Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kapcsolattartás a közösségi oldalakon fórum

Kapcsolattartás a közösségi oldalakon (beszélgetés)

ma 13:02
Nem szoros kapcsolattartásra találták ki a közösségi oldalakat, ilyen egyszerű az egész.
5. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Ludmilla13)
ma 12:13

Nekem nagy könnyedség, hogy gyorsan és egyszerűen elérem az embereket például egy családi esemény szervezésekor. Ott van írásban, hogy ki, mikor, hol, merre. Mindenki akkor olvassa el, amikor ráér, és bármikor visszaolvashatja. Nem kell mindenkit külön felhívni. Ugyanez a gyerek szakköreivel és sulis dolgaival kapcsolatban. Úgyhogy szerintem működik.

Mondjuk az én ismerőseim közt nincsenek olyanok, akik magamutogatásra használják a közösségi média platformokat.

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Ludmilla13)
ma 12:00

Minden ismerősömnek tudok üzenni vagy felhívni öket és ők is elérnek engem több csatornán is.

Nem értem mi a gond.

3. srcrss (válaszként erre: 1. - Ludmilla13)
ma 11:30
Úgy látod, hogy nincs lehetőség beszélgetést kezdeményezni nyilvánosan vagy privátban?
2. csemár (válaszként erre: 1. - Ludmilla13)
ma 11:27
Hasonló tapasztalataim vannak.
ma 10:55
Egyre inkább azt látom hogy a közösségi oldalak egyre kevésbé szolgálják a kapcsolat tartás célját amire eredetileg kitalálták ezeket az oldalakat egyre inkább a felszines látszat kapcsolatok és a magamutogatás színterei ezek az oldalak, ki hogy látja ezt?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook