Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Drukkolok neked!
Szép számú tüsződ van!
Ebből már sikerülnie kell!
Rendszeresen csinálom az AVIVA tornát természetesen.
Várom, hogy októberben szedhessem a fogigátlót.:(
Rea!
Van még 0,1 alatti érték is? Azt hittem az a minimális. És ez nekem júliusban volt, majdnem egy hónapja szedem a Dheát, és még az is lehet, hogy már segített rajtam. Kicsit félek, hogy mit fog mondani... De lehet ha megtudja az előzményeket, meg fogja érteni, hogy miért ilyen alacsony az AMH-m...
A spontánt ugyanúgy számolják, mint stimus körnél. Ha van beülti, akkor ugrik egy TB-s lehetőség. Ha nincs, akkor nem számolják. Úgy tudom, az embriók tápoldata a drága, ezt kell "kifizetni". A szurik amúgy is a te pénztárcádat terhelik, az őket nem érinti.
Milyen projektre gondolsz? Szedem tovább a kötelező bogyókat és ha jó lesz a vv eredménye, akkor köv.hónap végén újra kezdeném a dhea-t. Mást nem tudok csinálni. Hormonokat sajna nem tudom befolyásolni, lesz ami lesz:S
Sziasztok!
Én a SOTE-n kezdtem, de egyántalán nem jött be, nem foglalkoztak velünk. Átmentünk a Kaáliba, ott már jobb volt a helyzet de nem az volt az első, hogy nekem babám legyen... Szeptember végén megyünk a Forgács Intézetes Sipos dokihoz. Ez olyan dolog, hogy mindenkinek más doki-intézet jön be, de amelyikről tényleg sok negatívumot lehet hallani, az valszeg rossz is...
Szűcs is BMC-s, ugye?
Na, így is kell. Ha hagynánk magunkat, sehol nem járnánk. Keményen kell néha fellépni, és határozottan.
Neked ez lesz az 1. lombik?
Mikor kezditek?
Pedig Debrecenbe ott a Kaáli. Én ismerek olyan csajt, akinek ott a 2. sikerült.
Akkor tényleg jó lehet a BMC, ha ennyit utazik, pedig rá sincs kényszerítve, mert lenne helyben.
Na de már hallottam az összes intézményről jót és rosszat is :)
Köszi az infót :)
De nem lehet olyat, hogy dokit választok a legelején. Hanem akihez kerülsz, nem?
Megvagyok elégedve nagyon..annyi,hogy leváltottam azt a Dokit akivel kezdtem,mert azt mondta nem garantálja,hogy valaha is lesz gyerekem,mert az AMH értékem elég rossz:1,0.kimerülőbe vannak a petefészkeim,ez a doki valószínű nem szereti aki"macerásabb"
átkértem magam Zekéhez,semmit nem mondott az eredményemre,a sikertelen lombik után annyit mondott,menjünk előre,nehéz menet lesz,de nem szabad feladni,megfogjuk oldani.
szóval Én szívből ajánlom a BMC-t,sokan vannak nagyon,sokat kell várni,de megéri..
Akkor csak elvállalják ott is a nehéz eseteket?
És milyen? Meg vagy elégedve?
Szia!
BMC..és azon belül Zeke doki..))
Szia Lulluly!
Köszi szépen a tanácsot. Pont ma írta nekem valaki, hogy a SOTE-t ajánlja, mert az utolsó fél évben 47% a statisztikájuk.
Én viszont itt tőletek, olyan sok jót olvastam KF dokiról.
Na majd kialakul.
Köszi :)
Szia Annuska!
Így ismeretlenül is nagyon drukkolok, hogy szép petécskék legyenek :) Jó sok tüsződ van:)
Te melyik inzézetbe jársz?
És az ilyen spontán ciklusos beülti az minek számít? Mármint az 5 ingyenes keret rovására megy? Hiszen itt nincs stimu, csak ET.
Nagyon drukkolok!!! Most van valami projekt, hogy jó esélyek, jó hormonok legynek? Vagy ebben is pihi/szünet van?
Sziasztok Csajok!!
jajjj de régen voltam..kicsit vissza olvasok..Tegnap elkezdődött a 2.lombikunk stimuja..)))
maradt az áprilisi felállás?gonal 300+4 meronal/nap
most jobban állunk,mert az előzőnél össz-vissz 7 tüsző volt,és ugye abból 4-et tudtak csak leszívni,és a baloldalam le is állt.
most a bal o:8 db
jobb o:7 db,van ami 12 mm..de ez gondolom nagy..nem lesz jó..((
így most tegnaptól szúrok,és egyben megy a kettő szuri,előzőnél a merional a 6.nap csatlakozott,és a 8.nap a cetro,most a 6.nap már megy a..doki nagyon pozitív..mondta ez tök jó..remélem így is marad..))
Sziasztok!nőgyógyászom kezelt bacikra antibiotikummal és hüvelykúppal ,1 hete levette a kenetet és ma hívtam mi az eredmény ,azt mondta van benne baci ,de nem az előző az már nincs jelen,hanem másik:((és hogy nem kell elkeseredni ,mert valamenny baci mindig jelen van a hüvelyben,na de így mit szólnak hozzá lombik előtt?légyszi írjatok,most mi van?köszi
BETADINOS KÚPOT írtak a többiek,de nem tudom ,hogy pajzsmirigyalum.-nél lehet-e használni.
Szanaszéjjel vagyok pihenve:))
Ráadásul tesó is itthon van, szóval babázom 2 hétig! Meg persze tesózom :DD
De jó, hogy végre itt vagy!
Remélem kipihentétek magatokat!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?