Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Szia Adriy2287!
A leiden mutáció egy hematológiai betegség, tehát a te véralvadásodhoz van köze. Ez a betegség, és az ehhez hasonló betegségek, mint pl. a prothrombin mutáció vagy a C-S protein defektusok vetélést szoktak okozni, fejlődési vagy genetikai rendellenességet nem hallottam még, hogy okoznának.
Szóval szinte biztosra merem állítani, hogy nem ettől voltak a babáid betegek.
Beleolvastam a naplódba,nagyon megkönnyeztem.Borzasztó sokat szenvedhettél,mind testileg,mind lelkileg.De nagyon erős vagy,és ezekután a kis probléma neked többé nem probléma...erősebb,lazább lettél.
Az viszont tényleg jó hir,h a Leident felfedezték és kapod rá a szurikat.A kislányodnál ez a fejlődési rendellenesség pedig tudom igen,a véletlen műve.
Nekem is az elvesztett kislányomnak ritka szívbetegsége volt.De ott nem csak ez volt.
Azokután más ember lettem,egy sokkal erősebb,belevalóbb,aki azért is,csak azért is kiharcolja a boldogságot minden értelemben!Nekem KELL a JÓ!!Szükségem van rá,teszek érte minden nap és a lételememmé vált!Miután ezeket ösztönösen elhatároztam,azt vettem észre,h körülöttem minden olajozottan kezdett működni!A vállalkozásom,az emberi kapcsolataim...stb ,minden!
Kivánom Neked is,h most az utazásod(alakulásod)során tudd,melyik a helyes út!És minden jó lesz!
Puszi!
Az első két babóca ment el leiden miatt. A harmadik babánk,neki nem ezzel volt baja, ő nagyon beteg volt. Magzati rekeszizomsérve volt. 20 hetesen indították be a szülést, nem volt esélye az életre.
Igen, a leidenre ment a kezelés, ezzel nem is volt baj a 3. terhességnél.
Igen, én is úgy látom, hogy fontos a lelki béke, nem szeretnék "pótlékból" újra teherbe esni. Szeretnék kisbabát, de csak akkor, hamár el tudom viselni a fájdalmát a kicsi angyalkánk elvesztésének. Egyre jobban vagyok egyébként, szóval remélem év végére már ketten leszünk újra.
Sajnálom,h a 3.baba emiatt ment el,pedig megtalálták a probléma kulcsát.Pontosan emiatt pedig ne félelemmel menjetek neki a következö probálkozásnak,hanem bizakodva!
Nagyon szoritok és biztos nem lesz semmi gond,ha van mire kezelni.
Persze akkor indultok majd neki,ha jonak gondoljátok,de magambol kiindulva nagyon fontos,h lelkileg stabil legyél.Én ennél a terhességnél a történtek ellenére teljesen nyugodt és kiegyensulyozott voltam.Ha ezt érzi a baba,meghálálja:)
Akkor már nemsokára szülsz. :)) Várjuk. :))
Ügyesek legyetek és várjuk a beszámolót.
Igen szülés napján nem kell szúrni, én már előtte este sem adtam be a szurit. Másnap délelőtt szültem.
Az első két babát e miatt veszítettük el. Aztán kezdtük a vizsgálatokat, is akkor derült ki.
A harmadik baba, a mi kicsi angyalkánk nagyon beteg volt. Súlyos fejlődési rendellenessége volt, és nem maradhatott velünk. (naplómban olvashatsz róla). A szuri teljesen jó volt, nem volt abban hiba. "Szerencsétlen véletlen, pechsorozat áldozatai vagyunk"- mondta az orvosom.
Mit mondanak? Hát változó. A "nem kell várni"-tól a fél évig. Most még a feldolgozás időszakában vagyunk, próbálok helyre jönni lelkileg, így még nem próbálkozunk egyelőre. Talán év vége felé, de ki tudja? Lehet, hogy a gólyabácsi nem akar majd addig várni.
sajnálom.és mit mondanak,meddig szüneteljetek?
lehet,h a szuri nem volt elég?másikkal kellene szurnod magad?vagy mi volt a gond végül?
elötte én is 2szer voltam várandos.30.hétig majd a következövel a 9.hétig.azota tudjuk,h ezek a prothrombin miatt lehettek.
Szia!
Igen, én is úgy tudom, hogy szülés után 6 hétig kell. A szülés napján vagy esetleg előtte való nap sem kekk beszúrni, de aztán igen.
Az érdekes számomra csak az, hogy....hát sajnos én már a 3. babánkat veszítettem el. A 3. élő babámat, 20 hetesen kellett megszülnöm :(, és akkor utána, 10 napig kellett csak szúrnom magamat. Az egyik nőgyógyász azt mondta, hogy csak pár napig, lassan abbahagyhatom, aztán egy másik 10 napot mondott. 10 napig szúrtam végül, de hála az égnek semmi baj nem lett ezen a téren.
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk