Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik - Alacsony AMH fórum

Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)

2385. KKala (válaszként erre: 2384. - Sacikag)
2013. ápr. 5. 09:56
Ha nincs aktív endód akkor szabad avivázni. Engem 1 éve műtöttek.
2384. Sacikag (válaszként erre: 2383. - KKala)
2013. ápr. 5. 09:01
KKala, jól emlékszem, hogy te is endós voltál? És ennek ellenére szabad aviváznod?
2383. KKala (válaszként erre: 2381. - Sacikag)
2013. ápr. 5. 08:24
Sőőőt, azért aki ért a dologhoz, UH-n is látnia kell!!!! De van egy endós barátnőm, akinek senki nem látta csak Bokor doki, és egyből mondta, hogy itt nem csak endó van hanem sövény is! Vicc h mennyire nem vágják az orvosok. :(
2382. KKala (válaszként erre: 2375. - VendrinerPiroska)
2013. ápr. 5. 08:22
28 éves
2381. Sacikag (válaszként erre: 2380. - VendrinerPiroska)
2013. ápr. 5. 07:29
Köszönöm. Méhsövény azért egy méhtükrözés során kiderült volna, nem?
2380. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2379. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 23:45
Szóltam a páromnak, hogy kérdezzen rá a tesójánál. Viszont azt tudom, hogy dr. Fülöp István műtötte. Meg, hogy elsőre kiderült nála, hogy a lánynak sövénye is van, amit addig egyik orvosa sem vett észre.
2379. Sacikag (válaszként erre: 2376. - VendrinerPiroska)
2013. ápr. 4. 22:27

Egyszer volt terhelésem, akkor 4,9 és 4,6 volt a cukor, az inzulin meg 5 és 30.

A legutóbbi éhgyomrin 4,88 volt a cukor és 4,1 az inzulin.

Szerintem a korábbi nőgyogyim említette volna, ha lehet mit kezdeni a petevezetőkkel. Ő végezte a műtéteket, minden egyes alkalommal próbált megnyitni, de csak nagy nyomású izével vagyok átjárható. Ő javasolta anno a lombikot, pont ezért + az endo miatt. Nem tudod megkérdezni, mi ez a módszer?

2013. ápr. 4. 21:51
Mindannyiunknak teljes szívből kívánom!
2377. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2372. - E8de926afc)
2013. ápr. 4. 19:41
Szia! Jó hasonló sztorikat hallani. Remélem, egyszer eljön mindannyiunk csodájának az ideje.:)))
2376. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2374. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 19:39

Akkor nyugalom és diéta továbbra is. Nem túl biztató távlatok, de hátha. Mennyi volt az utólsó cukor+inzulinod?

Mellesleg, nem lehet a petevezetődet átjárhatóvá tenni? A sógornőm segített a barátnője lányának orvosi megoldást találni, miután sikertelen lombikja volt, ami azért kellett, mert átjárhatatlan volt. Nem tudom pontosan, milyen műtétje volt, de azóta már megszülte a természetesen fogant babáját.

2375. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2371. - KKala)
2013. ápr. 4. 19:32
Az Aviva biztos jó lenne neki. A sógornőm pénteken megy tanulni, majd megosztja velem. Viszont, ha se peteérés, se mensi, az azért nem hangzik túl biztatóan. Hány éves?
2374. Sacikag
2013. ápr. 4. 18:20
Most a böködős dokinénim se nagyon tudott megnyugtatni. Szerinte is több hónapot ki kell hagyni, ha elkezdem a gyógyszert. Nincs mese, MUSZÁJ hogy jó legyen az eredmény és elkerüljem a bogyókat!!!
2373. Sacikag (válaszként erre: 2368. - VendrinerPiroska)
2013. ápr. 4. 15:54
Az inzulinos fórumon épp azzal riogatnak a csajok, hogy ha elkezdem a gyógyszert, akkor 3-4 hónapig védekezni kell és nem lombikozni... És az a gáz, hogy én is ezt hallottam. Így hogy merjünk belevágni gyógyszerszedés után egyből a stimuba?? Az lenne a legjobb, ha nem kellene gyógyszer...
2013. ápr. 4. 15:43

Sziasztok! már régóta olvalak benneteket,mert az én AMH is 0,1 alatti, sajnos nekem kemoterápia miatt lett ennyi, de most nem emiatt írok.

Van egy barátnőm, akik 2 éve próbálkoztak, tavaly nyáron műtötték endometriózussal, és az orvos már akkor mondta, hogy szerinte csak a lombik lesz járható. Valamikor októberben az AMH-ja neki is 0,1 alatti lett, de a doki már előtte megállapította, hogy korai petefészekkimerülése van. (Az anyukája 38 évesen klímaxolt, ő most 38 éves). Az FSH-ja folyamatosan magas volt, januárban kb. 26-30, erre nem emlékszem pontosan, és akkor a doki felírt neki valamilyen hormongyógyszert, ennek a nevére pontosan nem emlékszem, de klimaxos nőknek írják fel. Azt mondta a doki, hogy szedje be az összeset, utána UH és vérvétel. A lényeg: febr.elején lekezdte szedni, állítólag alig voltak együtt a férjével, és két hete kiderült, hogy terhes lett! Most 8 hetes terhes, a doki a csodájára jár! Ezt csak azért írtam, hogy tényleg vannak még csodák!

2371. KKala (válaszként erre: 2370. - VendrinerPiroska)
2013. ápr. 4. 15:42
Eszméletlenül szeretnék segíteni neki! Próbálom rábeszélni az AVIVA tornára! Rajta is segítene, ő PCOS, se peteérés, se mensi. :(
2370. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2362. - KKala)
2013. ápr. 4. 15:38
Először is, az ember sokszor érzi úgy, hogy mostmár feladta, aztán rájön, hogy nem igazán képes feladni. Biztos nem könnyű pillanatokat él át a barátnőd, mert én is megtapasztaltam az ilyen helyzeteket, de attól még valószínüleg örül, hogy legalább neked sikerült.
2369. lulluly (válaszként erre: 2364. - KKala)
2013. ápr. 4. 15:34

Ja tudom, de már nem érzem olyan rosszúl magam, nem a kolléganőm tehet róla.

Nekem is lesz lassan a hasamban és majd legalább megkapom tőle a babaruhákat!

A te barátnődnek is csak egy picit lesz rossz 1-2 napig, te pedig próbáld rábeszélni a folytatásra.

TE vagy nekünk a követendő példa!

2368. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2361. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 15:34
Dühöngj nyugodtan, csak ne tartson sokáig, mert akkor rossz lesz a laborleleted. Különben nem csodálom, hogy bepöccentél, de mint irtad, most legalább tisztázódik az inzulin kérdés.
2367. Sacikag (válaszként erre: 2366. - KKala)
2013. ápr. 4. 15:22
Akkor panaszkodj hangosan, hogy a frászba ezzel a hülye felfázással:)))
2366. KKala (válaszként erre: 2365. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 15:18
Pisimanónak neveztem ma. :) Óránként megyek a mosdóba, kizárt h ez ne tűnjön fel senkinek a melóhelyen. :P
2365. Sacikag (válaszként erre: 2364. - KKala)
2013. ápr. 4. 15:07
De azt Te is tudod nagyon jól, hogy nem tehetsz róla... Elhiszem, hogy együtt érzel a barátnőddel és rosszul esik neked látni a fájdalmát, de azért ne hagyd, hogy nagyon mélyre zuhanj, mert most már mással (is) kell törődnöd:)))
2364. KKala (válaszként erre: 2363. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 15:01
Köszike, igyekszem helyrerakni a lelkem... De ahogy lulluly írta tegnap neki kellett volna következnie már sokkal-sokkal korábban...
2363. Sacikag (válaszként erre: 2362. - KKala)
2013. ápr. 4. 14:50
Te csak ne érezd magad szarul!!! Ha te és a többi sikersztori nem lenne nekünk, már mi is feladtuk volna! Légy a követendő példánk és lebegj non-stop az orrunk előtt:))
2362. KKala (válaszként erre: 2341. - Lulluly)
2013. ápr. 4. 14:47
Lányok! Barátnőm (akik 5 éve várnak babára) megérezte a dolgot! Hívott h mi újság?? Nyekegtem vmit, aztán elmondtam a tesztet, és mondta h érezte... Annyira szarul érzem magam. :( Azt is mondta, h már fel akarja adni. :(
2361. Sacikag
2013. ápr. 4. 14:40
Bocsi az előbbi kirohanásért, most már kicsit lehiggadtam. Igazából tök mindegy. Ha ennyi évet tudtunk várni, akkor ezt az 1-2 hónapot is ki fogjuk bírni valahogy. És most legalább tényleg tudni fogom, milyen az inzulin eredményem:)) Jobb később, mint soha:))
2360. KKala (válaszként erre: 2357. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 14:32
B.meeeeeeeeeeeg! :( Nem mondod???? Felháborító... :(
2359. lulluly (válaszként erre: 2357. - Sacikag)
2013. ápr. 4. 14:22

Jaj de izé (finoman szólva) a dokid!

Hát eddig is magas volt az FSH-d, sőt még több is.

Nekem is húzta a száját a 20-as FSH-ra, de azért találta ki ezt a fogigátlósat, hogy majd az leviszi.

Jaj már mit húzza az idődet, állandóan így is szurikra jársz! Le van carva az FSH meg a többi!

Még jó, hogy az enyémet nem nézegeti látta magas és kész.

Na majd megnyugtat tényleg a bökdösős nénid!

Remélem minden eredményed jó lesz és mond valami okosat a köv. hónapban!

2358. Sacikag (válaszként erre: 2346. - Kiscsillag77)
2013. ápr. 4. 14:09
Csatlakozni tudok Piroskához, egy öribabát is lehet úgy szeretni, mint egy sajátot. Mi is a várólistán vagyunk. Ha önerőből nem lehet, majd lesz másképp... :))
2357. Sacikag
2013. ápr. 4. 14:05

Sziasztok, megjöttem. Fortyogok az idegtől!!!

A menetrend a következő: ha kész a mai (2.napi) vv eredménye, hívom dokibácsit. Szerinte a huszonakármennyi FSH "bazimagas" (ez idézet volt tőle) és tudni szeretné, most mennyi. (Borítékolom előre, most is annyi lesz kb. Mindig annyi.) Aztán még ebben a hónapban akar cukor-inzu terhelést végeztetni, mert szerinte nekem gyógyszerre lesz szükségem. Könyörgöm, másfél éve ezzel a rohadék eredménnyel rohangálok hozzá, dokikhoz, csinálom önszorgalomból a diétát, kezdtem el a sportot és nézegetem x havonta az éhgyomri inzulint, mert senki nem vesz komolyan! És akkor maaaajd következő hónapban ESETLEG kezdhetünk, ami persze függ a mai, a 21 napos és a terheléses eredménytől...

Én úgy szeretem a dokibácsimat és tök bízom benne, de ezzel most nagyon kiakasztott...

Arról nem is beszéltünk, hogy ha eljutunk odáig, milyen stimulálásban lesz részem, mert az is az eredményektől függ.

És persze a stimulálás veszélyes lehet az endóra nézve, de hát ez ellen nem lehet mit tenni.

Még jó, hogy ma megyek akupunktúrára, remélem az én drága böködős dokinénim majd kicsit összerakja a lelkemet...

És még a nap is elbújt és beborult az ég.. Francba...

2356. VendrinerPiroska (válaszként erre: 2353. - Lulluly)
2013. ápr. 4. 14:04

Jól hangzik, sőt, ha több időm lenne otthon és biznék abban, hogy a párom társam lenne benne - amivel most igazán probléma van - akkor mindenképp kipróbálnám. Sajnálom, hogy Győrbe mentünk, mert úgy tűnik, hogy sok helyen segítőkészebbek, mint ott.

Most először szeretném megtudni, hogy minden rendben van-e odabent és hogy állnak a hormonjaim. Nőgyógyászhoz - egy újhoz - mindenképpen elmegyek májusban, mikor itthon leszek egy hétre.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook