Leg Magic tapasztalatok (beszélgetés)
Én is ráálltam tegnap:-))).Az igaz, hogy még nagyon nyugdíjas a tempóm. Ti hányszor pattantok rá naponta, és hányat csináltok?
Hajrá lányok! Szépek leszünk a nyáron!
Nem baj, majd szavadon fogunk. :)
Ma még nem vittem túlzásba, elkezdtem, de megzavartak. :) Azóta már fürödtem, de ez nem tart vissza abban, hogy folytassam. Lefekvés előtt majd letusolok még 1x. :)
Ez az Gigi! Ügyes vagy! Szerintem ha elhatározzuk magunkban, hogy minden nap tornázunk kicsit, akkor csak sikerül, no meg ha még biztatjuk is egymást, csak úgy szaladnak majd a centik, meglátjátok!
Hú de nagy a szám :)
Szia(sztok)!
Én minden nap ráállok. :)
Tegnap meg akartam úszni, de nem hagyott nyugodni a lelkiismeretem, úh. éjjel 11-kor álltam neki. :)
Nekem sincs. Majd lesz :)
Valahol el kell kezdeni.
Az nem baj legalább érzed,hogy dolgozik az izom!!
Pár hónap és lemennek a kis feleslegek!! Ha egyáltalán van nektek lányok nem csak erősítés szempontjából használjátok!!
Én kondizok és pihenő idő altt csináltam 2x30 gyakorlatot ezt pedig vagy 3-4zser csináltam meg egy edzés alatt.
Olyan 2 hónap vagy kevesebb idő alatt ment le.
Nekem nem kell fogynom,így nem is fogyózok, az étkezésre pedig annyi a változás nálam,hogy edzés után figyelek a fehérje bevitelre!
És csak magamtól csináltam a gyakorlatokat,biztos,hogy a videó még hatásosabb lenne vagyis lesz, remélem.
Neked volt változás tőle?
Szia!
A jópár centi mivel ment le? Ettől, vagy mástól?
Sziasztok!
Én is veletek tartanék!
Már jó pár cnti lement rólam,de azért még van ott husika. Szóval benne vagyok az edzésbe!!
Én is a netről töltöttem le a videót szerintem azt a 20 percet fogom végigcsinálni.
Ti is arra fogtok edzeni vagy csak magatoktól?
Sziasztok! Én is leporoltam az enyémet :)
Szívesen csatlakozom hozzátok. :)
Szia!
Én szívesen veled tartok. Eddig is használtam a lg-t, de kellene egy húzótárs, mert így sokszor "elfelejtem". :)
A youtube-on találsz pár leg magic-es videót, ez az első a sorban:
lehet, hogy ez egyezik a dvd-n lévővel.
Esetleg van kedve valakinek jövő héttől "együtt" leg magic-ezni velem? :)
Sziasztok! A hasat formálja a Leg Magic?
A combjaimmal és a fenekemmel nincs nagy bajom, inkább a hasamat szeretném formálni. Azt hallottam, hogyha csípőre tett kézzel végezzük az edzést, akkor a hasunkat is formáljuk. Igaz ez?
Sziasztok!
Jó állapotú Leg Magic-et keresek. Kérem, aki megválna tőle privát üzenetben, árral jelezze! Köszönöm!
Sziasztok!
Megunt Seven övemet jó állapotú, nem akadó leg magicre cserélném.
Érdeklődni: susan15@freemail.hu
Sziasztok!
Nekem nincs a leg magic-hez Dvd-m. Valahonnan le lehetne tölteni? Nekem már 3 cm lement.
Szóval szerintem nagyon jó!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- Használta már valaki a Bellissima Magic Volume hajdúsítót? Mik a tapasztalatok? Érdemes megvásárolni?
- Magic Hair tapasztalatok?
- Szerintetek melyik a hatásosabb Leg Magic vagy taposógép? Mik a tapasztalatok?
- Szedett valaki Magic Hair kapszulát? Tapasztalat?
- Vélemények, tapasztalatok magichoop használóktól.