Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Szia Skin, ez nagyon aranyos:)) Neked is Kellemes Ünnepeket és jó pihenést kívánok! És üdv a cukkiniknek!!:)))
Csajok, ti is pihenjetek, lazuljatok a hétvégén!
Boldog Nyulat mindenkinek:)
pussz
Sziasztok Lányok!
Berontok és nagyot kiáltok,
boldog húsvéti ünnepeket kívánok!
A magotok termékennyé váljon és sok kis új hajtást hozzon!
Én megyek a piacra és veszek.... ezt azt.
üdv, skin anyóka
Most már a hőm 36,3 fok, na itt már nincs baba. De hol a piros?
Biztosan megijedt a hótól.:D
Szerintem a legtöbben ingadoznak, mint te is meg én is, addig amíg nem sikerül csíkosat pisilni.7
Minden esetre a jó példa azért inspirál és megnyugtat, hogy esetleg még nekem is sikerülhet.
Nem is gondoltam, hogy ilyen sárkányos csaj vagy. Persze 16 fok egész napra kimeríti az embert. Nálunk csak márciusra rakták rendbe a fűtést, addig volt 13 is néha, ugyhogy ismerem az ilyen állapotokat.
Sőt, szerintem még annál is többet várhatsz, most megnéztem az én görbémet, a 17. napon volt pé, és a 33.-on lett pozi a teszt. Az egyik barátnőmnek csak az 5. teszt mutatta ki a babát, a 40. nap környékén, szóval ez mindenkinél más.
Amúgy szia mindenkinek! Bocsi, bunkó voltam, hogy nem köszöntem a poszt előtt :)
Rendben-rendben!
Te hogy érzed magad Sacikag?
Kötöttél a nyuszinak sapkát-sálat?
Gyere csak, írjál sokszor!
Én is negatívan gondolkodok általában, persze néha pozitívan is.
Na ezt jól megírtam, szóval ingadozok.
Szegény hercegem biztos előre reszket hogy mikor milyen hangulatban érkezek haza. Egy sárkány tudok lenni.
Mondjuk a 16 fokos meló után nem sok szerencséje lehet velem:D
Nem figyelem, csak sejtem, hogy a 26. nap körül.
Akkor még alacsony volt a hőm és szurkált az oldalam.
De lehet, hogy csak felfáztam, azért szurkált.
Nem lehetetlen, mert a munkahelyemen kb. 16 fok van. És itt tartózkodok 8 órát.
Pedig van rajtam vastag harisnya is, pulcsi, mellény, igyekszem, de nagyon hideg van.
Én jártam oktatásra. Aztán még 1 gyakorló órára, de nem tudtam csinálni kb 1 évig. Aztán most simán ment, tökre eszembe maradt minden!
Sztem az oktatás azért jó, mert tényleg rájössz, h mi az a beszorítás, mi az a dolgozó zóna, sok hasznos dolgot elmondanak. Pl ha szedsz valami hormongyógyszert bromot, v letroxot, akkor ezeket az értékeidet folyamatosan ellenőriztetni kell, mert a torna visszaállítja mindenben az egyensúlyt, tehát a gyógyszer is az értékek ellen dolgozik + a torna is, tehát oda kell figyelni!
:)))) De édes!! :)))
Lulluly, nem lehet, hogy tényleg még korai egy kicsit? Azt írtad, hogy elég későn volt pé. Szerintem is várj még néhány napot, nehogy bajt okozz a tornával!
Jajj, annyira szorítok!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na jó, megvárom a hétvégét, hátha barnázni fog, addig nem csinálok semmit.
Én még nem is láttam élőben pozitív HCG tesztet, csak képen.
Azaz igazából félig mégis, mert egyre behúztam filccel a második vonalat, olyan mérges voltam rá:D
Igen, volt már ilyen, amikor clostit szedtem, utána nem akart megjönni, gyógyszerrel hozták meg.
Én csak kinyomtattam az AVIVA könyvet és próbálgattam.
drágám, egyvalamit ne tegyél: NE ADD FEL!!!! Én ellőttem 3 negatív tesztet, mielőtt bezebrásodott, szóval nyugi! Ráadásul nem középidőben volt a pé-m.
Kitartás lányok, drukkolok Nektek!
Én úgy voltam, h csináltam péntek délután kb 3 percig (nem volt erőm többre), majd másnap reggel még 2szer 5-5 percig kis szünettel és 11kor már mensiztem. :P
A lombikus fórumon az egyik csajszi csinálta egyik nap délelőtt, nem tudom hány percig, de másnap reggelre mensi volt.
De, azt hiszem az lesz.:D
Mennyi idő múlva jött meg?
:( :(
AVIVA meghozó gyakorlatát nem akarod kipróbálni??? Nekem bevált...
35. nap Negatív:(
Elmélkedek, hogy várjak még, vagy hívjam a Kaálit, vagy menjek urológushoz a múltkori pisilhetnékkel. Most nem csikiz már.
Most meg a jobb oldalam bökdös.
Jaj, már nagyon unom, szeretném szedni a fogigátlót!
Tesztet csinálj és drukkolok, hogy pozitív legyen! Nekem ugyan csak gyakrabban kellett mennem vécére, de csiklandozni nem csiklandozott, de ez mindenkinél másképp jelentkezik.;)
Igyál citromos vizet vagy áfonya levet, hogy ha mégis lenne ott egy kis fertőzés is, akkor helyre rakja.
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?