Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Gondolom, nem tudja most megcsináltatni a gépet...
Nagyon hiányzik!!
Gratula a mamisághoz:)
Szerintem is lehet pszichés oka...Azt is mondják, hogy ha valaki nagyon régóta szeretkezik ugyanazzal a férfivel, tehát egy monogám kapcsiban, a nő akár évtized alatt is, kifejleszthet ilyen antitesteket a férj spermái ellen, olyan, mintha hozzászokna, ezt nem tudom, hogy hogy lehet mérni, milyen vizsgálatokkal, de egyik magyarázata annak, hogy 2 egészséges és termékeny ember sok évi spontánkodás alatt miért nem eredményes, szóval olyanoknál is előfordulhat, akiknek előtte már volt gyerekük stb.
A másik tényleg lehet egy pszichés dolog, lehet, hogy pont amikor már nem várod...
Sziasztok! Sajnos már két negatív, aztán meg is jött...persze eleve tudtuk, hogy kicsik az esélyek, csak mégis rossz érzés...
Több beültit nem próbálunk meg, több okból...úgy gondoltuk egyszer megpróbáljuk, ha sikerül jó, ha nem akkor legalább megpróbáltuk...
Hát sajna a spontánkodás évek óta nem jön össze, pedig a Dokik szerint minden adott lenne...és szorgalmasak is vagyunk, de hiába....
nem baj, majd az unokák...február elején már dupla Mami leszek...
Nekem meg volt egy aki már lefoglalta a beültetést, és 2 hónap várakozás alatt a beültetésre teherbe esett, és előtte meg 8 évig semmi.
Szóval nincs kizárva az önerő:)
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...