Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik - Alacsony AMH fórum

Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)

2355. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2346. - Kiscsillag77)
2013. ápr. 4. 13:56
Ha belegondolok, hogy mennyi mindenen megyünk keresztül és néha teljesen feleslegesen, nagyon érthető a hullámzás. Én nemrégiben szokatlan mélyre zuhantam magamba, nem kis mértékben a hormonoknak köszönhetően. Két Closty+Utro ciklus után eredmény nélkül, viszont feszítő érzésekkel a bal petefészkem irányában, nehéz pozitívnak lenni. Tavaly gyártottam egy miómát, valszeg idén egy cisztával lett több, de most úgy vagyok vele, hogy amit tudtam a saját erőmből megtettem, a többi nem rajtam múlik. Tudom, hogy mindenki azért van itt, mert saját biológiai babát szeretne, de egy örökbabát is nagyon lehet szeretni szerintem.
2354. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2349. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 13:47
Kiváncsian várjuk a híreidet!!!!
2353. lulluly (válaszként erre: 2351. - VendrinerPiroska)
2013. ápr. 4. 13:46

Köszi a bíztatást!

Ma már jobb napom van, felfelé kanyarodott a hullámom.

Jobb az idő is, meg már csak 18 fok van a munkahelyemen.

Remélem hamarosan rendeződik a pároddal a dolog és a megfelelő dokira is rátalálsz!

Az enyémhez mit szólsz?

2352. lulluly (válaszként erre: 2350. - Kiscsillag77)
2013. ápr. 4. 13:42

Neked is 2x31 napig kellett szedni a fogigátlót?

Furcsállom, hogy nem a szokásos 21 napig, de hát ő tudja.

Én is félek, hogy nem térnek észhez utána a petefészkeim.

Nekem a doki megmondta hogy 2 sejtecském lesz kb.

Persze örülnék a kettőnek is!

Sajnos mi már nem várhatunk sokat.

Nekem is összevissza jön meg, általában 21-25 napos, de volt 18 és most 36 napos.

Te se add fel! Csak sikerül nekünk is előbb-utóbb!

Drukkolok a következődnek! Majd írd ám meg ha kezded!

2351. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2345. - Lulluly)
2013. ápr. 4. 13:42
Remélem mára már jobb a hangulatod. Nyilván azért is vagyunk itt, hogy kihúzzuk egymást a kétségbeesésből. Nézd a dolgok pozitív oldalát: van orvosod, aki bevállalt a leleteid tudatában és van párod, aki ott áll melletted és babát akar tőled. Ezek mind nagyon jó dolgok. Nálam jelenleg mindkettővel gond van, de azért próbálom a lelket tartani magamban. Kösz a szorítást különben.:)
2350. Kiscsillag77 (válaszként erre: 2348. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 12:05
Nem belőlem kell kiindulni :). Eddig nálam minden megdőlni látszik, ami másnál bejött, akár kezelés, akár más alternatív módszer. Konkrétan nálam az volt a gond a fogigátlóval, hogy ugyanígy 2 hónapig kellett volna szednem egy megszakítással. Kb. az első hónap végén nekem mindenképp meg akart jönni a fogigátló ellenére is, görcsöltem stb. A dokival napi kapcsolatban voltunk, emeltük az adagot is, hogy még pár napig kibírjam valahogy a szedést. Aztán erre próbált meg rástimulálni, de 0 azaz nulla db tüszőt produkáltam :(, az ösztrogénem a békas...e alatt volt a szurik ellenére is. Így akkor ez a ciklus le is állt. Ez pont egy éve volt. Utána 1 hónap pihi és aztán a köv. ciklusban csak clostyt kaptam, meg a tüszőrepi előtt azt hiszem 2 amp. merionalt. 3 db! sejtem lett 2 tüszőből, mert annyit láttunk csak uh-n, a 3. valahogy elbújt. Ez volt életem rekordja :), de sajnos csak egy osztódott ezekből. De már arra is gondoltam, hogy nálam később jött ki a hormonok hatása és ezért volt 3 sejtem akkor. A fene tudja már! Mert aztán ősszel a clostyval indultunk újra, akkor 3 db tüszőből 1 sejtet tudott csak leszívni a doki, de az az egy sejt tökéletes volt és el is indult a hcg-m, de aztán meggondolta magát :(. Most akupunkturával, talpmaszival és aviva tornával is készültem a februári lombikra, ami teljesen megcsúszott. Egyrészt pont a februári ciklusom extra hosszú lett 35 napos. Sejtettem, hogy valami nem okés, ezért amikor megjött végre elmentem vérvételre. Hát bitang rosszak (a doki szavait idézve) voltak a hormonok, de ezt már korábban írtam is itt. Aztán ez a ciklus 18 napos lett, ami után megint nézettem hormonokat és hát azok valamivel jobbak lettek, de még így sem engedte a doki a kezdést. Most várjuk a köv. ciklust és akkor már kezdünk remélhetőleg. Most mindennel leálltam, mert belefáradtam. Na de kérlek benneteket újra, hogy ne belőlem induljatok ki. Ez csak az én tapasztalatom :((
2349. Sacikag (válaszként erre: 2347. - KKala)
2013. ápr. 4. 11:38
Mindenképp jövök és beszámolok, mit beszéltünk meg a dokibácsival.
2348. Sacikag (válaszként erre: 2346. - Kiscsillag77)
2013. ápr. 4. 11:37

