Léteznek szellemek? (beszélgetés)
valerie, nagyon jo a kerdesed.
Igen, nagy koze van, hiszen mivel a materializmus hibas, mint epp bizonyitom, ez azt jelenti, hogy akkor leteznie kell leleknek is, es akkor nyilvan szellemeknek es mas, fizikai test nelkuli letformaknak.
A természetben komoly verseny van a túlélésért, a szaporodásért. Ott nem maradnak meg hosszútávon a felesleges funkció nélküli dolgok:
1. Zavaró jellegük miatt hátrányt jelentenek
2. Ha nincs szerepük elcsökevényesednek eltűnnek.
A lábujjat, vakbelet említettem már, mondhatnám a bölcsességfogat is, és még számtalan nem emberi példát.
ez nem is szabaly, hanem saccolas (sokkal hihetobb annal az aberracional, hogy a vilagmindensegben 10 a nyolcvanadikon atom van, mikor halvany gozuk sincs, hogy hany galaxis letezik...beismerik az oszintek, hogy akar millioszor annyi is lehet, amennyi ma lathato), es ennel sokkal inkabb hiheto az, hogy az elolenyeknel inkabb sok- sokezer veletlenszeru mutaciobol lenne egy jo, ugyanugy, ahogy egy PC eseteben sok- sokezer veletlenszeru mutaciobol lenne egyetlen jo....
raadasul a PC az elolenyek bunyolultsagi szintjen csak legfennebb az egysejtueket kepviseli, hiszen allitolag egy bakteriumban is egyszerre ugy hatszaz biologiai folyamat zajlik, es a bakteriumok nagy szamban vannak neha egysejtuekben is.
Ne haragudj, de amint irtam, az elobb, altalam leirt mutacios teny miatt MIRE egy adoot faj a bizarr mutaciok hatasara ,,egybol" eltunik, ADDIGRA rajta igen gyakran kulso, szemmel lathato, igenis jol eszreveheto torzulasnak, esetleg tobbnek is lennie kellene, hiszen az ezen a portalon valo elso evolucio- cafolo szovegemben is irtam, hogy pl. egy vadlo nem egy pici, hanem igenis nagy csontkinoves (ez csak ezike a sok- sokezer lehetseges torz mutacioanak) miatt tunne el, amely igenis szembetunoen nagy volna...ugyanis ekkora mar komoly sulyfelesleget jelentene szamara menekuleskor.
Igenis, az evolucio nagyon hibasan kijelenti, hogy mint pl. a hullok madarakka fejlodesekor a pikkelyek tolluva alakulasa eseteben, leteznie kellene 1. hatarozott helyeken valo, es 2. ezekre a helyekre korlatozodo, hosszas, es mindig veletlenszeruen kiindulo (vagyis szerinte pl. a hulloknel veletlenul kezdodott eppen a pikkelyek valtozasa) valtozasnak. Ha ez igy volna, akkor, mint fennebb es regebb is irtam, rengeteg torz kinovesekkel rendelkezo fajnak is leteznie kellene, aminek nyoma sincsen egeszeges kornyezetben.
A a pozitív mutációk többnyire ritkák és kismértéküek. A bizarr mutánsok egyből elpusztulnak.
Íme egy emberi példa ilyen kismértékű és pozitív mutációra:
Igen..ez elgondolkodtato, de az evolucionizmus szerint nagyon lassu kornyezeti valtozasokra kellett reagaljanak.
Jol megvizsgaltam az ervelesuket, es ezert, mint lathatod (pl. a ,,havazos lepkevel, amelyre varom a valaszt) nagyon jol tudom bizonyitani, hogy miert hibas az elmelet.
Ugy ney ki,hogy nincs atmeneti faj a beka es repolo beka kozt, mert ez ugy nezne ki, hogy olyan faj, amelyik probal valahogy reulni, es ez csak kevesse, gyengen, de megy neki. A letezo bekafaj kitunoen siklik a levegoben, annyira, hogy ez mar hatalmas eredmeny, nagyszeruen mukodo, 1.gyors, es 2. megis pontosan iranyitott (tehat igen osszetett) levegoben valo siklas...igenis, az idaig vezeto atmeneteknek rengeteg ennel alacsonyabb siklasi verzioja kellene letezzen.
Olvasom az izolacios ervelesedet...de igenis, az evolucio szerint rengeteg fajnak kellene bizarr, csunya torzulasai legyenek, mint amint ezekre peldakat irtam, es pl. a novenyeknel, gombaknal ezek igen magas foku megjelenesi szintet erhetnenek el, hiszen azok ilyenek miatt csak ,,valahol messze" tunnenek el...igenis, az evolucio szerinti teljesen veletlenszeu mutaciok letezese szerint tulnyomoreszt torz (ugy ertem ezt, hogy pl. furcsa, csunya es mozgast nagyon akadalyozo testreszekkel rendelkezo) fajoknak kellene letezniuk, es az evolucio szerint ezekbol kellene kivalogatodjanak a jo valtozatok.
Az atmeneteket illetoleg pl. igen kinos, hogy a lo es a kistermetu emlosok koze betettek atmeneti formanak egy kutyacska meretu allatot...allitolag a zsiraf is sima legelo allatbol lett, de soha nem talaltak se elo, se csontvaz formaban kozepesen hosszunyaku pl. antilopot....valoban, a nagytermetu es ritka fajoknal egyszeruen nem tudnak felmutatni atmeneti fajokat, es neha azzal jonnak, hogy megtalaltam ,,a" hianyzo lancszemet a logika es igazsag szerint hianyzo egesz lanc helyett.
Van átmenet, hiszen a többi békának úszóhártyája van. A repülő béka önmaga is átmenet lehet egy későbbi repülő kétéltű fajhoz, hiszen még repülni nem igazán tud, csak siklani.
Mogy mindenféle vegyes átmeneti fajt nem találunk, annak az evolúciós elméletben a különböző "izolációk" a magyarázatai. Az izoláció lehet: időbeli, viselkedésbeli, gametikus, földrajzi, élőhely szerinti. Amúgy meg vannak "átmeneti fajok" csak az egymással szaporodóképesutódot létrehozni tudó változatokat nem fajoknak, hanem fajtáknak nevezzük. Olyan is van hogy szaporodóképes egymással két faj, de az utódjuk már nem tud szaporodni (ld. oroszlán és tigris, vagy szamár és ló).
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a szellemekben?
- A gyerekek látják a szellemeket?
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Szellemek igenis léteznek? Alvásparalízis, vagy tényleg egy démon áll a dolog mögött?
- Paranormal - Hisztek abban, hogy léteznek szellemek? Tapasztalat?
- Szellemek léteznek?