Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Ha belegondolok, hogy mennyi mindenen megyünk keresztül és néha teljesen feleslegesen, nagyon érthető a hullámzás. Én nemrégiben szokatlan mélyre zuhantam magamba, nem kis mértékben a hormonoknak köszönhetően. Két Closty+Utro ciklus után eredmény nélkül, viszont feszítő érzésekkel a bal petefészkem irányában, nehéz pozitívnak lenni. Tavaly gyártottam egy miómát, valszeg idén egy cisztával lett több, de most úgy vagyok vele, hogy amit tudtam a saját erőmből megtettem, a többi nem rajtam múlik. Tudom, hogy mindenki azért van itt, mert saját biológiai babát szeretne, de egy örökbabát is nagyon lehet szeretni szerintem.
Kiváncsian várjuk a híreidet!!!!
Köszi a bíztatást!
Ma már jobb napom van, felfelé kanyarodott a hullámom.
Jobb az idő is, meg már csak 18 fok van a munkahelyemen.
Remélem hamarosan rendeződik a pároddal a dolog és a megfelelő dokira is rátalálsz!
Az enyémhez mit szólsz?
Neked is 2x31 napig kellett szedni a fogigátlót?
Furcsállom, hogy nem a szokásos 21 napig, de hát ő tudja.
Én is félek, hogy nem térnek észhez utána a petefészkeim.
Nekem a doki megmondta hogy 2 sejtecském lesz kb.
Persze örülnék a kettőnek is!
Sajnos mi már nem várhatunk sokat.
Nekem is összevissza jön meg, általában 21-25 napos, de volt 18 és most 36 napos.
Te se add fel! Csak sikerül nekünk is előbb-utóbb!
Drukkolok a következődnek! Majd írd ám meg ha kezded!
Remélem mára már jobb a hangulatod. Nyilván azért is vagyunk itt, hogy kihúzzuk egymást a kétségbeesésből. Nézd a dolgok pozitív oldalát: van orvosod, aki bevállalt a leleteid tudatában és van párod, aki ott áll melletted és babát akar tőled. Ezek mind nagyon jó dolgok. Nálam jelenleg mindkettővel gond van, de azért próbálom a lelket tartani magamban. Kösz a szorítást különben.:)
Nem belőlem kell kiindulni :). Eddig nálam minden megdőlni látszik, ami másnál bejött, akár kezelés, akár más alternatív módszer. Konkrétan nálam az volt a gond a fogigátlóval, hogy ugyanígy 2 hónapig kellett volna szednem egy megszakítással. Kb. az első hónap végén nekem mindenképp meg akart jönni a fogigátló ellenére is, görcsöltem stb. A dokival napi kapcsolatban voltunk, emeltük az adagot is, hogy még pár napig kibírjam valahogy a szedést. Aztán erre próbált meg rástimulálni, de 0 azaz nulla db tüszőt produkáltam :(, az ösztrogénem a békas...e alatt volt a szurik ellenére is. Így akkor ez a ciklus le is állt. Ez pont egy éve volt. Utána 1 hónap pihi és aztán a köv. ciklusban csak clostyt kaptam, meg a tüszőrepi előtt azt hiszem 2 amp. merionalt. 3 db! sejtem lett 2 tüszőből, mert annyit láttunk csak uh-n, a 3. valahogy elbújt. Ez volt életem rekordja :), de sajnos csak egy osztódott ezekből. De már arra is gondoltam, hogy nálam később jött ki a hormonok hatása és ezért volt 3 sejtem akkor. A fene tudja már! Mert aztán ősszel a clostyval indultunk újra, akkor 3 db tüszőből 1 sejtet tudott csak leszívni a doki, de az az egy sejt tökéletes volt és el is indult a hcg-m, de aztán meggondolta magát :(. Most akupunkturával, talpmaszival és aviva tornával is készültem a februári lombikra, ami teljesen megcsúszott. Egyrészt pont a februári ciklusom extra hosszú lett 35 napos. Sejtettem, hogy valami nem okés, ezért amikor megjött végre elmentem vérvételre. Hát bitang rosszak (a doki szavait idézve) voltak a hormonok, de ezt már korábban írtam is itt. Aztán ez a ciklus 18 napos lett, ami után megint nézettem hormonokat és hát azok valamivel jobbak lettek, de még így sem engedte a doki a kezdést. Most várjuk a köv. ciklust és akkor már kezdünk remélhetőleg. Most mindennel leálltam, mert belefáradtam. Na de kérlek benneteket újra, hogy ne belőlem induljatok ki. Ez csak az én tapasztalatom :((
Mindenképp jövök és beszámolok, mit beszéltünk meg a dokibácsival.
Megírnád a tapasztalatodat a fogigátlós módszerről? Valószínűleg nekem is ezt fogják ajánlani és bár sokaknak bejött a módszer, van ellenpélda is... Szóval nem egyszerű...
Amúgy mi újság veled? HOgy vagy?
Sacikag, majd gyere és mesélj!!! Nagyon kíváncsi vagyok már!!
Szerintem ez természetes :(. Mármint a hullámzó hangulat. Az meg főleg, ha ismerős pozit tesztel. Persze öröm, de közben a szívünk facsarodik. Ez a tavaszi tél pedig már önmagában kiborító.... Én is hullámzom. Most éppen ott tartok, hogy nekünk csak örökbabánk lesz. Ehhez szoktatom a gondolataim. Remélem Neked bejön a 2 hónap fogigátló, mert rajtam sajnos nem segített. Sőt! Szóval nagyon nem vagyok tankönyvi eset :( Drukkolok!
Köszi neked is!
Ti adtok erőt, ha elkeseredek!
A hullámzó hangulatom alján vagyok most úgylátszik.
Majd holnap biztos jobb lesz.
Ne szomorkodj!Tényleg ilyen az idő!
A barátnőm 16 évesen ,az első két szerelmeskedése alkalmával teherbe esett.Nem tartották meg. 8évig jártak,szakítottak,majd kb.5év múltba ő lett a férje. Babát akartak. Nem jött. Hosszú évekig próbálkoztak hiába,majd a második inszemináció sikerül.39 évesen született,a most öt éves kislánya! Kitartás!
így van, lesz, mert ez van megírva a csillagokban!
Aranyos vagy!
Na jó, majd megmutatom a nyáron, nekem is lesz a hasamba kismanó!
Jaj, neked tényleg örülök nagyon!!!
Tudod más az akivel naponta találkozol, meg sokkal fiatalabb nálam.
Szóval tényleg nekem kellett volna előbb na.
Hát, megértelek, nehéz lesz a barátnődnek.
Hidd el örülni fog neked, csak csalódott lesz kicsit.
Ne pityeregj drága, hidd el eljön a Ti időtök is, leszel Te még anyuka!!!
Jaj Drágám... És még én is... :( De tökre tudom h mit érzel!!!! Barátnőmék 5 éve várnak a babára, kétségbe is vagyok esve, h mit mondjak neki...
De tudom h eljön Mindenki ideje!!! Ölellek!!!
Csajok olyan car kedvem van.
AZ időjárás, meg a melóhelyen a 16 fok.
Na meg egy kolléganőm pozitívat tesztelt.
Persze örülök is neki, de bánt azért.
Ő 30 éves (én 38) és még csak most kezdtek el orvoshoz járni. Szóval ÉN jöttem volna előbb.
Tudom hogy csúnya dolog, de ezt érzem, pityeregtem is.
Igen, már látom az alagút végét, csak az esőtől most nem látszik jól:D
Nem olvastam a könyvet.
Olvasta valaki a Guthy Georgina könyvet? Itt kattintott rá a kisfiam.A gondolat nem áll távol tőlem, de a tálalás elég amatőr hatásvadásznak tűnik.pedig amit ír az szimpatikus.Nem is tudom.Nektek mi a véleményetek?
Legalább már elkezdődött! Majd,ha tényleg megjön a tavasz,gyorsabban fog telni az idő! De már legalább tudod,hogy mire,s meddig vársz!fogd fel úgy,hogy már látszik az alagút vége...
Gratula!Nagy,nagy Gratula!Olyan jó ilyeneket hallani!!! Én is örökké aludtam az első trimeszterben. Soha nem felejtem el,hogy késő este vártuk az ügyeletes orvost,mert az anyósom rosszul volt,én meg szépen elszenderedtem a kanapén.Úgy szégyelltem magam!Majd pár nap múlva kiderült,hogy babát várok.:)
Piroska úgy drukkolnék már neked is!!
Persze drukkolok így is, csak időzítve jobban tudok.
Na ezt jól leírtam, remélem érted.
Igen-igen, elrepül hamar, csak ez az idő már kikészít!
Hol van már a tavasz!!!
Elhiszem, hogy izgulsz, nekem is fájt a hasam a váróban most márciusbam, úgy oda voltam.
De hát ez vele jár.
Jaj de kíváncsi vagyok mit mond neked holnap!
Én is nagyon-nagyon drukkolok!!!
Látod, ez a 2 hét is sitty-sutty elrepült! Nemrég még azon paráztam, hogyan tovább, aztán már itt is az időpont dokibácsival! A 2 hónap is úgy el fog repülni, hogy csak na!! :)))
Hú, akkor drukkolok holnapra!
Majd írd ám meg!
A férjem is körbenézett az asztalon, h ugye nem rajzoltam be csak mert április van???? :P :D
Csodaszép ez a kép!
Ilyent szeretnék én is nyáron!
És nem csak filctollal:D
Ez bizony egyértelműen párhuzamos!!! :))))
További ajánlott fórumok: