Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Pesze, gyere mindig, írd meg hogy vagytok!
Na jó, akkor holnap csinálok egy tesztet reggel, ha nem lesz alacsonyabb a hőm.
Vettem ma 3 db-ot.
Annyira jó neked! Biztosan nagyon boldog vagy!
További jó babavárást!
Ja, és az átlag 27 napos ciklusom 33. napján lett pozi a teszt.....csak úgy mondom :D Megy a drukk ezerrel, és mindenki másnak is!
Azért olvaslak ám titeket, ha nem baj....
Tegnap néztem a neten mi okozhatja a tüneteimet, volt pl. felfázás, vesekő, hugykő, estleg terhességi tünet is lehet.
Megemlítettem a férjemnek, és jót kacagtunk azon, hogy valószínűbb, hogy vesekövem van mint hogy végre terhes lennék.:D
Még nem jött meg, most a 34. napon vagyok.
Hőmérséklet 36,7. Még várok.
Csajok tegnap nagyon kellett este pisilni, de pisilés után sem múlt el az érzés, nagyon csikizett, egyfolytában azt éreztem, hogy nagyon kell pisilnem.
Nem tudtam tőle aludni, gyógyszer nem segített végül hajnali 3-kor ittam pálinkát és utána aludtam.
Persze csak 3 órát mert dolgozni kellett menni.
Ma már jobb, de még kicsit csikiz.
Nem értem mi lehetett. Volt már ilyen valakinek?
Sziasztok lányok!
Véleményeznétek a 3. napos vérvétel eredményem??
FSH:6.66IU/L
LH: 2,42IU/L
Progeszteron: 1,9 ng/mL
prolaktin: 9.11 ng/mL
Ösztradiol: 110,3 pg/mL
Női hormon kötő fehérje: 58,0 nm/L
Tesztoszteron: 0,55 ng/mL
Köszike
Nézd, én a felén nem mentem keresztül, mint te, de félig sem vagyok olyan lelkes, mint te. Nálam 2 év orvostól orvosig járás kiverte a biztosítékot.
Igaz, bennem a doki nem is látott különösebb fantáziát, bár donort soha senki nem emlegetett nekünk.
Nagyon boldog lehetsz! Na és persze a férjed is.
Jól is teszed, ha sétálgatsz és nem ülsz a gép előtt.
További csodaszép babavárást!
Igen ritkán jövök mert mindig van mit csinálni és próbálok sokat sétálgatni és nem a net előtt ülni.
Gömbölyödik rendesen a pocak és igen mozgékonyak a fiúk,igaz úgy veszem észre már most teljesen más a vérmérsékletük és hogy szófogadóak.
Nagyon boldog vagyok,igaz időnként parázok az ikrek miatt,de majd csak megoldjuk valahogy.
Szoritok mindenkinek mert biztos vagyok benne hogy mindenkinek sikerülni fog,csak oka van annak,hogy az élet más időpontban adja mint ahogy mi szeretnénk.
0,4-es amh-val nem éri meg parázni, mert tényleg csak magadnak ártasz:) A dhea-t nem kell abbahagyni peteéréskor, általában 1-2-3 hónapig szokták szedni. De ha teheted, néha nézess tesztoszteron szintet, mert van, akinél elég gyorsan és jelentősen megemeli.
Nekem 10-12 nap szedése után 0,6-ról 2,5 lett, bár én 100mg-ot szedtem. Megijedtem, abba hagytam és köv. ciklusra vissza állt normál tartományba. Szóval nem okoz "maradandó károsodást" :)))
Tegnap óta én is újra kezdtem (akupuntőröm javaslatára), de csak másfél naponta szedem és ellenőriztetni fogom a teszto.szintet. Egy hónapig tervezem szedni, hátha lesz vmi javulás:)
Hány lombikon vagytok eddig túl? Mindig volt petesejt?
Párom sincs teljesen ellene, főleg most, hogy egy csomó parámat eloszlatta a böködős néni. Abban maradtunk, hogy 2 hétig nyugiban leszünk és csak akkor döntünk, ha már beszéltünk a dokival.
Te mikor kezded a bogyót? Mert én köv.ciklusban még tuti nem tudok indulni.
Sziasztok!
Érdekes ez az AMH eredmény.Amikor mi elkezdtük a lombikot elküldtek AMH-ra ahol 0,8 lett az eredmény.A dokimat nem nagyon érdekelte ezt bőven tudják stimulálni.
Nem szedtem semmit rá,csak terhesvitamint előtte is,na meg a szurik.
Sikeresen nyertek 6 petesejtet,mind meg is termékenyült,igaz csak 4 osztódott tovább.2-t visszakaptam és most 25+3 hetes ikerfiúkat várok és 2 van lefagyasztva.
A te eredményed sem vészes szerintem,ez csak arra jó hogy stresszeljék a nőket.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?