Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia Livair,
Ez csodálatos hír.😍😍
Progreszteront el kellene kezdeni tolni nagy dózisban,hogy támogasd a babát.
Drukkolok nagyon!!
Linda
Hűha! Ma érdemes volt a hoxát olvasnom, mindenütt a csodálatos hírek fogadnak.
Szívből gartulálok!
Lányok, habár még sok minden történhet, de hitet és reményt szeretnèk adni azoknak, aki alacsony AMHval küzdenek, hogy SIKERÜLHET a spontán teherbeesés!!!
Mai Hcg eredményem:2027 U/L
Még én sem hiszem el, számításaim szerint ma nem vártam(26.nap), két napja teszteltem pozitívat.
Talán volt egy peteérésem a 7.napon, de nem vagyok 100% biztos, mert mostanában össze vissza menstruáltam.
Nekünk van egy 14 éves lányunk, kicsit későn jött az elhatározás hogy mégis csak jó lenne még egy gyerek!
3 lombikpróbálkozásom volt: 1. sikertelen stimuláció leállítva, 2. 4 tüsző 3 petesejt, a végére maradt 1 embrió, pgs vizsgálat eredménye szerint nem volt egészséges, 3. stimu 5 üsző 3 petesejt a végére maradt 1 6 napos blaszto ami nem volt alkalmas a minta vételre, ezért friss beültetéssel hazahoztam, de sajnos nem ágyazódott be.
A te értékeid 2* jobbak mint az én értékeim, AMH fele, FHS duplája.
Ha nem akarnak veled itthon szóba állni mert "hol voltál eddig", "mit akarsz 46 évesen" sorolhatnám a kérdéseket, - akkor javaslom neked a cseheket, én ott próbálkoztam, de mivel mindig csak 1 embrió maradt, nem látom értelmét a lombiknak, a spontánnal próbálkozunk a továbbiakban.
Majd leìrom, hogy mit mond a doki, hàtha hasznos lesz valakinek az infó.
Van egy nagylànyom, de elvàltam és a pàrommal nincs közös gyerkőcünk. Közben az idő kicsit elszàllt felettünk ès mèg remènykedünk a csodàban.🤗
Ezek nagyon jó értékek, igaz hogy az arány nem tankönyvi, de szerintem ezért nincs miért aggódnod.
Akkor most jelenleg ketten vagyunk 46 évesek.
Első baba?
LH: 2,65; FSH: 8,04.
Pénteken megyek endok.dokihoz, kiváncsi leszek mit mond.
( 46 èves☺)
Hallottunk már sok érdekes dolgot. Ha referencia tartományon belül van, akkor olyan nagy gond nem lehet.
Megkérdezhetem mennyi olt pontosan?
A 72 szám a születési évedet jelenti? Én is 72-es vagyok.
Nekem is többször előfordult, hogy 2 napig volt pozitív az LH teszt.
Milyen tesztet használsz?
👍🏻
Nem ilyesztegetni szeretnènk.. remèlem nem ertesz felre.
Nekem 3,5 umol/l ertek melett 2x 25 mg irt fel 6 havi adagot ez azt mondta szedjem folyamatosan megallas nelkul. A referencia itt 1,65-9,15 umol/l.
Én a helyedben megnezetnèm előbb a DHEAt, és ha rendben van akkor kezdenèm el,és azt is csak szigorú ellenőrzés mellett.
Nekem nagyon magas volt, én nem kezdtem el.
Nagyon drukkolok!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?