Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Kedves Maja 16!
1 éve még az én FSH-m is 45 volt, az AMH:0,03. Most a legfrissebb hormonvizsgálatom szerint FSH 13, AMH 0,1! Tudom, ezek nem olyan fényesen jó értékek még most sem. Közben nekem kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, beállították a TSH-mat és ez lett az eredménye. 24 éves leszek, első babára várunk, márciusban 03.27-én megyünk a Kaáliba! Engem is hatottak már el a tavalyi eredményeim alapján. Hát most majd meglátjuk! Nem adjuk fel! :)
Próbálkozni lehet és van akinek alacsony amh mellett is sok kerül a terhesség... De ivf. Programnál azért nem fognak fogadni,mert ilyen értékek mellett nehezen vagy nem. Is. Stimulálható a szervezet.
Persze vannak. Csodák és. Egy sejt iS. Elég a terhességhez.
De a dokinak. Igaza volt. Minden nagyon megterhelő a szervezetnek - persze a te döntésed.-mind testileg, mind lelkileg.
Nekem a dhea az fsh-t lh-t lehúzta,az amh jelentősen nem változott 0,1 alatt. Maradt
De. Amint abbahagytsm, az értékeim többszörösére mentek. Vissza.
Pataki Z vlogját nézed? 7 tüszőből egyetlen petesejt...
Szia Deda 77!
Én múlt héten voltam Sipos doktornál.
FSH: 44, AMH: 0,04
3 perc után megmondta, hogy nincs esélyem saját babára. Továbbküldött Csehországba. Semmit sem ajánlott. Szerinte ezt nem lehet feljavítani már.
De én még nem adom fel!!!
Én áprilisba leszek 42, de ettől függetlenül nem adom fel!
Sok sikert neked is!!
A tippet köszi rákeresek!:)
31 éves vagyok.
Sok sikert kívánok! Ne add fel!
Ursula33 felhasználó történetét én is követtem egy darabig, ő egy igazi sikertörténet. Írj neki, hátha tud segíteni, hogy hova fordulhatnál még.
Dheat nem ajánlotta! 3 orvosnál voltam,legutóbb a kaáliba és onnan is rövid beszélgetés után eltávoztattak😂
Még fizetni sem kellett a konzultációért,azért ez is jelent vmit:(
Q10 d vitamin e vitamin omega 3 melatonin ezeket szedtem 3,5 hónapig! Sajnos semmi pozitív változás!
Igen 3,5 hónapig szedtem ugyanezeket de semmi:(
Vagyis az fsh 36 ról 47 lett, az amh 0,07 ről 0,08 lett!
Ápriliba megyünk Zlinbe donor petesejtes lombikra!
Te mennyi idős vagy?
Sziasztok! Ma voltam a kaáliba Szmatona dr Úrnál!
Fsh 47
Amh 0,08 nagyon korrekt volt, sajnos nincs esélyem a lombikra továbbított Brnoba:(
Valaki a csoportba nincs esetleg aki Dr, Sipos Miklósnál van, volt....!
Előre is köszi
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?