Lakberendező vagyok. Szívesen válaszolok bármilyen, a témával kapcsolatos kérdésre (beszélgetés)
Szia Kókusz! A fengsuival foglalkozol a munkáddal kapcsolatosan?Engem ez a dolog érdekelne nagyon mert
nem tudom ugy berendzni a lakásomat ugy ahogy szeretetném.Mindig azt érzem hogy hiányzik valami.
Kedves Anett!
Én úgy gondolom, hogyha már eljutottál a feléig, mindenképpen fejezd be. Ha nem fejeznéd be, az eddigi tanfolyam díja kidobott pénz.
Az, hogy mennyire tudsz elhelyezkedni a szakmában, elsősorban nem tehetség, hanem kapcsolatok függvénye. Lehet, hogy valaki nagyon ügyes, mégsem tud elindulni. Hiszen csak az elején döcögős, ha van 1-2 két megrendelés, utána már egyik hozza a másikat.
És van olyan is, aki hát finoman szólva nem ebbe a szakmába való, mégis sok megbízása van.
A tudás, amit ezzel szerzel, csak a tied, elvenni nem tudják tőled. És ha más nem, hát a saját otthonod biztos nagyon szuper lesz!
A döntést neked kell meghozni!
Ildi
Sziasztok!
Én a pici42 lánya vagyok és lakbarandezőre járok suliba!És azon gondolkozom hogy végig csináljam-e a sulit, hogy megéri-e ott maradni az utolsó évre?!Tudtok segíteni abban, hogy mennyire lehet ebben a szakmában elhelyezkedni?Én nagyon félek, hogy ha ott matadok és elvégzem, akkor utána nem lesz majd lehetőség sehol!
Kérlek segítsetek nekem!
Anett(pici42 lánya)
Kedves Hanna!
Nem olyan nagy ördöngősség, hogy ne tudnád megcsinálni. Annyi kézügyességed biztosan van, hogy boldogulj.
Először is a felületnek tisztának, pormentesenk és száraznak kell lennie. Ha érdes a felület, le kell csiszolni, mert nem néz ki túl jól, ha a felragasztott új tapéta alatt látható bütkyök vannak.
A tapétát vágd méretre. A ragasztást felülről lefelé csináld úgy, hogy mindíg csak egy 10 cm-es darabon húzod le a hátoldalát. Belülről kifelé haladva simítsd oda a felületre egy puha ronggyal, körkörös mozdulatokkal.
Ha esetleg ferde lett, még le tudod húzni, mert ezeknek a tapétáknak a ragasztója csak 1-2 óra elteltével szárad meg teljsen. Ha nagyon nem megy az, hogy egyenes legyen, akkor nagyobb darab tapétát vágj le, és felragasztás után vágd le a széleken a felesleget tapétavágó késsel.
Ha maradt alatta 1-2 hólyag, akkor sincs gond, kiszúrhatod tűvel, kinyomod belőle a levegőt, nem fog belőle látszani semmi.
Remélem, segítettem.
Jó munkát!
Ildi
Szia!
A segítséged szeretném kérni..A konyhámban a szekrényről leszedtem az öntapadós tapétát,mert ocsmány színe volt.Most megvettem a nekem tetsző színűt,de nem tudom,hogy is kezdjek hozzá,hogy ne legyen buborékos,stb.Vagy bízzam másra?Mi a titka?Előre is köszi,Hanna
További ajánlott fórumok:
- Írjunk bármilyen műből pár szót, legyen az vers, dal, film ami a téllel kapcsolatos..pl.hó, .hóember, jég, zúzmara, szilveszter ...stb.
- Ha valakinek kérdése lenne hagyatéki eljárással, fizetési meghagyásos eljárással vagy végrehajtási eljárással kapcsolatban írjon, válaszolok
- NST. vizsgálat során magzati tachycardiát állapítottak meg.Van olyan akinek ezzel kapcsolatban bármilyen tapaszatlata van?
- Kinek van bármilyen tapasztalata internet utalvánnyal kapcsolatban?Nekem sajnos állandó probléma a feltöltése.
- Ingyenes tanácsadás lakberendezéssel, átalakítással kapcsolatban
- Adnátök ötleteket, esetleg linkelnétek, lakberendezéssel kapcsolatban?