Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Ha csökken az aktivitás az a jobbik eset?
Vagy erre is kell infúzió?
Nekem elmaradt az NK vizsgálat mert antibiotikumot szedtem, beteg voltam!
Elvileg kint fogják levenni de izgulok, hogy milyen eredményem lesz!
Heterozygota vok!
Köszi☺️
Szia!
Én is MTHFR heterozygota vok és erre azt mondták,hogy szedjem a femibion 0 át a femibion 1 el együtt!
Akkor célszerű mellé B 12 vitamint is szedni?
Köszi
Őszinte leszek! Az én AMH.m 0.3
A többi értékem ha nem tudnánk az AMH.t viszonylag rendben lenne. Minden kipróbáltam hogy változtassak rajta. Nekem semmi nem segített. De ez én vagyok. Vannak akiknek sikerűl feljebb tornázni az értéket.
Sziasztok! 29 éves vagyok. Sajnos egy petefészkem maradt, januárban műtöttek és ki kellett venni, endometriózis miatt.
Kaptunk 3 hónapot spontán próbálkozni, addig gondoltam elvégzek egy pár vérvételi vizsgálatot.
Tegnap jött meg az AMH eredményem. 0,07...referenciaérték 0,17-7,37-ig.
Ez egy petefészekkel is borzasztó ugye? Köszönöm a segítségeteket
Szia Cica45,
Igen, a folát jobb. Pontosabban methyltetrahydrofolate calcium salt, 5MTHFR. Mellé pórolni kell a B12 vitamint. A legtöbb ember nem tudja hasznosítani a folátot, csak felhalmozódik a szervezetben és kárt okoz.Én MTHFR heterozigóta vagyok, így nekem erre oda kell figyelnem. Ezen a linken van egy videó, érdemes megnézni. [link]
Ezt értem de az NK sejtekre történő hatása az most jó vagy nem? Ezt szerettem volna kérdezni.
Végül is úgy értelmezhető hogy jobb a folát mint a folsav?
El lehet veszni ebben a sok információban.
Ès az sem volt èrett teljesen. Szìvszaggató törtènet :( Nem tudni ott milyen amh val dolgoztak, de hogy 7 èv alatt nem vizsgáltàk ki előre rendesen az is biztos
7 ève lombikozott. 9 lombik. Ennyi elkèpesztően tönkreteheti a szervezetet, ès kimerìti a petefèpszket. Termèszetesen hallottam olyat hogy valakinek al 8. Vagy a 10. Lombik sikerült de Brnoban. Lehet van esèlyük mèg. De a kor is nagyon szàmìt. Alacsony Amh esetèven ùgy hallottam hogy a minimális stimulalas többet èr mint a nagy dòzis. Hát szorìtok mindenkinek!
Megittam több dobozzal, de egy ideje mio inozitollal próbálkozom, az folátot tartalmaz nem folsavat.
Másképpen szívódik fel, nem képes mindenkinek a szervezete feldolgozni a folsavat. Mivel nam tudom hogy az enyim képes e most folsav tablettát szedek, és mio inozitolt iszom.
Mindenképpen kell a folsav. Hallottam olyat is bár még nem olvastam utánna hogy az inofolic ha szénhidráttal találkozik nem hasznosul, ezért ismerek olyat aki korán felkel hogy megigya az inofolicot, és majd később reggelizik. Ennek érdemes lenne utánna nézni de eddig még én sem tettem.
Sziasztok! Az én AMH-m
27 évesen 0,33... a januàri laboreredmények alapján. Novemberben még 0,43 volt :( Ma kezdtem el szedni egy cikluson keresztül fogzàsgàtlót szedni, aztàn kezdjük a stimulàciót. Egyszerűen rettegek a következő labortól :( mi lesz ha teljesen lecsökken :( A Reprosysba járunk egyébként.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?