Lassú evés (beszélgetés)
Na,az én lányom pl még egy korty üdítőt nem vett a szájába!Nem azért,mert tiltom,hanem egyszerűen nem kell neki.Az oviban,mikor szülinapoznak,minden gyerek issza a kis üdítőjét,csak ő nem!
A múltkor olyan jót nevettünk!Véletlenül belekortyolt az unokatesója sprite-jába,mert azt hitte,víz.Úgy prüszkölte kifele,hogy a hasunkat fogtuk a nevetéstől.Mire nagy komolyan megszólalt:"ez nem vicces!":DDD
akkkor foggalmam sincs honnan potolnak, esetleg mi veheti el az étvágyukat :(
mennyit vannak levegőn? csak amennyit az oviban? esetleg nem lehetne ezt a mozgást bővíteni? hátha...
rizs és tészta tiszta szénhidrát! éhen nem fognak halni :)
csak biztos nagyon rossz lehet h nem esznek mást :(
És ez valószínűleg így is lenne:)
Biztos,hogy mi is "elkapatjuk" őket egy kicsit,de én nem bírom nézni,hogy ne egyen,inkább etetem.Pedig előbb-utóbb,ha nagyon megéhezne,biztos,hogy egyedül is tömné befele a kaját:)
igen! a mozgás is sokat segít!
most oviszünetben alig evett a lányom...
és ahogy elkezdődött az ovi mint akit éheztettek....
nem arra gondolt h esetleg potolnak e valahonnan energiát, gondolok itt cukros löttyökre....
az is lehet h egyszerűen kvesebbre van szükségük
csak kérdés:
orvoltol/védőnőtől kértetek tanácsot?
mi mondtak? ajánlottak valamit?
olvasd légyszi vissza a 19 es hozzászolást.....
közönöm
Ugyanez van nálunk is!Mindig azt mondja,hogy "Anya,kérlek segíts!"
Ha nem kapcsolom be a tévét,akkor is!Talál magának más elfoglaltságot.
Egyelőre még nem jutottunk el odáig,hogy tényleg elvegyem előle az ételt,elég,ha csak megfenyegetem vele:)Különben valószínűleg én sem bírnám ki,hogy ne adjak neki:)
Tévé vagy más figyelemelterelés nélkül nálunk is az van,hogy felugrál,meg minden mást csinál,látszik,hogy kifejezetten unja az evést.
Egyébként óvodában is ez a helyzet,nem hatja meg,hogy látja a többi gyereket enni.Az óvónő is próbálkozott az elején mindennel,de már ő is feladta:)
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Milyen a vezetési stilusod? lassu gyors?
- Keresek egy lassú számot!2007dec. környéki, nyomták a rádiók, pasi énekelte, angolul
- 9 éve újonnan üzletben vásárolt számítógép nagyon lassú. Állítólag RAM, és winchester kellene bele. Érdemes megcsináltatni?
- Ha lassú a gyerek... mit tegyek?
- Kicsi fiam 7 éves és túl lassú. Mivel tudnám fejleszteni?