Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia
Hogy vagy?
Sziasztok!
Ha valakinak maradt meg Menopur 75NE, szívesen átvennék 4 ampullával.
Figura ede szorítok, hogy az egykéd jó legyen! Mikor lesz eredmény??
Janesugar, neked is nagyon szorítok!
Szia! :)
Belinkelnéd? Mert így rákerestem és nem adott találatot.
Na gratulálok :) Hát ez fantasztikus hír !!!
Reményt ad másoknak is.
Akkor most szűk két hét szigorú pihenés, és nagyon nagyon magas hcg-t kívánok neked !!!!
Mennyi Q10-et szedtél naponta és melyik gyártmányt?
Ki a dokid?
És elnézést ha sok a kérdés de most nincs időm visszaolvasni.
sziasztok, régen jártam erre, de gondoltam rátok, és hogy visszatérek. Lomikoztam az elmúlt 3 hétben, ezért nem jöttem. Igaz végeredmény még nincs, majd csak egy hét múlva, de az eddigi sikerélményeket szeretném megosztani veletek. szóval előzmény, o,7-es amh, orvos lehúzása, hogy ez igy nem túl jó, hitem csökkenése, idegesség, remény elvesztése, próbálkozás, mynoquinon kúra, amh javulás 1.o-ra, stimuláció indulása április elején. Nem kellett nagy adagot szúrnom, reggel kettő Menopur, este egy pergoveris. nem kellett emelni az adagon. 13 tüsző volt látható, benne 8 nagy. Én vagyok az a kevés hülye a sok közül, aki nem adtam be magamnak a tüszőrepesztőt időben, hanem csak egy nappal később, igy a nagy nehezen összehozott, orvos által leszólt, éppen csak meglévő tüszőcskéim egy napig éheztek. Megmondta az orvos hogy tegyek le róluk, elbsztam az egész stimulációt, azok meghaltak. előtte a hasam nagyon nagy volt, de ez a kis malőr után le is ment teljsen laposra. két napig bőgtem, hogy lehetek ilyen hülye, hogy nem adtam be a repesztőt, és hogy kidobtam 2oo ezret az ablakon. teljesen hitehagyottan mentem a leszivásra. amikor altattak, még beszéltem az orvosnak hogy ne haragudjon, de nem tudtam befejezni a mentegetőző beszédemet. amikor keltettek, kérdeztem mennyi lett, és én hallottam félálomban azt mondták csak kettő maradt. Teljesen letörtem. délelőtti órákban jött a biologus, és mondta, hogy az akciómat nagyon megúsztam, mert 7 db petesejt lett!!! kérdeztem nem kettő??? erre mondták, hogy nem, olyat nem mondott senki. (csak álmodtam az egészet :D) na szóval. ilyen rossz eredményekkel (ráadásul a párom sperma morfológiája 3 %, tehát kajakra meddő) lett 7 tüszőből 6 embrónk, amiből 4 élte túl a hat napot. Háromszáz sejtes blasztociszták lettek belőlük, úgy hogy egy napig éheztek miattam. :)
jó, benne van hogy valószinüleg velem volt a hülyék istene, és a hibám nem lett elverve a hátamon, hanem kegyelmet kaptam a fentiektől. de ezek után gondolhatjátok mennyire örültünk a 6 embriónak, meg annak amikor mondták hogy hat naposak leszenek??? :D belőlük kaptam vissza tegnap kettőt, most azért imádkozom hogy mindketten beágyazódjanak. bocs hogy hosszú lett, de ezt a történetet el akartam nektek mindenképp mesélni.
SZÓVAL, SUMMA SUMMÁRUM, ENNYIT AZ AMH-RÓL!!!!!!!!!!!!
Szia!
Mióta szurizol? Voltál már UH-h? Hajjjjrá!
V:)
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?