Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia!
Keress meg egy másik fórumt, itt mint látod nem sok hozzászólás van.
Lombik program 40 felett - nekünk is sikerülni fog
Ott a lányok szívesen fogadnak és sokat tudnak segíteni!
Sziasztok! Új vagyok itt, most találtam ezt a csoportot :)
Sajnos azoospermia miatt lombikozunk. 2 alkalommal voltunk, mindkettő sikertelen lett. Az AMH 0,5 :(
Remélem itt olvashatok sikertörténeteket, hogy újra tudják hinni... :)
Sziasztok. 5 napja volt egy 8,5mm-es petezsákom, ma 7,3mm-es petezsák, benne szikhólyag látható 😍 Alatta egy felritkulás szerűség, amiből, ha úgy akarja, még lehet petezsák is 😊😊 2 hét múlva uh.
Mondjuk azt nem értem, a petezsák miért lett kisebb.. De örülés van 🙂
Nekem 8 nap alatt 7 tüsző érett meg, ebből lett 4 petesejt, amiből 2 termékenyült meg jól. Mind a kettőt visszakaptam.
A héten már talán látszódni fog, hogy 2 baba lesz-e belőle, vagy marad 1. (Mi nagyon ikreket szeretnénk) 😍🙂🙂
Szia. Igen, alacsony, 1 fölötti érték a jó. Én 30 éves vagyok, stimulálás előtt 0.53 volt az AMH-m. (Azóta valószínűleg még alacsonyabb) Első lombikon vagyok túl. Múlt héten már láttuk a petezsákot 🙂🙂
Nyugi, meg fogják csinálni :)
Neked mekkora az Amh ès az inofolik előtti Fsh átlag?
Nekem is kitolta a ciklusom.31 re. De nekem ez jòt tett. Èn is most 2x1 szedek.
Granolusa sejtek számát jelzi, vagyis azok termelik, egyszerre kell nézetni az AMH-val és az FSH-val.
A petefészek állapotát lehet belőle megítélni.
Nem ùgy van hogy ezek kb 3 hònap mùlva fejtik ki hatásukat? Barácserjèt elvileg 3 hònapig lehet szedni.
Az inofolik szerintem nem a pete mennyisègèt hanem a pete minősègèt növeli. Lehet ezt az fsh növelèsèvel tudja csak. A normal fsh csak azert szukseges, èn ùgy tudom, hogy lombikhoz ebből tudjàk megàllapìtani mennyire leszel stimulàlhatò. Amùgy többnyire minden hónap màs. Mi az az inhibib???Tudja valaki?
FSH LH arány 1:1 a legjobb( ilyen szerintem 1000-ből egy nőnek ha van), de elég jó még a 2:1 arány is.
Valahol olvastam de már nem tudom hol.
Sajnos nekem is inkább 3,4,5*-öse is, mikor hogy?
AMH FSH LH mellé ugyanakkor érdemes Inhibinb-t is nézetni, kicsit drága és 3 hét alatt van kész de ez is sokat elárul.
Hát nekem most elèggè magas lett. Nagyon kètsègbeestem. Inofolikot ès barátcserjèt kezdtem el 1 hónapja kb.
14.2 Fsh miatt kezdtem el, orvosi javaslatra. Előtte 12 vagy az alattiak voltak az Fsh-k. Most azonban a legfrissebb 17.2 lett mellette az lh 3.4.
Előfordulhat hogy be is kavarhatnak ezek a szerek. Volna nektek tapasztalatotok?
Egyebkènt idèn volt 13.9 Fsh-m is utàna egy 9 Fsh-s hònap myben az alacsony Amh-mmal teherbe is estem. Spontan. De sajnos 10 heten elvetèltem. Azòta próbàlnèk mindenfèle màst is ( baratcserje inofolik). Van valakinek hasonlő törtènete vagy eredmènye? Válaszotokat előre is köszönöm.
Mèg azzal biztatom magam hogy talan először bekavar ès aztan rendezi a dolgokat az inofolik.
Nagyon jò hìr ez! Ès nagyon drukkolok neked! Gratulàlok.
Esetleg meg tudn! Valaki mondani nekem mi az ideàlis Fsh/Lh aràny?. Azt tudom hogy ha az Lh magasabb az nem jò. De ha az Fsh a magasabb akkor ott milyen aràny az elfogadhatò? Kètszerese, hàromszorosa, nègyszeres? Erről semmit nem ìrnak sehol viszont az arànyròl igen. Na de mekkora az ideàlis? Köszi a választ előre is.
Igen, olvastam hogy a Hcg nem mutatja az életképességet, így mindegy milyen magas.
Szerdán megyek második ultrahangra. Már nagyon türelmetlen vagyok.🙏
Szia, szerintem ne aggodj ezen a Hcg dolgon tul sokat, nekem FET+14 nap volt 2103 egy baboval :) nekem pl tobbet nem is neztek, mert 1000 vagy 3000 felett (intezete valogatja) mar nem erdekes, csak hogy az UH mit mutat.
Sztem szuper minden nalad :) a doki is ezt mondta?!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?