Léteznek szellemek? (beszélgetés)
Ja, ne hariiii..amugy szia:)
Az elobb (eloooobbbb)irtam, hogy ha az elso ilyen lepkefaj- peldanyok genetikai alapon rendelkeztek volna ezzel az egyenesen latvanyos pikkelyhullajtassal, akkor a hangyabolyon kivul is csinaltak volna ezt az ott (kivul) ezt a folosleges idetlenseget, es hogy ma egyetlen fajnal sem veheto eszre meg enyhe pikkelyhullajtas sem.
"ha veletlenul tortenik vele ilyen (nagymerteku hullajtas), akkor ezt megis miert adja tovabb az utodainak, akarcsak icipici mertekben is?"
Ha genetikai mutáció miatt hullajt akkor továbbörökíti a túlélését segítő géneket.
Hat ne hari, de ha figyelmesebben elolvasnad, amiket irtam, kitunne neked, hogy ket verzio lehetseges:
1. A hangyabolyba veletlenul bekerulo petebol kikelt a lepke larvaja, es mikor a lepke kifejlodott, akkor veletlenul igen sok pikkelyt hullajtott magarol, es ahogy ez a jelenben is mukodik, a hangyak ezekre vetettek magukat, igy a lepke megmenekult..emiatt tudott a bolybol kimenekulni.
Ezzel a lehetoseggel ket nagy baj van: joforman lehetetlen, hogy egy lepke veletlenul rengeteg pikkelyt hullajtson magarol, ahogy ez a jelenlegi fajnal van: valosaggal havazik, es a hangyak nagy szama miatt csakis emiatt a mennyiseg miatt tud megmenekulni.
A masik nagy gond ezzel a verzioval: hogy ha veletlenul tortenik vele ilyen (nagymerteku hullajtas), akkor ezt megis miert adja tovabb az utodainak, akarcsak icipici mertekben is?
2. A lepke eleve, genetikai okokbol hullajtotta a pikkelyeit...erre irtam mar, es teljesen logikus, hogy ez olyan volna, igenis, pont olyan, mintha egeszseges, megis, a tollait nagymertekben hullajto madarat latnank...ugyanis a lepkek pikkelyhullajtasa teljesen hibas, csakis balesetbol torteno dolog...valoban, ma a vilag osszes lepkefaja kozul egy sem lathato, amely akarcsak eszreveheto mertekben is hullajtana a pikkelyeit, kiveve ezt a fajt, amely olyankor omleszti oket magarol.
Igy tehat ha nem is 6 milliard eurot, hanem mondjuk csak 100.000- t forditottak volna ra, az is nagy penzkidobas lett volna...beteges eleganciaskodasnak tunik, hogy marpedig kek, es a foldihez teljesen hasonlito nyomot hagyo iroszert akartak.
Egeszen biztos, hogy az oroszoknak semmi bajuk nem volt a ceruza miatt; valoszinuleg tintaceruzat hasznaltak, es vannak hegyezok, amelyek pillanatok alatt joforman tucatnyi ceruzat hegyeznek, es pl. a gyorsirok is nagyszeruen, sokat hasznalnak egyetlen ceruzat.
Ne hari, Szabadgondolkodo, de az euro ugye joforman ketszerese a dollarnak.....igy a 12 milliard dollar eleg helyes allitas.
Valoban, Jujujj...a ceruza az tokeletes megoldas, meg ha nem is hatalmas uzlet a kikiserletezese es megalkotasa, mint annak a golyostollnak...ugyanakkor van a tintaceruza, amely nagyon nehezen torlodik, homalyosodik, joforman nem lehet kiradirozni.
Mindent értek! :)
Még az egymillió dollárt is sokallom.
Itt találtam:
:-))))))))))))
Nos akkor ne reklamálj a hidegre és a déli időhöz....csak egyszerűen és praktikusan :D
Hehe, oké!!! :DDD
Erről most eszembe jutott ez: :D
Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az űrbe, hamarosan rájöttek, hogy a golyóstoll nem működik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, NASA-kutatók kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen, valamint fagypont és 300°C között bármilyen hőmérsékleten. Mindez egy évtizedbe és 12 milliárd dollárba került. Az oroszok ceruzát használtak.
"Celzas arra, hogy hulyesegeket irtam?"
Csak vicces volt belegondolni. :)))
"tegyuk fel, hogy ha mar igy megszabadult, akkor emiatt a veletlen miatt miert hullajtottak volna az o utodai is a pikkelyeiket?"
Öröklődés. A gének, ezáltal a tulajdonságok továbböröklődtek, így fennmaradtak.
Szerencsére én nem vagyok olyan félős.Két dologtól félek,de nagyon.Az egyik a nagy testü szőrös pók,a másik pedig a darázs.
A többi bogár,hüllő stb..szeretem őket.
Például imádok az egereket,vagy a kedvencem a leguán.Gyönyörű zöld szine van.De fogtam már a kezemben boát is(segitséggel,mert baromi nagy volt és én gyerek voltam).És még sorolhatnám a kedvenceket.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Szellemek igenis léteznek? Alvásparalízis, vagy tényleg egy démon áll a dolog mögött?
- Paranormal - Hisztek abban, hogy léteznek szellemek? Tapasztalat?
- Szellemek léteznek?