Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia!
Igen, Pesti vagyok.
Dr. Pusztai Zoltán. Rendel Pesten a Forgách utcában
Nagyon szívesen! Én idén leszek 41.
Egy próbát megér még az én dokim a tiéd mellett (somato vizsgálat). Ő egészében nézi a nőt.
Szia!
Ha nem hagyod el a glutént, akkor a béka segge alá le fog menni az AMH-d és nem fogsz teherbe esni, mert nem lesz petéd!
Sziasztok!
Ugyan nem teljesen tartozom ide, de a tapasztalatom azért megosztanám veletek röviden, hátha segít valakinek!
Az alacsony AMH eredhet valamilyen testi gyulladásból. Nekem sokadik inszem után az új orvosom állapította meg, hogy az emésztőrendszerem van begyulladva, ezért a mellékvesém elfáradt, aminek következtében 0,4 lett az AMH-m. Három hónap alatt a DHEA tabletta és glutén, laktóz diéta által 1,0 AMH-t produkált a szervezetem és 30 napra állt be a ciklusom. A dokim azt mondta, hogy most vissza állt a szervezetem egy 20. évesére!
Röviden ennyi! Sok sikert mindenkinek!
Szerintem ezzel az értékkel spontán is sikerülnie kellett volna, ha jó az FSH-d ösztradiolod, progid.
Egy fiatalnál pedig még a sejtek minősége is jó, ami nagyon fontos!
Köszönöm.
Nem húzzuk a dolgot,már hosszú ideje próbálkozunk.
Hamarosan lesz az elso inszem.
Csak aggódom,nagyon alacsony az az ertek.
Szia
Nekem 43 évesen lett most 0.8 ha ezt vesszük alapnak és a koromat akkor azt kell hogy mondjam nem túl magas az értéked.
Ha babát szeretnél akkor ne húzd sokáig a dolgot mert előfordulhat korai petefészek kimerülés .
Sziasztok.
1.8-as amh 23 évesen nagyon alacsony?
Szia
Az inofolic plusz engem is érdekelne!
Mennyiért adnád az Inofolic Pluszt?
Érdekelne.
figura ede gratula a pötyihez pihenés tv és azért ha süt a nap séta mert a méhbe a vérellátásnak meg kell lennie. Mikor derül ki a két csíkos ?
Ügyesen és semmi felesleges hajolgatás emelgetés takarítás.
hát nincs jó hirem sajnos. üdv az első sikertelen lombikosok táborának. poklok poklát éltem át, et 2. napon iszonyú görcs (izomgörcs) jött rám, mentő vitt a jános ügyeletre, ahol nem csináltak velem semmit, a kismamák adtak inni, mert csak egy ágyat kaptam, aztán egyedül semmi segitség nélkül mentem át a bmc-be görnyedten, a táskáimmal a hátamon, a fájdalomtól szétszakadva hálóingen. ott egyből infúzióra kötöttek, két napig voltam infúzión, majd az orvos orditozott velem hogy minek hoztak az ő nyakára, miért nem kapták ki azonnal a petefészkeimet a nőgyógyászati sebészeten. na után szerencsére az infúziótól, amiben antibiotikumot adtak, helyrejöttem, persze azt mondták a babáknak nem lett bajuk, igy hazaengedtek, hogy szedjem tovább az augmentint. de szombaton elkezdtem vérezni (ciklus 25. napon) bementem a sote ügyeletre, (azért oda mert a jánosba többet nem megyek, mert semmit se csinálnak) és ott közölte az orvos, hogy nem jól diagnosztizáltak a bmc-ben, mert nem petefészek csavarodásom volt, hanem fertőzésem. utána gondolkodtam, és nem kaptam hüvelyi öblitést beültetéskor, és nagy valószinüséggel ez okozhatta a fertőzést (ugye a crinone tól lett valami fertőzésemm is) úgy szúrták fel a katétert. a sotén mondták még megvan a nyálkahártya, úgyhogy reménykedtem hogy a babák megvannak. de kedden a vérvételen közölte az orvos, hogy hcg alacsony, de nem a komplikáció tett be tuti, hanem azért nem sikerült mert öreg vagyok és nyugtalan természet. rosszul esett hogy nem tudom mi történt akkor velem, miért irt a papiromra kocsánycsavarodást, és hogy még szóba se került hogy esetleg ez a rettenetes görcs (ami inkább fertőzés volt) talán ez tett be a babáknak. sose fogom megtudni mi az igazság.
ez az én rémtörténetem, kálváriám, amit nem kivánom senkinek.
két napig kibőgtem magam, most meg próbálok koncentrálni a fagyasztott babáimra, akikért csak szeptemberben mehetek csak vissza, mert addig helyre kell jönnie a petefészkemnek, meg méhemnek, amit igencsak kikészitett a stimuláció.
sirva hajitottam ki az összes fecskendőt, gondolni se akarok az egészre, és remélem hogy hamar megszabadulok ettől a helytől, mert ez egy trauma, egy rémálom volt. akár hibázott valaki, akár nem. ez nem hiányzott az életemből.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?