Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Örülök neki, hogy sikerült olyan megoldást találni, amiben jól érzitek magatokat! :)
Olvasom közben tovább az eseményeket, még van hátra 76 oldal. :)
Nincs semmi baj :D, ha illetlenségnek tartanám nem tenném egy nyilvános fórumra :)
Sebek nincsenek...már nincsenek, ma már csak nevetek az egészen. Férjemmel szokatlan megoldást találtunk...együtt a gyerekek miatt és külön magunk miatt, hogy értsd ide jön haza és én szívesen vendégül látom, de! elment kamionozni így aztán ritka vendég :), viszont fizetni tudja a gyerektartás díjat. Jelen pillanatban mindenki jól érzi magát. Hogy a szeretővel mi lett...fogalmam sincs, lehet hogy megvan még, lehet hogy nincs..idő volt mire felfogtam ő ebben a történetben nem számít.
Ne haragudj, hogy így ismeretlenül, és udvariatlanul belekérdeztem az életed alakulásába. Illetlen voltam!
Nem szeretnék semmilyen sebeket feltépni, bár ahogy olvasom, nagyon pozitív és jó kedvű ember vagy!
Sziasztok!
Ma kezdtem el olvasni a témát, teljesen az elejétől, de még van hátra 80 oldal... :) (Próbáltam abbahagyni, de nem sikerült... :D)
Majd holnap folytatom!
Még csak tavaly augusztusnál tartok időben, de jó látni, hogy még mindig tartjátok a kapcsolatot.
Most látom, hogy kimaradt pár hónap. Mi történt Veled Füge mostanában? Ex megvan még vagy már elváltatok? Van új pár?
Ne haragudj, hogy csak így belekérdezgetek, de teljesen magával ragadott a történeted, és kíváncsi vagyok a folytatásra. :)
szia!
Ne hari, tényleg elvesztem...papámat gondozom, sajnos nagyon rossz bőrben van és nála nincs internet :(
sziasztok!
Ki hogy van- mi történt veletek az elmúlt időben?
nem.nem ezt számolgatom.
csak próbálok vidámkodni hogy gyorsan telik az idő és probléma mentes.amikor benne voltam a rosszban szinte vánszorogtak a napok,volt hogy megállt az idő.
most hogy belevágtam az újba,most zajlik minden és nem is olyan rossz a világ ahogy képzeltem.
csupán ennyit akart jelenteni az előző hsz-em.se többet se kevesebbet.
:-D
már csütörtök van,nemsokára vége a hétnek:-D
áááá..nem nyomorítás..napközben elmegyek dogozni..nem tudja hol vagyok..utazós meló..
este nem tudja hol alszom..elég ám egy hét hogy elfelejtsen...
és ha erőlködik megkértem pár ismerősöm,hogy vigyázzon rám...az 8 napon túl gyógyuló..és már vége is a hétnek.:-P
csak amíg lenyugszanak a kedélyek,amíg leszokik rólam.
ha szem előtt lennék, úgyse hagyna békén.
aztán majd lesz valami.
mai fejemmel az utolsót kihagynám....
ne te bujkálj, nincs okod rá..
persze anno én is megtettem, de szerencsére időben ébredtem
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...