Lézeres szemműtét (beszélgetés)
először használtam a systane-t, az nagyon összeragasztott, aztán elkezdtem a tears n-t és ez meg olyan híg, hogy becsepegtetek és kifolyik, nem marad bennt semmi...akkor? mit próbáljak ki?
De az ötlet nem rossz...
Igen Mókica, siess gyógyulni, mert utolérünk!
Az az egy zavar, hogy nemtom, hogyan fogok netezni. Pesten leszek csüt-től vasárnapig, bár elviszem a laptopot, nem tudom hogyan tudom befogni a wifit, mert még sosem csináltam. De ha más nem, vasárnap tutira jelentkezem, én mondjuk szeretnék előbb is!
Szijja!
Most már jó lenne, ha kiélesednél...!
Napközben is gondolok ám Rád...
Mi van, ha egy másik műkönny jobban beválna Neked?
Én is vagy 3 félét próbáltam és gondolkodás nélkül tudnám őket rangsorolni!!
Kicsit elnőiesedtünk ezen a fórumon, de én tökre élvezem! Valahogy a másik oldalon sokszor hülyének néztek a hozzászólásaim és aggályaim miatt, de veletek mindent meg lehet beszélni!
Köszi mindenkinek!
Ja és abban is van igazság, hogy nagyon-nagyon sokan nem fórumoznak, főleg az van itt, akinek esetleg maradt valami gond. Pl. Vaksihapsi is mióta sasszem lett, már nem is nagyon néz felénk:)
Valóban!
Nekem sem volt szenvedés egyáltalán. Egy hét szabit vettem ki ( napi 8 órát ülök a gép előtt) és élveztem minden percét. A műtét előtti vizsgálatot, a műtétet, a műtét utáni CSODÁT és a "lábadozást". A családom mindent megtett, hogy csak pihenjek, jó érzés volt.
Hacsak nem akarsz másnap, harmadnap sminkelni én is azt gondolom, a PRK biztonságosabb, hisz hosszabb múltra tekint vissza...
Lehet, hogy hülye dolog, de szerintem megkérdezhetnél egy szemorvost. Mondjuk akinek egyikhez sem fűződik érdeke, fontos lenne, hogy ő hogyan látja a dolgokat. Nekem kifejezetten a PRK-t ajánlotta, és soha nem végzett még szemműtétet, csak kontrollvizsgálatokat. Az én kis városomban nincs ilyen lehetőség, de a kontrollvizsgálat lehetőségével élek.
A tapasztalat egyértelműen több a PRK-nál, lehet, hogy azért, mert árban is kedvezőbb, de tény, hogy régebb óta és többet csináltak itt Mo-on.
Csajok de hogy lehet az hogy nem ér semmit a műkönny?
Belecseppentek és 2 perc múlva mintha nem is cseppentettem volna....
azt nem mondták, hogy ne tájékozódjak :)
úgy érzem, hogy hiába nézelődök, ugyanazokat olvasom mindenhol :(
Nekem még azt is mondták, hogy nem kell mindenen rágódni, amit a fórumokon írnak...
Szerintem szanálj, ami érdekel és ami fontos azt nézd meg biztos forrásból is. Pl. klinikák honlapján részletezik az eljárásokat.
Most végképp megkavartalak?:)
Nincs szándékomban.
Mostanra már tisztábban látsz Te is.
Huh, akkor gyorsan keress rá a neten:-)
Az már fix, hogy melyik eljárással, Vagy azon még változtathatsz? Debrecenben, ugye? Ott mit vállalnak még a Lasikon kívül?
További ajánlott fórumok:
- Van valaki, aki megbánta a lézeres szemműtétet? Miért?
- Lézeres szemműtét. Mennyiért és mennyire eredményes?
- Sasszem lézeres szemműtét
- Melyik lézeres szemműtét a legjobb?
- Lézeres látásjavító szemműtét után lehet hagyományos módon szülni?
- Lézeres szemműtét után vagyok, az eredményeim szerint romlott a szemem. Mit lehet tenni?