Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Akkor tessék felpattanni rá és nyúzni egymást! :))
Jó lesz, hidd el!
Szép napot!
Beszereztem a gépet, itt van elöttem és szemezünk egymással!
Hello Mindenki!
Végig olvastam a forumot! Én most szerezném be a gépet, de még filozok rajta. Amint a leírtakból kiderült több érv szól mellette, mint ellene.
Üdv.
Hááát, nem tudom...
Van egy nagyon kényelmes nacim,s ma mikor felvettem,feltűnt,hogy a csípőmön feszült kissé.
Nyugi, nem fog erősödni, vékonyodni fog és szépen formásodni. Eleinte azért óvatosan, könnyen lehet izomláz :)
Sok sikert hozzá! Nekem is elő kellene venni néha, de erre most egyszerüen nincs időm :)
Sziasztok!
Addig-addig olvasgattalak titeket,hogy elővettem tegnap az LM-et,leporoltam,s nekiálltam tornázni !!! ÉN!!!! MAGAMTÓL!!!
Igaz,nekem is csak 25 ment ,de naponta többször csináltam.
Nyugtassatok meg,nem fog erősödni a combom,hanem fogyni fog. Ugye?
Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy LM-et. 30-nál többet egyhuzmaban egyelőre nem bírok rajta. Jövök megyek a lakásban és közben rá-rá ugrok picit. Remélem hamar összebarátkozunk és jobban is fog menni. Lemértem a kritikus pontjaim, kíváncsian várom a hatást. Bizakodom :-)
Sziasztok....
tiszta jó ma csináltam 60 kéz nélküli tárogatást és éreztem hogy a hasamban is mozognak az izmok :D annyira felpörögtem tőle... :D majd ezt a 60-at megpróbálom azért többre feltornázni... remélem hamar sikerül... :)
további szép estét
Üdv: Nevi
hűűha ezt mind 1 hét alatt?? :O
gratula :) remélem én is beszámolhatok majd ilyen változásokról nemsokára :)
Hello
köszi a válaszokat :)
én ma eddig csak egyszer tornáztam... kb 80ig bírtam megállás nélkül... :D mondjuk hétfő óta van meg a gép... de majd belejövök :)
Ti amúgy gyorsan csináljátok vagy szépen lassan?
most megyek eszek valami kis hamikát :) nektek is jó étvágyat meg persze jó tornázást
Üdv: Nevi
Sziasztok!
Utoljára 10 nappal ezelőtt mértem magam. Ehhez képest az eredmények:Derék -2 cm, has -2 cm, csípő:-1 cm, comb -2cm. Mostanában a diétát hanyagoltam és a sok idegességben mindenfélét összeettem. Viszont az LM folyamatos volt naponta többször. Most megint ráállok a diétára és remélem, hogy a kg-ok is csökkenek!
Ti hogy álltok?
Gondolom nem az LM-től fogyott, mert attól csak alakformálást tudsz produkálni :) Gondolom más edzést is csinált, meg diéta, vagy tévedek:)
Amúgy szerintem is nagyon jó, csak én most nem használom, a többi edzés miatt, de lassan-lassan előveszem megint:) Sok sikert Neked, menni fog csak kitartás kell tudom én is.
Sziasztok!
A Leg Magicnek van egy Dvd-je az eredetihez volt,mondjuk nekem nem az eredeti van meg úgy kaptam a dvd-t,csak 13 perc és marha jól megmozgat,az egyik osztálytársam nagyon sokat fogyott vele.13 perce mindenkinek van egy nap.Próbáljátok ki szerintem is nagyon jó:)
Szia!
Én is attól féltem, hogy majd vastagabb lesz a combom, de mindig mértem és csak kevesebb lett az eredmény. Szerintem is addig használd, ameddig csak bírod és kedved tartja. Az elején nehéz, de később hozzászoksz és tudsz többet is. Én naponta többször is ráállok és csinálgatom!
Szia!
Szerintem az lenne a legjobb,ha addig csinálnád ameddig bírod.Egy nap többször is.Ettől nem lesz vastag a combod,megnyugodhatsz.:)
Hello....
én ma kaptam egy gépet.. és egy fontos kérdésem lenne... hogy akkor most pontosan hogyan kell használni? pár perceket csak vagy amíg bírom?... mert én szálkásítani akarom magam.. nem pedig hogy vastagabb legyen a combom... mert attól megőrülnék... :S
előre is köszi a segítséget :)
Hatásos fenékre és combra is.Én egy picit hajlítom a térdem és még soha nem fájdult meg az LM-től. Inkább a derekam fáj néha, de az is azért, mert szerintem nem egyenes háttal csinálom!
Nekem nem szokott izomlázam lenni, bár az elején volt. Mostanában egy pár percig nyújtok előtte.
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.