Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Nem értem ezt a januárt. Erre vártunk, oszt megy a levesbe? A csütörtököt várd!
Én még ezt az évet adom nekem.
Vérnyomásom 98/66, de tegnap volt 135/93 is.
A pulzus van hogy 60, van hogy 100.
Ha felállok, vagy hirtelen felülök, majd ki ugrik a mellkasomból. Egyébként nem vagyok rosszul. Aludnék, fáradt vagyok.
Avivát nem ismerem, de az Arwen dvd megvan. Ha az is jó, szívesen lemásolom. Bevallom, nem tudom pontosan mi a különbség a kettő közt:S
Már jól vagyok. Bár kiakasztott az eredmény, a hétvégén újra építettem magam. Végülis ha most nem vágunk bele, köv.hónapban újra megpróbálhatjuk. Ezen már nem fog múlni, de majd csütörtökön eldől.
Sziasztok!
Lányok, én voltam megint UH-n ugye a múlt héten. Ott az asszisztenstől megtudtam (végre), hogy ott náluk lehet rendelni DHEA-t, amit még nem döntöttem el, viszont már legalább tudom mi a szösz.
VISZONT!
Nagy reményeket adott nekem az AVIVA módszer. A hétvégén kipróbáltam, mozgás, mozgás mozgás.
Állítólag helyre rakja a menstruációt és az ovulációdat is tudod vele inspirálni.
Mondjuk otthon kell végezni a gyakorlatokat, ami az én lustasági faktoromból eredően erősen hátráltató tényező. De igyekszem.
Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata, vagy ismertek olyanokat, akik láttak már ilyet?
Sac: fel a fejjel!
Én is szorítok!
Hajrá csütörtök!
OK majd megnézetem a tesztoszteront.
Csütörtökön délután megyek a Kaáliba első konzira.
Már nagyon várom!
Én a Puritan's Pride-t szedem, 3x25 mg-ot.
A puritan.com oldalról lehet rendelni.
Szia Lulluly, Köszi szépen, tényleg kicsit ledöbbentem az eredményen, de próbálom a legjobbat kihozni majd ebből a helyzetből.
Az fsh-t még nem látta a dokim, az utóbbi 6-osakat látta csak. Most kezdődött a kivizsgálási protokoll a Dévainál. Nem tudom mit fog hozzá szólni...Avivázok is, igaz, az utóbbi időben elhanyagoltam. Remélem az is majd segíteni fog. A dhea szintem is alacsony. Mjuk azt sakkoztam ki a különböző emberek leírásaiból (legfőképpen Ezüstmackó), hogy erre inkább ajánlott a dhea szedése, mintha magas lenne. Illetve sztem még ezt az fsh szintet talán visszahozhatom a dhea-val. Te melyik cégtől, hol veszed?
Az jó, ha kiírod magadból, hiszen ezért van a fórum. Csak nyugodtan!
Ahogy érzed, úgy cselekedj, nehéz döntés.
Én még nem használtam el egy támogatottat sem, de már nagyon szeretném.
Nekem alacsony lett a tesztoszteron szintem, így nyugodtan szedem a DHEA-t.
Kívánom, hogy sikeres legyen bármelyik döntésed!
Üdvözöllek Dorkalány!
A 0,3 nem is a legrosszabb, és ahogy Sacikag írta, ne is foglalkozz vele. A 11-es FSH is még azért elmegy szerintem. Csak gondolom a dokik nem örülnek neki.
Hova jársz? Mi volt eddig?
Ezt ezustmacko blogjában találtam.:
Gondolhatjátok, mennyire szíven ütött hát, amikor most a sikertelenség okát kutatva azt találtam, hogy a DHEA bizonyos esetekben olyan tesztoszteron túltelítettséget okozhat, ami már negatívan befolyásolhatja a tüsző- és petesejtfejlődést, annak minőségét.
Biztos nem szerdáról csütörtökre lesz vége, ez nem így működik! És amíg van peteérésed spontán, ne foglalkozz az amh-val. A baba petesejtből lesz, nem csilivili amh szintből:))) Azt kivizsgálták már, hogy miért voltak vetéléseid? Lehet, hogy ennek kéne utána járni és akkor már nem lesz többet ilyen. Inzulinod rendben van?
Pesti központokat nem ismerem, de a vizsgálatokat, vérvételt, uh-ot simán lehet meló mellett végezni, max.néha kicsit később érsz be. Emiatt nem kell felmondanod:)
Este elmeséltem páromnak az eredményeket, veszekedtünk egy jó nagyot. Nem egymással, hanem a világgal:) Aztán pár órával később már sokkal jobb volt, ma meg már közel nem látom olyan kétségbeejtőnek a helyzetet, mint tegnap délután.
Az a legnagyobb bajom, hogy úgy érzem, az első 3 lombikunk tök felesleges volt, mert sok kicsi problémát akkor még nem fedeztek fel. Azóta mindennek a végére jártunk, az összes eltérést helyre hoztuk és lám, a 4.nél vmi el is indult. Az utolsó támogatott esélyünket pedig nem akarjuk úgy elhasználni, ha nem tökéletes minden eredményünk. És ez a tesztoszteron dolog most nagyon zavar. És az fsh is túl magas, lehet, hogy a petesejt se lesz tökéletes - ha lesz. Bevallom, nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy az előző azért nem sikerült, mert éretlen volt a petesejt (a 30 feletti fsh miatt). Szóval most biztosra szeretnénk menni. Lehet, hogy ezt a hónapot inkább kihagyjuk és várunk egy másikat, hátha jobbak lesznek az eredmények. Csak olyan nehéz nemet mondani... Bocs lányok a regény miatt, de muszáj volt kiírni magamból:)))
DHEA-t szedő csajok, nektek a tesztoszteron nem emelkedett a szedés óta?
Lulluly, nekem is reményt adtál, ezt biztosan ki fogom próbálni.
Most gondolkozom még a mozgáson (egyenlőre szobabicikli, de kezdetnek ez is biztosan jó), és méregtelenítő kúrába is bele fogok kezdeni. Ártani biztosan nem fog
Sajnálom, Sacikag
Szorítok, hogy az UH-n, jobb eredményeket kapj
Sziasztok!
Megjött az AMH eredményem. Kevesebb, mint 0,1
Az este megint kiborultam, ennél azért valamivel többre számítottam.
Üdvözöllek Klara2!
Mennyi lett az AMH-d pontosan?
Ne keseredj el! Nekem <0,1 lett 1,5 éve, most decemberben újra nézettem és 1,0 lett.
Szóval le van tojva az AMH! Sikerülhet nekünk is a baba, vannak lá példák!
FSH-d mennyi? Stimuláltak már?
Az a gond a medőőségi központokkal, hogy a hozzánk hasonló eseteket nem szeretik, meg a 40 felettieket, legalábbis én ezt tapasztaltam a SOTE-n és a BMC-ben. És meg kell találni a megfelelő dokit is, aki hajlandó foglalkozni velünk. Nekem még nem sikerült, de most bízom benne, hogy akihez bejelentkeztem a Kaáliba, jó lesz. Eddig csak a petesejtdonort hajtogatták, és csak rábeszélésemre stimuláltak.
Szerintem simán lehet járni munka mellett a vizsgálatokra. Vagy veszel ki szabit aznapra, vagy én úgy szoktam, hogy kések és tovább maradok.
Ezek a fránya hormonok!
Hát igen, nem a legjobb, de a múltkori 33-nál alacsonyabb az FSH-d.
Azért csk bizakodhatunk!
Remélem az UH-n lesz 1-2 növésnek induló tüsző!
Mikor mész az UH-ra? Drukkolok majd!
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?