Lapos has avagy tüntessük el az úszógumit (beszélgetés)
Szivesen,sok sikert!
Tényleg nagyon tuti,VIGYÁZZ,HOGY NEHOGY A SZEMEDBE BELEKEND! Többszöri szappanos kézmosás után is hat,:)
Én este fürdés után használom,utánna be az ágyba,hogy hasson,vagy tornához fólia alá is szoktam kenekedni.
Sziasztok!
Rubint R kikészülők,hasizom is nehezen megy,hisz császáros voltam,de engem is zavar a hasam.
Nem fogyizok,ahhoz nincs erőm,de tornázni sem,mindig megfogadom elkezdem,de nem vagyok kitartó.
Én sajna vagy nem sajna de nem bírom Rékát elviselni..azaz a hangja zavar..szóval nekem az kilőve.. :) Viszont a Tatareket ingyen le lehet tölteni a honlapjáról és Ő viszont tök jó fej, még röhögök is közben..na meg a lényeg, hogy hamar eltelik az idő vele.. :) már csak az akaraterőmön kell csiszolnom..DE legkésőbb az államvizsgám után /21én lesz/ tuti belevágok vmibe..addig meg kis lightos hasprések! :)
Ti miket terveztek?? :)
Én tavaly náyáron három héten keresztül, minden második nap mentem futni, és minden héten egyszer mentem uszni...hát az eredmény szép volt...szép karcsu voltam, s a hasim meg szép lapos lett... :)
Sajnos abba hagytam..s igy viszajött minden .. :))
Egy hónapja ujra elkezdtem járni futni.. :) már alakulok..
Sziasztok!
Hát én nem tudom folytatni a sort..nem fogyózom, bár szerencsére 1-2kiló így is lement.. :) Viszont, ami szintén nagy bánatom, a hurkáim..most próbálom kitalálni, hogy mit is kellene csinálnom, amivel azért már 1hónap alatt is érek el eredményt..hogy legalább a nyár egy részét tudjam már élvezni.. :)
Eddig azon gondolkodtam, hogy belekezdjek-e újra a hasprések csinálásába, mert bár más nem biztos, hogy észre vette, én láttam, hogy változott a hasam formája! :) Emellett még az jutott eszembe, lehet, hogy heti 3-4alkalom Tatrek Rezső torna segíthetne még..vannak 10perces tornái, abból 1-2vagy 3tuti elég lenne..és azokat is csináltam már..hát érzed utána, hogy van mindened! :))
Szóval várom, hogy Ti miket terveztek és, remélem, hogy egymást segítve én is kitartóbb leszek!! :)
szia!
Én is február eleje óta fogyókúrázom, 1200 kcal-t ettem, és lement 13-14 kiló.
Engem is piszkálnak, hogy elég lesz :)
És nekem sem a súllyal van bajom, hanem a formával.
Szóval csatlakoznék hozzád és én is várom az ötleteket.
Üdv mindenkinek.
Február 15-e óta sikerült leadnom kb. 10kg-t. 1200kcal-t eszem kb. egy nap, de abba mindent. 16 éves vagyok. Mostmár mindenki azzal piszkál, hogy elég volt, nem kéne többet fogyni stb...
Nekem már nem is a súlyommal van bajom igazából...
DE! A hasamon ott van az a fránya úszógumi :S Kb. 3-4cm szeretnék onnan még lefaragni. Szóval szívesen várom a tapasztalatokat, tanácsokat, mit tehetnék annak érdekében, hogy eltüntessem. Teljesen odavagyok a lapos hasért, szóval nagyon jól jönne, főleg most nyáron :P
További ajánlott fórumok:
- Mennyí ídő alatt lehet leadni az úszógumit, ha ilyen erősítéseket csinálnék rá?
- Hogyan lehet megszabadulni az úszógumitól?
- Hogyan tüntessük el a bőrkeményedést?
- Hogyan tüntessük el a kisgyermekek falfirkáit a falról, olcsón és mégis kreatívan!
- Mennyi idő alatt tudom leadni az úszógumit, ha eljárok konditerembe?
- Ki mit tesz azert hogy szep hasizma legyen avagy hogy megszabaduljon az uszogumitol?