Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kutyások ide! fórum

Kutyások ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
16267. lubeba (válaszként erre: 16265. - 3f5c70e7b8)
2011. febr. 19. 13:22

A nevelésed eredménye, legyél is rá büszke nagyon!:)

Tegnap este Bella úgy lefejelt, hogy azt hittem agyrázkódást kaptam. Lehajoltam, ő meg odajött örömködni és találkozott a homlokunk. Jajgattam egyet, szegény meg csak nézett értetlenül és megnyalta a képem, amitől meg tiszta sáros homok lettem.:)

16266. lubeba (válaszként erre: 16264. - 3f5c70e7b8)
2011. febr. 19. 13:16

Kat!

Jöhet a fotó!:)

16265. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16263. - Lubeba)
2011. febr. 19. 13:16

Ne is mondd, olyan büszke vagyok rá, hogy ilyen bátor! Mert neki azért elég magas vagyok....

Bátorral viszont nem hiszem, hogy eröltetni fogom a dolgot, mert ha mellbe talpal, attól hanyattesem... :)

Vannak tetoválásaim, még fiatalkori bohóság volt. :) De azóta sem bánom. :) Valami deviancia nekem is kellett.

16264. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16262. - 3f5c70e7b8)
2011. febr. 19. 13:13
Hogy én mekkora hülye vagyok! Összemostam a Betadine-t a Bepanthennel.... Bocsánat! Mentségemre legyen mondva, hogy hajfesték van a hajamon, így a szemüvegem nélkül olvasok és írok.... Szóval handicap..... :)
16263. lubeba
2011. febr. 19. 13:12

Sziasztok!

Greenlime!

Nyugi! Ne vegye észre Benőci, hogy elgyengültél, mert akkor nehezebben boldogulsz majd! Bandi is így csinált! A legfontosabb, hogy azt elérjétek, hogy hagyja magát ápolni. Arra készülj fel, hogy amikor befújjátok a sebet valószínű megugrik, szóval tömjed előtte, közben, utána!

Majd írjál! Nem sírni, erős csaj vagy!

Kat!

Édes Luna! A kis okos!

Jé, Neked van tetkód?:)

Szeszipuszi!

Boldog névnapot Neked!

Nyuszi kép?

Casia!

Kitartást a pakoláshoz, költözéshez!

16262. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16261. - 75596a56f2)
2011. febr. 19. 12:54

Nyugi!

Ha viszont meglesz a spray, akkor mindenképpen használjátok! Ez nem "seb bántás", ne így gondolj rá, hanem segíti a gyógyulást.

Én a Bepanthent sem hanyagoltam volna, az tuti, hogy csökkenti a viszketést is, legálábbis a tetoválásaim esetében jól jött. :)

16261. 75596a56f2
2011. febr. 19. 12:43

Sziasztok Csajok!

Hát elkezdődött a nagy harc... Már egy jó párszor vissza kellett fognom, szerencsétlennek annyira viszketett a sebe... nyalta, harapta volna- az ösztön. Most mondtam a páromnak, hogy addig haza ne jöjjön, amíg nem hoz Oxycort spray-t, mert ahogy ő utána néztem gyulladás csökkent is és viszketés csillapító is. A net azt írja, hogy vényköteles, de mondtam a páromnak, akkor valami hasonlót kérjen. Szerencsétlen kutya, szó szerint lefárasztja magát - borzalmas végignézni!!! A sírás kerülget.

16260. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16259. - 5bfba16667)
2011. febr. 19. 12:16
Mostanában nem pisil. Mert nincs a földön semmi ráfeküdni való....
16259. 5bfba16667
2011. febr. 19. 12:06

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket, de tegnap is, mikor próbáltam írni, elment a net. Nagyon drukkoltam Benőnek, remélem mostanra már azért cirkál megmaradt maximális férfiasságában. :) Párod még aluszik?

Casia! Nagyon irigykedem, hogy már ott tartotok, költözés. Nagyon jó lenne, ha már én is ott lennék.. Aztán majd az új lakásban mi is kialakítunk Dömpinek valami sötét kis zugot, valami kis ketrec szerűséget, és beszámolok, hogyan is megy ez a dolog:D

Anatia! Sajnálom a Párod barátját! Hogy van? És a Bessie-s dolog? Tényleg marad nálatok?

Kat! Gratula! Szuperek vagytok. Nekem ültömben ha mellkas paskolok a nyakamba ugrik. Nem is várnám el, hogy álltomban felugorjon az amúgy MÉRETES :D:D kutyum:D Luna pisi?

16258. 75596a56f2
2011. febr. 19. 10:44

Kat! Azta! De ügyi-bügyi LUNA!! :D Gratula érte! Ügyesek vagytok!:D

Szeszipuszi boldog Névnapot! :D

süt nálunk a napocska!!!! :D

hÁÁÁÁttt a sebbel úgy vagyok, hogy úgy döntöttünk a párommal, hogy ha nem muszáj, inkább nem nyulunk hozzá. A dokinő is azt mondta, hogy ez csak javaslat, de nem feltétlenül és nem minden áron.

Egyelőre figyelem középpontja marad!

16257. 3f5c70e7b8
2011. febr. 19. 10:29
Na és eddig nem írtam, mert még gyakoroltuk, de Luna, ha állok vele szemben, mellkaspaskolásra a karomba ugrik. Mint a nagyok!
16256. 3f5c70e7b8
2011. febr. 19. 10:26
Ja és SZESZIPUSZI! Boldog-boldog névnapot! :D
16255. 3f5c70e7b8
2011. febr. 19. 10:26

Sziasztok Mindenki!

Látom, ment az éjszakai müszak. :)

Greenlime, Rolfit valami extra finommal "lekenyerezve" (persze, jó értelemben) biztosan le tudjátok majd ápolni a sebet. Tömjétek, mint a libát... Lubeba, ezen jót mulattam! :D

A Betadine biztos jó, az hámosító, ha jól tudom, szóval tuti, hogy jó.

Anatita, együttérzésem a férjednek. Bessie már hivatalosan is családtag? :)

16254. 75596a56f2
2011. febr. 19. 09:13
Szép hétvégét Mindenkinek!
16253. 75596a56f2
2011. febr. 19. 09:13

Sziasztok, szép reggelt! :D

Köszi Zorkusz.

Hajnalban 2 kor váltott a párom, és 6 kor keltem, de nem panaszkodom, nem vagyok fáradt, csak a szememen érzem, hogy kissé nehéz.

Ma már egyre többet van kint az udvaron. Viszont a sebét nem engedte leápolni. :( Kétszer próbáltuk a párommal, de ahogy a seb környékéhez értem,mind a kétszer úgy felugrott,és olyan izgatott lett, hogy összenéztünk a párommal és jobbnak láttuk nem bántani. Hát remélem, nem lesz gond.

16252. Zorkusz (válaszként erre: 16251. - 75596a56f2)
2011. febr. 19. 05:38

Jajj Te!Egyem azt az aggodos paramami szivedet!!!:)Nem egyedul irsz,en meg tartom a frontot!

Tessek szepen aludni menni!Nem lesz semmi baj!A nehezen mar tul vagytok.

Anyam,akar magamat latnam:)En is folyton lesem Zorcit ha valami tortenes van.

Megyek en is aludni.Holnap var rank az erdo ugyhogy pihennem kell.Apa mar az igazak almat alussza,no meg Zorci is:)

Nagy simi Benocinek!!!Neked meg jo ejt!

A reggel erkezoknek meg szep hetveget!

16251. 75596a56f2
2011. febr. 19. 01:29

Azt hiszem, minden rendben lesz... elég rég óta alszanak már, pontosan az utolsó bejegyzésem óta... és az elmúlt fél órában Benőci kétszer is akkorákat nyújtózott, hogy ihaj!!! :D

Azt hiszem... kávé nélkül nem fogom túlélni a mai napot... de lehet, hogy némi-nemű engergiaital is le fog csúszni. :S

Na most kezdek álmos lenni!

Anyám! És ráadásul egyedül írok a fórumba! hihi

Na csak azért is:

Az elsőként érkezőknek:

Csodálatos szép szombat reggelt kívánok Mindenkinek!

Sétára alkalmas napsütéses idilli időt a gazdiknak, kutyusoknak buksira simi! :D

16250. 75596a56f2
2011. febr. 18. 22:49

Tyűűű, ez jó ötlet!!! :D Bocsi, de ha nincs levédve, ellopom!

Nem tudom még mire számíthatok Rolfitól, de szerintem, ha úgy lesz, akkor alkalmazom a taktikát! :D

Nem tooom,lehet túlaggódom, de kicsit az fura, hogy gyorsan veszi a levegőt... lehet, hogy még az altató hatása??? Meglátjuk milyen lesz holnap! :o

Egyébként Benőci jól van. Nem rég ette meg a pépes kaja második részét, és teljesen felvillanyozódott tőle. Azt hitte, hogy a kaja által jött erővel meg tudja váltani a világot, aztán szerintem rájött, hogy nincs benne még annyi erő, hogy ezt kivitelezni tudja, úgy,hogy némi nemű gondolkodás után visszafeküdt a kis vackára. :D

Most megint csend, béke és alszanak a pasijaim! :D

16249. lubeba (válaszként erre: 16248. - 75596a56f2)
2011. febr. 18. 22:00

Válaszolok én most is Neked.:)

Igen morgott, de hogy is írjam, nem támadólag, hanem halk védekező morgás volt. Félt szerintem szegény.

Hát most már elterelném a figyelmét valami finomsággal és úgy próbálkoznék, hogy összekösse a jóval a dolgot.

A szemét sem engedte csepegtetni először, de elegem lett az erőszakból, gondoltam próbáljuk másképp. Én adagoltam a párizsit, a Gazdija pedig cseppentett. Nem hagytam gondolkodni, csak tömtem, mint a libát.:) Először így is nehézkes volt, de fokozatosan hozzászokott. Végül már engedte kaja nélkül is, pedig két féle csepp kellett egyszerre és a dokinő szerint az egyik nagyon csíp.

16248. 75596a56f2
2011. febr. 18. 21:51

Anatita! Remélem,sikerül a párodat megvígasztalni.

Ha meg sikerül a kutyust megtartani, az nagyon jó, mert még egy árva lélek családra lelne, és ennél szebb dolog nincs is! :D

Lubeba! Hogy csinálnád másképp???

Bandi morgott rátok, ha valaki a sebét meg akarta nézni???

Köszi a biztatást, Nektek is jó éjt, bizonyára már holnap fogsz válaszolni! :D De nem baj!:D

16247. lubeba (válaszként erre: 16244. - 75596a56f2)
2011. febr. 18. 21:28

Greenlime!

Bandinak a doki Betadint és Oxicort spray-t írt. Ebből csak az utóbbit használtuk. A Kék Lukács jó lett volna, de ő nem engedte egyáltalán, hogy hozzáérjünk a sebhez. Befújni is csak úgy tudtuk, hogy a párom lefogta, lenyomta, én fújtam. Most már ezt is másképp csinálnám, de sokszor későn okos az ember.

Mi csak Bellát neveltük szobatisztaságra, Bandi és Lujzi magától az. Szerintem, ha elérik a megfelelő kort, ösztönösen szobatiszták.

Egyszer sem történt baleset a télen, pedig a hideg éjszakákon az előszobában alszanak mind a hárman.

Jó éjt Nektek és Benőcinek!

Nyugi, minden rendben lesz!:)

16246. lubeba
2011. febr. 18. 21:20

Anatita!

Részvétem a férjed barátja miatt!

Most tényleg vigasztalásra szorul a Párod.

Nagyon jó lenne, ha Bessie nálatok maradna!:)

A szemével mi újság?

Jó éjt mindenkinek!

16245. 75596a56f2
2011. febr. 18. 21:19
Jó éjt Anatita! :D
16244. 75596a56f2
2011. febr. 18. 21:18

Olvasom, hogy kinek, hogy ment ez a tölcséres dolog... hmmm... hát szép reményeim szerint legalább egy hétig ki kéne bírnia a tölcsérnek... Vannak itt nálunk is azért akadályok, de meglátjuk, hogy a holnapi napon hogy boldogul.

Most volt a második menetünk odakintre. Érdekes, és itt nem dicsérni akarom a kutyámat, de jó tapasztalat, hogy szó szerint jelzi, ha ki akar menni. Eszméletlen! Én azt hittem, hogy nevelni kell szobatisztaságra egy kutyát...:o vagy most, hogy is van ez???

Mert Benő jelzi, ha dolga van az udvaron. Most is kiengedtem, és mire utána mentem már javában szélnek eresztette a kisdolgát. Aztán tett egy kört a odafent a dombon, de nagyon szépen mozog épp figyeltem. Aztán leült a földre, kicsit noszogatni kellett, hogy jöjjön, de most megint bejöttünk, és most csend van újra.

Nálunk még mindig szokja a gallért. Nem lesz a kedvence, de ha két nap alatt nem tesz kárt a gallérban, akkor nem hiszem, hogy gond lesz. Majd beszámolok. :D

Mit szóltok a Betadinhoz??? VAgy a kamillázáshoz?? Anatita! Ti mit használtatok??

Lubeba, ahogy olvasom a Kék Lukács kréme Bandinál nagyon nem jött be!:S

16243. Anatita81
2011. febr. 18. 21:14

Na jó éjt mindenkinek, én is megyek férj lelket ápolni, annyira maga alatt van egy barátja elvesztése miatt, hogy ő vetette fel, hogy tartsuk meg Bessie-t...

Mondtam, ne keltsen bennem hiú reményeket, erre közölte, hogy teljesen komolyan, gondolkozzunk el rajta! Mit mondhatnék, persze, hogy AKAROM!

16242. Anatita81
2011. febr. 18. 21:12
Amúgy Votit nem zavarta a tájékozódásban, inkább azért karistolt vele oda-vissza a ház falán, hátha akkor lejön. :S
16241. Anatita81 (válaszként erre: 16232. - 75596a56f2)
2011. febr. 18. 21:07

Kb. 1 hétig, mert egyszer levettem, rosszul tettem vissza és szétrágta az a drága...

Egyébként elhiszem, hogy viszket nekik, már az is, hogy le van borotválva és nő a szőr és egyébként is férfiból vannak. ;D

16240. lubeba (válaszként erre: 16239. - 75596a56f2)
2011. febr. 18. 20:59

Majd megnyugszik a Párod, nálunk is ez volt, de így utólag már nem bánja, mert nem lett volna jó dolog egy tüzelő szukák után szökdöső kuvasz, vagy kuvasz-berni keverékek szaporítása.

Az első gallér veszte az én hibám volt, bezártam a sötétben a dróthálós kertkaput, hogy Bandit békén hagyják a csajok, amíg a dolgát végzi. Szegény szaladt volna vissza és nekiment.

A másodikkal be akart szaladni a kutyaházba, a harmadikkal is nekiment valaminek.

Jól tudott benne tájékozódni, mindhárom esetben a viszketéstől kergült meg szegény és gondolom a futkosásban elfeledkezett a búráról. Egyébként, ha nem viszketett neki, akkor jól tájékozódott benne. Jó példák erre a szemműtétek, akkor nem ment neki semminek a gallérral.

Simi Benőci okos buksijára!:)

16239. 75596a56f2
2011. febr. 18. 20:32

Hűűűű, Lubeba, köszike! :D

Kezet foghatunk, mert csak gondolatban zajlott le benne, hogy a párom miért bánta meg a dolgot, de való igaz,nálunk is hasonló volt. Azt hiszem, a szolidalitás érzése minden hímnemű egyedben "tombol".

Ja, azt elfelejtettem írni, hogy Bepantent (nem biztos, hogy helyesen írom), vagy kamillázást javasoltak 3 napig a kórházban a doktornő.

Hát azt hiszem, ettől a búrától inkább megint csak én szenvedek, bár első ránézésre roppant vicces pofát kölcsönzött Pupáknak.

Tér zavarban küszködünk, most hogy ugye bent van az előtérben, DEEE meg kelljegyeznem, hogy már voltunk kint a "birodalomban", pislantani. Igaz,néha meg-meg álltunk és öregesen leültünk, gondolom húzódott a sebe, de aztán hősiesen körbementünk mert hát a "gazda szeme hízlalja a jószágot". :D

Ja, és találkoztunk a szomszéd törpe spániellel is, hát Benőcim csalódottan vette tudomásul, hogy a szomszéd "kiscsaj" nem rajon a ga(va)lér-os ebezetekhez, mert hát a szomszéd spániel kislány úgy megijedt Benőcitől, hogy nem hogy elkerülte, de meg is ugatta. Talán majd holnap szent lesz a béke. Úgy, hogy visszatértünk olyan 19.10 körül a lakásba, és azóta alszunk.

Enni is evett, bár mivel egy napja nem evett, ezért keveset adtam neki. Majd ha felébred és úgy látom, hogy éhes, akkor megint adok neki egy keveset. Inkább egyen többször keveset, mint hirtelen sokat.

Végül is belegondoltam, hogy nincs is olyan messze ez a cirka 10 nap. hiszen max. 5 napot lesz úgy egyedül, hogy kint az udvaron. Remélem, nem lesz komolyabb galiba belőle.

Lubeba! Bandi, hogy viselte a galért? Nem akadályozta a mozgásban?? VAgy pont ezért törte össze???? :)

A sebét felszínesen engedte megnézni, bár az igazság az, hogy nagyon nem is akartam "szétteni a lábát". De holnap megnézem alaposabban, most annyit láttam, hogy ha Benőcin múlna a 2011. nyár új fickós divatját simán kampányolhatná!! :D

Jelen pillanatban én vagyok éjszakai ügyeletben, nem tudom mikor vált a párom, de inkább hagyom aludni, mert elég nyűgös, most, hogy látja Benőcit műtét után.

Pasik! Igazodj ki rajtuk! :D

16238. lubeba (válaszként erre: 16237. - Lubeba)
2011. febr. 18. 20:20

Mindig eszembe jut még valami.

Nálunk is a Párom teljesen maga alatt volt. Megkönnyezte az ebét amikor betolták a műtőbe. Bár nem mondta ki, de szerintem akkor abban a percben neheztelt rám, mert én "találtam ki" az ivartalanítást.

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook