Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
SZuper!
Szorítok tovább, hogy szépen osztódjanak!
Sziasztok!!
3.!!!!!!
de még a másik kettőn dolgoznak..ha ez a 3 szép marad csütörtökre mind a 3 vissza költözik a pocakba.
Köszönöm.
Nem, ebben a ciklusban vv-re kell mennem, majd konzultáció dokival. Az eredmények alapján fog dönteni, hogyan tovább. Ezért idegesít kicsit ez a fura eredmény. Szeretném, ha még 1-2 spontán ciklusra bevállalna de nem tudom, mit szól majd az eredményekhez. Gondolom ilyen kezdet után nem sok esély van arra, hogy a 21.napin szép progi szintem lesz.
Tovább rontva a helyzetet: 2.napi eredmény, nem 3. :))
Már csak az érdekelne, hogy ez a helyzet rosszabb, mintha szimplán magas lenne az fsh-m normál ösztradiol mellett, vagy ugyanolyan rossz, csak épp másképp. Tehát csak változatosan sz@r a helyzet v tovább romlott? Ezt nem tudjátok?
Annuska remélem jó híreket kapsz és mind az 5-en beindultak a kis csibészek:)
Sacikag, ez az E2 sajna magas 3. napinak. Ekkora érték kb. az ovu idején lenne ideális. Viszont nekem majdnem 14 volt az FSH-m ennél valamivel alacsonyabb E2 mellett ( E2 1040). Hátha nemcsak az E2 miatt alacsony az FSH.
Annuska - gratula, a esthajnalcsillag, eduarda - hajrá!!!!!!
SZuper!
Drukkolok nekik!
Na, hát azért csak nem!
Reméljük a kövi ciklusban jobb lesz!
sziasztok!
5 petesejtem lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!
holnap reggel kell telefonálni mennyi termékenyült meg..)
Annuska, Eduarda, drukkolok nektek!!!!persze magamert is, remelem, nonek az en tuszocskeim is.
Lulluly! Nem is a mennyiseggel volt baja, hiszen tobbre nem is nagyon szamitott, hanem a merettel, 10 feletti meretet ha eler, az a tuszo mar biztosan novekedesben van de ez a pont 10es ertek hatareset szerinte. Izgulok nagyon mert azt mondta meg a stimu elejen hogy csak akkor lesz leszivas ha min 2-3 jo tuszom van. Szoval hajra mindharom tuszom, egyikotok sem lustalkodhat!!!
Nna, ez eddig fel se tűnt, hogy az arányok se jók:)))
Ciklus végén megyek dokihoz, gondolom azt fogja mondani, hogy közelít a banyakór...
Igen, érdekes, hogy az FSH alacsonyabb mint az LH.
Sajnos nem értek hozzá.
Lehet hogy tényleg az ösztradiol nyomja le?
De az meg vajon mitől lehet olyan magas?
Doki mit mond? Vagy mikor mész?
Neked is nagyon drukkolok!
Mi baja van a 3 db szerintem már tök jó!
És a 7. napon is kb. ekkoráknak kell lenni nem?
Ezek nagyon szép eredmények!
DRukklok neked!
Mi volt ma? Mennyi petesejted lett?
Eduarda, Annuska, Esthajnalcsillag nagyon drukkolok! Remélem mind jó híreket kaptok!! Hajrá petikék:)))
Elkészültek a 2.napi vv eredményeim.
LH: 6,6 FSH: 4,8, ösztr: 1298
Szerintem ezek nem az én eredményeim!! Mi a bánat folyik itt? Hogy lehet ilyen alacsony az fhs és ennyire magas az ösztro? Ez az ösztro nem borzasztó magas?? KO vagyok...
hello Csajok!!
minden ok..))Hétfőn leszívás..zeke elvolt ájulva..))
bal o: 2 db 20 mm,1 db 18, 1 db 17 azt hiszem..talán egy 15-ös is
jobb o: 2 db 20, 17-18
mnyh:7 mm?? erre nem mondott semmiot..örült nagyon,és mondta ez nagyon szép..főleg az előzőből kiindulva..
ma még este 4 merional,holnap reggel cetro és gonal,vasárnap éjjel fél 2-kor repesztünk..))
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?