikék.

3319. Tittike76 (válaszként erre: 3317. - REA734)
2013. szept. 14. 08:33

Köszi a választ!

És akkor ti merre tovább?

Hány éves vagy? Mennyi volt az amh-d és fsh-d?

Bocs a sok kérdésért, de nagyon elkeseredett vagyok. Annyira beszélgetnék valakivel. De sajna a fórumok hétvégén sajnos nem pörögnek úgy, mint hétköznapokon. Ez az én szerencsém, hogy pont péntek délután jött az email.

3318. Tittike76 (válaszként erre: 3316. - Tittike76)
2013. szept. 14. 08:31
Ja és azt nem írtam, hogy 37 éves vagyok :(
3317. REA734 (válaszként erre: 3316. - Tittike76)
2013. szept. 13. 22:18
szia, nekem pont ugyanezek voltak, a Forgácsban engem nem vállaltak így, csak azért írom, hogy tudd, mit lehet kilőni! de van, ahol nem törődnek ennyire az amh-val, és 13-as FSH még nem eget verően magas.
3316. Tittike76
2013. szept. 13. 18:02

Sziasztok!

Ma derült ki, hogy az amh-m 0,1 alatti. A legutolsó fsh-m 13. Nagyon el voltam keseredve. Több órát sírtam. Ezeken túl pcos-em és inzulin rezisztenciám van. Valamint alul működik a pajzsmirigyem.

Utóbbi 3 január óta kezelve van. A friss leletek még a dokinál vannak, remélem tud fogadni a jövő héten a magánrendelésén.

Nem tudom, hogy ezek után hova tovább. Olvastam itt a DHEA-ról. Szerintem megpróbálom, de a dokimnak rá kell bólintania.

Melyik meddőségi intézetet javasoljátok ilyen gáz eredményekkel? Szolnok megyei vagyok, sajnos Pécs és Győr messze van, nem megoldható.

Előre is köszi :)

❮❮ ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook