Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Mucó :) !
Én?Rengeteget?Tornázni?
Napi 6*30 LM + 100-120 hasizom.Meg séta a kutyukkal.
Szerintem az én 66cm-es combom,110-es csípőm viszi a pálmát...
Nem,sajna velem is ez történt!
S bárkit olvasok itt a fórumon,mindenki centikben írja a fogyást,én meg a hízást...?
Nem értem én sem.
De ezt a kérdést már 2 * feltettem a lányoknak,de eddig senki nem válaszolt :(.
Ha legalább bátorítást ,kapnék,hogy; igen, x idő és karcsúsodik .
De így tényleg nem merek már tornázni vele.
Már azt hittem ez is csak velem történhet meg:)
Más annak örül, hogy a régi nadrágjait felveheti, én meg lassan már azt sem tudom felhúzni ami eddig rámjött:(
összezavarodtam....
Igen! Sajnos nekem is vastagszik a combom!!!
Én is megijedek tőle.Nem tudom,folytassam-e a tornát?
Így sem kicsik,hát még ha tovább nő...
A mai LM is teljesítve....ma nagyon keveset ettem úgyhogy még lelkiismeret furdalásom sincs:)
Jó pihenést mindenkinek!
te jóóó isten!hogy bírod ezt KicsiPoo????
Húú hét te nagyon formában vagy mit ne mondjak....
A tegnapi 500 LM meg 100 hasazás után alig bírok megmozdulni.....itt a hivatalba olyan furcsán néznek rám az ügyfelek amikor terpesz állásba megyek szinte:D:D:D:D:D:D:D
jéé mennyit tudtok ti mozogni.. :D én csak napi 3-4x60 lm-et szoktam azt kész... diétázni sem diétázom... csak nem eszem sokat meg nem eszem 7után... főleg ma nem tudnék hisz vár rám egy egész torta :D nah meg persze a sok bonbon meg csoki :D
nektek azért kitartást :)
Nekem is izomlázam van,de nem durva.Azért emiatt ne add fel.:) Mai edzés: Rubint Réka Add önmagad 2.dvd-je végig,500 LM 20x8 kitörés,30x8 terpeszbe rugózás,5x30 vádli erősítés.(LM közt) Béres Alexandra Vitalitás dvd-je végig. 3 óra megint,futni is akartam menni,de úgy döntöttem,hogy csak minden másnap fogok járni.
Mai kaja: Tízórai: Kis csomag mozzarella sajt,1 fürt nagy szemű szőlő
Ebéd: 1 csupasz barack,2 körte
Vacsora: 3 szem szőlő,víz
sziasztok!
én már régebben megvettem a LM et de most szántam rá magam úgy igazán a használatára. az én meglátásom szerinte nagy a hasam és a combom de a többiek ezzel teljesen nem értenek egyett. azt mondják h tök vékony vagyok. de én nem érzem magamat annak szóval próbálok a kcal bevitelen csökkenteni és LM et használni. milyen hamar látszódik már az LM használata ha nem kell olyan nagyon sok zsírt elégetni?? vagy ez mindenkinél egyforma?? remélem azért két három hét után picit érezni fogom a hatását. még fiatal vagyok szóval nem tudom h ez nálam h megy. segítsetek!!
köszi:)
sziasztok!
csatlakoznék ehhez a fórumhoz....én tegnap kaptam meg a LM-et és most gőzerővel megy a torna, fogyi és mellette még erősítésként a LM!
Ahogyan olvastam az előző hozzászólásokat vagytok páran akik már elég durva szinten csináljátok a torna, illetve a LM részét a dolognak.....nekem kb 1 évig szinte teljesen kimaradt a mozgás az életemből úgyh ez nekem most még gyötrelem...valahogyan a koplalás jobban megy!!!
A cél: -10 kg, illetve a narancsbőr kiírtása:)!!!!
Mindenkinek sok kitartást, még jelentkezem!!
Én nem tudom....
De 2 hete TÉNYLEG aktívan LM-zek.Eddig nem vettem észre.de esküszöm,jobban feszül a combomon a nadrág mint eddig!
Pedig szigorú diétát is tartok...
Remélem,azért lassan elindulnak lefelé a centik.
Sziasztok!
Sikerült ma az amit elterveztem.Alig ettem és sokat edzettem.3 órától kezdtem,1 óra Rubint Réka Add önmagad 2dvd-je majd 500 LM közte kitörések,rugózás,vádli erősítés.Majd még 1 óra Béres Alexandra Menni fog dvd-je. Ráadásként 4 km futás.Meghaltam már a végére,de most nagyon jól érzem magam.Iszok folyamatosan vizet.Mérlegelés meg volt,de csúfos eredménnyel.Nem írom most le inkább.:) Holnapra is ez a terv.Kitartást mindenkinek.:):)
Nem, még sosem hallottam ilyenről.
De én inkább maradok a hagyományos módszeremnél: lemegyek a tornaterembe és ott vannak ismerősök is, lelkileg is feldobnak.
Szia!
Én is tettem alá, mert az alattunk lakó idegrohamot kapott tőle! :-P
A felső szomszédom is LM-et kapott karácsonyra, szerencsére már nem használja olyan intenzíven, mint eleinte (vagy csak ő is tett alá polifoamot).
Szia!
Igen,diétázom.Szigorúan.Június óta fogytam 7kg-ot.
Nem várok csodát,csak elég vaskos a combom,s félek,nehogy erősödjön...
Nem bírok még sokat , napi 5-6* 30-kat + a torna.
Kitartok,muszáj :).
Üdv!
Látom mindenki gyűri, csak így tovább! Épp most szőlőt szemezgetek! Egész héten ezen élek!
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.