Kutyások ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nem tűntem el, csak nem volt netem. :P Sajnálom, hogy Gokiról lecsúsztam! (Igen, Kat, ez a név-dolog ilyen. Én a múlt héten majdnem odaléptem egy raszta vörös lánykához a veres hetesen, hogy "Szia! Te Panni kedvenc lánya vagy, nem?" Szerencsére még mielőtt megtettem volna, leszállt. Igencsak meglepődött volna, ha valaki így áll elé. Annál is inkább, mert nagy valószínűséggel nem Panni lánya volt. Vagy ha mégis, akkor tuti nem értette volna, hogy lehetne ő egy kis fekete labikölyök! :D)
Tegnap hazafelé sétáltunk, mikor az egyik üzlet előtt szines, fényes pöttyök forogtak össze-vissza.
Valamilyen prizmával csinálták!
Ata mintha meghibbant volna rávetette magát és megpróbálta elkapni és gondolom megenni a pöttyöket!:)Már többen álltak körülöttünk és vigyorogtak az én kis elmeroggyantamon, tehát úgy gondoltam, hogy talán elkezdek kalapozni!:)
De aztán megsajnáltam a kis hülyét, mert belefejelt a földbe nagy igyekezetébe!
Mivel nem akartam, hogy betörje a fejét, vagy letörje a fogát el kellett fogadnom, hogy ezen se fogok meggazdagodni!:P
Néha úgy odacsapnék némelyiknek...
"Helló doki, döl a vér a kutyámból, maga szerint mitöl?" - Az ilyeneknek, például....
Szia Panni!
Ez jópofa volt!:)
Kellemes hétvégét Panni és Panni-Gazdi!
Az ilyenen én is minidg jól fölhúzom magam. Az ilyen kóbor kutyák tulajdonosainak felelösségre vonása tárgyában is szívesen csatlakoznék az ötletbörzéhez. :)
Aláírom, hogy sokminden függ az adott országban az életszínvonaltól, gazdasági helyzettöl stb., na de nem lehet mindent a pénzre fogni.
Már rengetegszer hoztam fel páldának: a kutya.hu-n a doki napi szinten kap olyan kérdéseket, amiktöl az ember haja égnek áll. Néha elgondolkodom rajta, hogy hol lehet a hiba a gépezetben, de még nem sikerült rájönnöm.
Sziasztok!
Jaj, erről a "Luna kapott levelet ma, hogy kell mennie oltásra" mondatról eszembe jutott a mi drnénink levele Panninak: Kedves Panni! Értesítjük, hogy az előző oltás óta.... A nyomdában lefelejtették a gazdit! Eredetileg úgy szólt volna, hogy Kedves Panni-Gazdi... :)
Szép hétvégét lányok és kutyák! :)
Nagyon irigyellek, hogy olyan helyen élhetsz, ahol van kultúrája az állattartásnak. Felénk rengeteg a kóbor kutya, napi szinten 5 biztos elsétál előttünk, ami azt vonja maga után, hogy a kutyáink szinte megőrülnek ilyenkor. Ma pl. össze is vesztek egy kóbor eb miatt. Bandi a házőrző, ugatja az utcán sétáló kutyát az udvarunkból, a csajok meg akció közben csipkedik a combját, persze ugatva. Na ma megelégelte a csipkedést és szembefordult Lujzival és legyűrte. Nem harapták meg egymást, de nagyon csúnyán vicsorogtak. Ennyire csak a kóbor kutyáktól vadulnak be. Már nagyon idegesít a dolog, de nem csak engem, hanem az egész környéket is. Már az ebtelepeseket is kihívta valaki, napi szinten látom az autójukat cirkálni, de persze sosem jó időben. Ezek az ebek olyan szemtelenek, hogy képesek felállni egy idegen kerítésre is, hogy idegesítsék azt a fajtársukat, aki nem tud kijönni. Ne értsetek félre, sajnálom ezeket a hontalan kutyákat, de ezt már nem lehet elviselni. A gazdáik büntetésére lenne egy-két ötletem. Ha egyedül megyek valahová, viszem a paprika sprayt magammal. Erre van az iskola, sok gyerek sétál ezen a környéken, bármikor rájuk támadhatnak a sokszor falkába verődött állatok.
Ezért vagyok én is ivartalanítás párti. Sajnos itt némelyik embernek lehetetlenség az agyába sulykolni az értelmét. Inkább gyártják a minél több kiskutyát a menhelyeknek.
Na, most jól felhúztam saját magam!
Már nem is tudna meglenni a csajai nélkül!:) Egyik sem szeret egyedül lenni, mindig azt gondolja a 3-ik, hogy kimarad valami jóból.
Ha egyikük bent van, pl. fésüléskor, akkor ketten figyelik kintről mi történhet, de ha túl sokára nyílik az ajtó, elfoglalják magukat. Bent pedig most már mindegyik szeret lenni, együtt is és külön is. Meg hát elég macerás ez az egész, jobb a "megkínzottnak" egy kis nyugalom, szerintem.
Jó, kérdezd, kíváncsi vagyok nálatok, hogy vélekednek! Egyébként minél többet olvasok erről, annál jobban összezavarnak a lehetőségek.
A Magányos Királyfi... :) Kell neki az udvartartás... :D Én sem vinném öket egyszerre.
Luna kapott levelet ma, hogy kell mennie oltásra. :) Ha megyünk, majd kikérdezzük mi is a dokit erröl az egészröl.
Biztosan meg van az okuk, gonodlom én is, csak jobban szoktunk pörögni, sé most furcs, hogy nem irunk annyit.
Viszont én is lassan megyek, emrt letelik a meló, és vár az én kis Mogyeszkám!!!!
Jó hétévégt nektek!
Igen az első tüzelés után. Bár hallottam olyat is, hogy előtte jobb.
Nem egyszerre, hanem egymás után, mert, ha Bandi egyedül maradna az udvaron, annak nem örülne szerintem.
Én is figyelem a kis caros lányt, hogy mit tervez. :)
Ti elsö tüzelés után tevezitek öket ivartalanítani, ugye? Egyszerre?
Nem tudom, hogy hova tűnt innen mostanában mindenki...
persze tudom, hogy én sem vagyok annyit, mint szoktam, de ez az év eleje kikészít melóhyelyen..És sajna még a február is ilyennek igérkezik...
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!