Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztok mennyi ideig kell naponta használni a leg magicet hogy az eredmény látszodjon?
elöre is köszi a választ
Zabell először is gratulálok (hogy csináltad?)
Másodszor pedig szerintem a leg magic teljesen megfelel arra a célra amit te szeretnél.Ne izgulj , fogyni nem fogsz tőle , ugyanis senki nem fogy tőle csak úgy ..ahoz kell a normális táplálkozás stbstb... De ahhoz ponz elég hogy formáld a lábaidat! Sok sikert
Zedalla! Szerintem a dvd-re csináld amit kaptál hozzá. Nekem nagyon bejött már az első héten 1 cm lement, bár én azt hiszem csináltam szinte mindennap. Csak sajna abba kellett hagynom a hátam miatt.
De ma újrakezdtem kiváncsi vagyok, hogy bírom-e. Most a térdemet szigorúan rogyasztom...csak bírjam, mert utálom a fenekemet, valahogy le kell faragnom. Ha be van hajlítva a térdem, meg kicsit előre dőlök, úgy muszáj fognom, mert különben előre esnék, vagy rosszul csinálom? Nálatok ez hogy van????
szia!
sajnos ebben nem tudok segíteni, mert én enm edzésprogramot követek, csak ráállok és csinálom..nekem nincs is hozzá DVD...
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a legmagic használatával kapcsolatban. Már egy éve van meg nekem és nem igazán váltotta be eddig a hozzá füzött reményeket. Lehet hogy rosszul csináltam valamit? EGy hónapig csináltam a dvd edzésprogramot de semmi eredménye nem volt. Most újra elkezdeném. Mit tanácsolnátok nekem?
ez jó hír, köszönöm :))
szóval, még ha először nagyobb lesz is, utána midnenképpen kisebbedni fog?
szia!
már 3 napja nem csináltam..nekem pont a vádlimmal van gond, azt szeretném, ha kisebb lenne...remélem nme lesz nagyobb a géptől... :S
nehezen indul, de hidd el, hamar belejössz :)
kitartás kell csak :)
Meg is vettem,már 2-szer edzettem rajta,elég nehéz,izomlázam is van elég rendesen tőle!Nem tudom mi lesz a folytatás,mert nincs sok kedvem hozzá :S
Pedig annyira akartam és most semmi...
szerintem nem fogod megbánni :)
sok sikert!
köszönöm szépen a hozzászólásokat!Akkor a leg trainer + twister mellett döntök,pedig nagyon elliptikus trénert akartam...dehát,ha azt mondjátok,hogy ez jobb,akkor hiszek nektek :)
Tavasztól elmegyek futni is,de addig kell valami!
mégegyszer köszi,sziasztok
Szia!
Én úgy tudom, hogyha behajlítod a térdedet és egy kicsit előre dőlsz, akkor nem fog fájni sem a hátad, sem a térded. Én így csinálom és lekopogom, de egyelőre semmi problémám nincs. :o)
Szia!
Fenéken én sem érzek semmit, de a belső combom nagyon dolgozik. A csípőmön 4 nap után már látható a változás, a combom pedig 1 cm-rel kisebb lett.
Szia!
Én úgy tudom, hogy a leg trainer a pocak ledolgozásában is segít, ha helyesen tartod magadat rajta.
Nekem legalábbis a pocakom is lejjebb ment. ;o)
elliptikus trénerről azt olvastam egy profi testépítőknek szóló fitness magazinban, hogy kevésbé hatékony, mint pl. a futás, vagy a lépcsőzőgép.
Fogyni kardió mozgással (futás, gyaloglás, bicikli, stb) lehet elvileg a legjobban, az LM pedig formálja az izmokat, és feszesít, vékonyít, tehát mindenképpen hasznos!
Én az eredeti Leg Magic-et venném. Próbáltam olcsóbb verziót is: ég és föld. Az utánzattól olyan derékfájást kaptam, hogy egy hétig nem tudtam kiegyenesedni. Azóta is hajlamos becsípődni ott az ideg, előtte pedig soha nem volt ilyen problémám. Lehet, hogy azóta jobb másolatok vannak......
Sziasztok!
Tegnaptól én is LM-ezek:-)
Combra isteni, azt érzem, viszont fenékre hogyan kell? Ott semmit sem érzek:-(
Azt sem érzem, h ott dolgozna az izom..:-(
Szia!
A tescoban van!!
most akciós, 9000 ft azt hiszem :)
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.