Megírnád a tapasztalatodat a fogigátlós módszerről? Valószínűleg nekem is ezt fogják ajánlani és bár sokaknak bejött a módszer, van ellenpélda is... Szóval nem egyszerű...

Amúgy mi újság veled? HOgy vagy?

2347. KKala
2013. ápr. 4. 11:31
Sacikag, majd gyere és mesélj!!! Nagyon kíváncsi vagyok már!!
2346. Kiscsillag77 (válaszként erre: 2345. - Lulluly)
2013. ápr. 4. 09:57
Szerintem ez természetes :(. Mármint a hullámzó hangulat. Az meg főleg, ha ismerős pozit tesztel. Persze öröm, de közben a szívünk facsarodik. Ez a tavaszi tél pedig már önmagában kiborító.... Én is hullámzom. Most éppen ott tartok, hogy nekünk csak örökbabánk lesz. Ehhez szoktatom a gondolataim. Remélem Neked bejön a 2 hónap fogigátló, mert rajtam sajnos nem segített. Sőt! Szóval nagyon nem vagyok tankönyvi eset :( Drukkolok!
2345. lulluly (válaszként erre: 2344. - Dry69)
2013. ápr. 3. 16:02

Köszi neked is!

Ti adtok erőt, ha elkeseredek!

A hullámzó hangulatom alján vagyok most úgylátszik.

Majd holnap biztos jobb lesz.

2344. Dry69 (válaszként erre: 2338. - Lulluly)
2013. ápr. 3. 15:51

Ne szomorkodj!Tényleg ilyen az idő!

A barátnőm 16 évesen ,az első két szerelmeskedése alkalmával teherbe esett.Nem tartották meg. 8évig jártak,szakítottak,majd kb.5év múltba ő lett a férje. Babát akartak. Nem jött. Hosszú évekig próbálkoztak hiába,majd a második inszemináció sikerül.39 évesen született,a most öt éves kislánya! Kitartás!

2343. zzsuga (válaszként erre: 2342. - Lulluly)
2013. ápr. 3. 15:40
így van, lesz, mert ez van megírva a csillagokban!
2342. lulluly (válaszként erre: 2340. - Zzsuga)
2013. ápr. 3. 15:37

Aranyos vagy!

Na jó, majd megmutatom a nyáron, nekem is lesz a hasamba kismanó!

2341. lulluly (válaszként erre: 2339. - KKala)
2013. ápr. 3. 15:35

Jaj, neked tényleg örülök nagyon!!!

Tudod más az akivel naponta találkozol, meg sokkal fiatalabb nálam.

Szóval tényleg nekem kellett volna előbb na.

Hát, megértelek, nehéz lesz a barátnődnek.

Hidd el örülni fog neked, csak csalódott lesz kicsit.

2340. zzsuga (válaszként erre: 2338. - Lulluly)
2013. ápr. 3. 15:28
Ne pityeregj drága, hidd el eljön a Ti időtök is, leszel Te még anyuka!!!
2339. KKala (válaszként erre: 2338. - Lulluly)
2013. ápr. 3. 15:21

Jaj Drágám... És még én is... :( De tökre tudom h mit érzel!!!! Barátnőmék 5 éve várnak a babára, kétségbe is vagyok esve, h mit mondjak neki...

De tudom h eljön Mindenki ideje!!! Ölellek!!!

2338. lulluly
2013. ápr. 3. 15:05

Csajok olyan car kedvem van.

AZ időjárás, meg a melóhelyen a 16 fok.

Na meg egy kolléganőm pozitívat tesztelt.

Persze örülök is neki, de bánt azért.

Ő 30 éves (én 38) és még csak most kezdtek el orvoshoz járni. Szóval ÉN jöttem volna előbb.

Tudom hogy csúnya dolog, de ezt érzem, pityeregtem is.

2337. lulluly (válaszként erre: 2335. - Dry69)
2013. ápr. 3. 15:02

Igen, már látom az alagút végét, csak az esőtől most nem látszik jól:D

Nem olvastam a könyvet.

2336. Dry69
2013. ápr. 3. 13:54
Olvasta valaki a Guthy Georgina könyvet? Itt kattintott rá a kisfiam.A gondolat nem áll távol tőlem, de a tálalás elég amatőr hatásvadásznak tűnik.pedig amit ír az szimpatikus.Nem is tudom.Nektek mi a véleményetek?
2335. Dry69 (válaszként erre: 2314. - Lulluly)
2013. ápr. 3. 12:53
Legalább már elkezdődött! Majd,ha tényleg megjön a tavasz,gyorsabban fog telni az idő! De már legalább tudod,hogy mire,s meddig vársz!fogd fel úgy,hogy már látszik az alagút vége...
2334. Dry69 (válaszként erre: 2319. - KKala)
2013. ápr. 3. 12:44
Gratula!Nagy,nagy Gratula!Olyan jó ilyeneket hallani!!! Én is örökké aludtam az első trimeszterben. Soha nem felejtem el,hogy késő este vártuk az ügyeletes orvost,mert az anyósom rosszul volt,én meg szépen elszenderedtem a kanapén.Úgy szégyelltem magam!Majd pár nap múlva kiderült,hogy babát várok.:)
2333. lulluly (válaszként erre: 2320. - VendrinerPiroska)
2013. ápr. 3. 12:04

Piroska úgy drukkolnék már neked is!!

Persze drukkolok így is, csak időzítve jobban tudok.

Na ezt jól leírtam, remélem érted.

2332. lulluly (válaszként erre: 2330. - Sacikag)
2013. ápr. 3. 12:02

Igen-igen, elrepül hamar, csak ez az idő már kikészít!

Hol van már a tavasz!!!

Elhiszem, hogy izgulsz, nekem is fájt a hasam a váróban most márciusbam, úgy oda voltam.

De hát ez vele jár.

Jaj de kíváncsi vagyok mit mond neked holnap!

2331. KKala (válaszként erre: 2330. - Sacikag)
2013. ápr. 3. 11:40
Én is nagyon-nagyon drukkolok!!!
2330. Sacikag (válaszként erre: 2329. - Lulluly)
2013. ápr. 3. 11:25
Látod, ez a 2 hét is sitty-sutty elrepült! Nemrég még azon paráztam, hogyan tovább, aztán már itt is az időpont dokibácsival! A 2 hónap is úgy el fog repülni, hogy csak na!! :)))
2329. lulluly (válaszként erre: 2323. - Sacikag)
2013. ápr. 3. 11:18

Hú, akkor drukkolok holnapra!

Majd írd ám meg!

2328. KKala (válaszként erre: 2327. - Lulluly)
2013. ápr. 3. 11:17
A férjem is körbenézett az asztalon, h ugye nem rajzoltam be csak mert április van???? :P :D
2327. lulluly (válaszként erre: 2325. - KKala)
2013. ápr. 3. 11:17

Csodaszép ez a kép!

Ilyent szeretnék én is nyáron!

És nem csak filctollal:D

2326. Sacikag (válaszként erre: 2325. - KKala)
2013. ápr. 3. 11:06
Ez bizony egyértelműen párhuzamos!!! :))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook