Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kutyások ide! fórum

Kutyások ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯
16327. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16322. - 5bfba16667)
2011. febr. 22. 13:18
Passzolom a kérdést, mert, bár lányos anya (is) vagyok, még nem tüzelt a gyerekem. :)
16326. sz.ildi76 (válaszként erre: 16322. - 5bfba16667)
2011. febr. 22. 11:48

Szia

Nekem soha nem kéreckedik ki igaz többször pisil mert ilyenkor jelöl a kanoknak.

16325. sz.ildi76
2011. febr. 22. 11:46

Sziasztok

hát olvaslak titeket igaz nem mindig tudlak követni de hozzászólnék a tölcsér azért van a fején ne nyalja a sebet mert a nyálába bacik vannak és elfertőzi.Nekem Astornak két hétig volt most a fején azért mert beleszaladt a kertbe valami vasba és felhasította a vállát és mivel azonnal nem vittük orvoshoz nyalni kezdte a sebet ami jól bedurrant és kapott injekciót és augmentint szedett 2 hétig és két hétig viselnie kellett a gallért míg a seb össze nem húzódott.Most rendbe jött.

16324. Anatita81 (válaszként erre: 16321. - Sz.ildi76)
2011. febr. 22. 11:00
Hurrá.
16323. Anatita81 (válaszként erre: 16320. - 75596a56f2)
2011. febr. 22. 11:00

Szia, nem vagy sok és a kutyák is mások, nekem csak egy halálosan nyugis fiúra kellett ügyelnem - ő egész nap elfeküdt a garázsban -, a lányok meg lányok...

Baltuskámmal érdekesebb lesz, ő elég ugri-bugri és ráadásul Franki is anyáskodik felette, tisztogatja, nyalogatja naphosszat. :S Lehet, hogy el kell különíteni őket, abból pedig sírás lesz.

Őszintén szólva a hatását nagyon várom, mert a kis jelölgetős rendszeresen célba veszi a másik etetőtálját, sőt, az oldalát is, mikor az a dolgát végzi. :(

16322. 5bfba16667
2011. febr. 22. 10:58

Az normális h tüzeléskor az eb éjszaka kikéreckedik? Tegnap is rohant pisilni kifele, 4 fele, hm, ma is 4 fele..

Szóval ez így oké? Mert hogy többször és többet pisil napközben, az tuti. Tehát gondolom akkor, ez is normális, ugye?

16321. sz.ildi76
2011. febr. 22. 10:48
Sziasztok a Biatorbágyi kutyusnak meglett a gazdija.
16320. 75596a56f2
2011. febr. 22. 09:29

Sziasztok Csajok!

Igyekszem nem túl reagálni a dolgokat, de elnézést én ilyen kis aggódos vagyok. Már most ebecskénk egyedül van otthon, és mivel egy számmal kisebb a tölcsér odafér a seb környékére, így legalább nincs az őrület határán, hogy nő a szőre, és tudja a nyelvével enyhíteni a viszketést. A sebhez nem fér hozzá, mert ahogy a tölcsérrel ráhajol, vagy eltakarja a tölcsér, vagy eltolja pont a szájától. De szerintem már a törési veszéllyel sem lesz gond, mert nem ütközik annyi mindennek mint az előzővel.

Bocsi, ha kicsit sok vagyok, de jó leírni a tapasztalatokat másnak is!

Talán Anatita, és Lubeba nektek annyival könnyebb volt, hogy otthon tudtatok maradni ebezeteitekkel! :D

De a sebe napról-napra szebb, és ez már a 4. nap, úgy, hogy minden nappal jobb lesz a helyzet! Reményeim szerint!

Szép napot Mindenkinek! :D

16319. Anatita81
2011. febr. 22. 08:01

Jó reggelt!

Éjjel végigolvastam az elmaradást...

Greenlime, kitartás!

Ti aztán igazán paragazdik vagytok, szerintem rajtatok kívül senki nem őrizte éjjel-nappal a kigolyózott ebét. ;) Remélem, azért pihentek is! :)

Lubeba, köszönöm! Sajnos Bessie szeméről kiderült, hogy genetikai elváltozás és idővel teljesen meg fog vakulni. :( Volt egy gazdijelölt, aki "félig vakon" szerette volna, de ez elriasztotta..

Érdekeseket olvastam itt a többi genya kutyáról! :D

Frankám is az, bár ő barátságosan adja elő magát, aztán a legnagyobb kutyákat is le akarja dominálni, ugrál az arcukban...

Szép napot mindenkinek! :)

16318. Panni58 (válaszként erre: 16316. - 75596a56f2)
2011. febr. 21. 21:45

Nyugi, nem lesz semmi baj! Eltelik hamar.

Bevallom, jó látni, hogy máshol is felbolydult méhkas a család, ha valami baja van a kutyagyereknek. :)

16317. 75596a56f2
2011. febr. 21. 20:58

azért bőszen olvasom, hogy hogy vannak a tappancs mancsok, ki társkereső hírdetést ad fel, sajnos máshol tacsikát keresnek :(, ki "kis genyát" játszik, és van aki a nagyot! :D

Összegezve,ahol kutya van a háznál ott unatkozni nem lehet! :D

Azért remélem, mindenki jól van! :D

16316. 75596a56f2
2011. febr. 21. 20:56

Itt a baj már nem kevés...

valahogy így tudnám jellemezni az este történteket.

Egész nap eseménytelenül telt, sok melóval, és megnyugvással, hogy Bogyóvárit holnap itthon lehet hagyni a kis "tütütjében".

Öröm, bódogság volt egészen addig, amíg este meg nem ette a vacsiját, és egy határozott mozdulattal úgy nekiszaladt a kis terasz tartó oszlopának, hogy a tölcsér reccsent, és széttört. :(

Párom azonnal autóba vágta magát, még jó, hogy 20 percre van tőlünk az állatkórház, én meg addig igyekeztem Benőcit lefoglalni, amennyire csak lehet. Hát a végére Pupák úgy lefáradt - teszem hozzá én is, hogy akkorákat szuszogott, hogy csak na, és azóta is alszik.

A slusszpoén az, hogy amit tölcsért írtak a papírra, az számozás szerint 25 cm-eres került a papírra, és 30cmes volt rajta. Kicsit furcsáltuk is, hogy összement a tölcsér méret 3 nap alatt, aztán rájöttünk a bibire. Na paramami azonnal beindult, hogy most mi lesz?? Mert hát 20 után már csak ügyelet van a klinikán. De semmi vész, mert csak a nyelvével éri el a sebet, és mint azt tudjuk az nem vész, sőt önmagát gyógyítja vele. Figyeltem, de hála az égnek nem tudja a varratott kiszedni akadályozza a tölcsér, csupán a nyelvével éri el a sebet.

Istenem! Sosem fog eltelni ez a 7 nap!!! :S

16315. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16312. - 5bfba16667)
2011. febr. 21. 20:40
Mivel ijesztettél volna el minket? Dömpi szerelmes üzenetével? Ugyan! :D A többiek nevében nem szólhatok, én "moziztam".
16314. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16313. - Panni58)
2011. febr. 21. 20:39

Na, akkor Ví a negyedik border lány, akit "ismerek", és ilyen. :) A sulivezetö kutyája, Zonneke is ilyen, pedig az ö gazdijáról aztán tényleg nem lehet feltételezni, hogy valamit nem jól csinált volna. :)

Megmondom öszintén, hogy engem nem zavar, ha nem bandázik mindenkivel a lányom, csak fárasztó mindenkinek elmagyarázni, hogy ez van. És tényleg nem az a fajta, aki messziröl letámad minden kutyát, csak akkor ilyen, ha nem hagyják békén, vagyis, ha rendes kutya módjára ismerkedni akarnak vele. :(

16313. Panni58 (válaszként erre: 16305. - 3f5c70e7b8)
2011. febr. 21. 20:20

Ez biztos, hogy így van! :)

Viana is hasonló, mostanában időnként együtt utaznak Pannival agilityre, olyankor Vít ki kell parancsolni előbb a kocsiból, mert azt nem viseli el, hogy Panni beugorjon mellé. Ilyenkor Ví ki, Panni be, aztán mehet vissza Ví is, mert így már egész más a szitu... :D

Pannival az a baj, hogy még mindig egy örökké és mindenkivel játszani akaró kis majom. :) És ezért akár erőszakhoz is folyamodik.

16312. 5bfba16667
2011. febr. 21. 19:54
Remélem senkinek semmi baja, hogy sehol egy lélek. Remélem nem én ijesztettem el mindenkit..
16311. 5bfba16667 (válaszként erre: 16306. - 6cab8968c9)
2011. febr. 21. 15:58
Bocsi, igen, Kat válaszolt Neked. Oda kérünk szépet képeket:D
16310. 3f5c70e7b8
2011. febr. 21. 15:25

Mi van, Lányok, mindenki hólapátol? :D

Én már el is felejtettem, milyen a hó. :) A hideget viszont még ismerem, és történelmi pillanat, de lehet, hogy most kesztyüt húzok a kutyasétáltatáshoz! :D

16309. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16306. - 6cab8968c9)
2011. febr. 21. 15:23
Bal oldalon "Adatlapod/Beállításaid", ott pedig "Képeid". 12 db fotót tudsz feltenni.
16308. 5bfba16667
2011. febr. 21. 11:24

Sziasztok!

Itt is szakad. Őszintén szólva, már beletörődtem, és inkább élvezem /elviselem, mint hogy hadakozzak valamivel, aminél a siker nem túl garantált. Nos, rájöttem Dömpim miért pisil egy séta alatt 10x, hát nos elkezdtünk tüzelni. a vicc az egészben, hogy egyszerre. :S Megtaláltam a vércseppeket az előszoba csempéjén, úgyhogy nálunk is elkezdődött. Meg sem lepődtem, hogy 17x!!!! pisilt a 3/4 órás sétánk alkalmával:S

Úgy gondolom, ezek a pisik a bizonyos társkereső üzenetek, és ahogy ismerem Őt:D:D, kb így szólhat. Nem ér kinevetni :D

Kedves Nagyfiúk!

1 éves jól szituált, vékony westielány keresi, magas, bundás, sokat játszó, sokat futkározó, barátságos, ám határozott "játszótársát". Itt és itt felleltek, várlak Titeket sok szeretettel.

Üdvözlettel:

Dömper

Szóval ez van. Minket is elért a dolog:D Pedig tegnap végre találtunk egy vasárnap délutáni játszókört budaörsön, jóarc pici kutyusukkal, és jövőhéten oda terveztünk menni. Sanszos hogy ez most halasztódik.:S De sebaj, eljött ez is, túl éljük.

Olvastam, hogy Benőci már jobban van, míg Ti ki vagytok:D Ez gondolom így szokott lenni. Paramami és Parapapi beindultak:D

Casia! Pihizz is! Milyen jó buli lehet.. Na még 2 hónap, és riszálom én is én is:):)

Elszaladt mellőlem a lakás, van mit bepótolni ma:D Szép napot, hetet nektek! És persze, jó hólapátolást:) :(

16307. Anatita81
2011. febr. 21. 10:39

Sziasztok! :)

Látom, volt termés a hétvégén! Majd olvasok vissza, hogy van Benőci és a többiek.

Most én voltam igazoltan távol, anyumék tacsiját kerestem, aki pénteken elveszett. Plakátolás, keresés, telefonálgatás, rádióba bemondatás után szombat du. hívtak, hogy bevitték a menhelyre. Szerencsénk volt. Mentem érte, kértünk chip-et és ma bejelentettem őt is ivartalanításra.

Így márciusban már hármat viszek.

Amin kiakadtam, hogy apukám egyetlen jót talált a kalandban: Csibészét szok. szer. szukával rakták össze és van rá esély, hogy éjszaka meghágta...

Az agyam eldobom! :S

16306. 6cab8968c9 (válaszként erre: 16189. - 5bfba16667)
2011. febr. 21. 10:37
Nem is néztem még hogy hova lehet itt képet feltenni?
16305. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16304. - Panni58)
2011. febr. 21. 10:00
Ha Panni "kis genya", akkor Luna a "nagy genya"... ez van, sajna. Abszolút nem barátságos más kutyákkal: van, akivel jól kijön, de a többséggel nem ez a helyzet. Border szukáknál ez állítólag nem is olyan ritka. Nem megy direkt oda senkihez bacogatni, de az ö köreit hagyják békén.
16304. Panni58
2011. febr. 21. 09:38

Sziasztok, jó reggelt!

Itt kitartóan szakad a hó, mintha ne is akarna jönni a tavasz. :(

A mi Pannink mostanában igen modortalanul viselkedik, gyerekeim a hétvégi kutyasulik után csak így jellemezték: "a kis genya" :). Valószínűleg csak a kajlaság és a játszani vágyás viszi rá, hogy minden kutyával kikezd, nekiugrik, pofozkodik...nem durvul, de őt már többen megmorogták. Nincs tekintettel senki korára, vagy arra, hogy a másik akar-e játszani. Addig csinálja ezt, amíg valamelyik eb jól megtépi, vagy megharapja...

Remélem, hogy mindenkinél minden rendben.

Casia, láttam, nagyon szépek lesztek! :)

Gazdiknak és kutyuknak is jó egészséget kívánok!

16303. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 16302. - 75596a56f2)
2011. febr. 21. 09:23

A veröfény megvan, Apjuk sem bolond már (biztos front volt...), de borzasztóan hideg volt ma reggel! :D A vízparton sokszor nagyon hideg, jeges szél fúj, olyan, ami lyukat vág az ember homlokába, tudjátok.

Szép hetet mindenkinek! :D

16302. 75596a56f2
2011. febr. 21. 08:44

Sziasztok! szép reggelt!

Hát Benő minden elképzelésemet felülmúlva kint aludt éjszaka. Hajnalba engedtem be, mert -9fokot mutatott a hőmérő, úgy kellett behívnom. De halljátok kinti kutyus ellenére, olyan jól viselkedett 4-6-ig, hogy az valami csúcs. Mindenki aludt a saját kis vackába. Annyit csinált, hogy megint úgy fordult, hogy minket lásson, de olyan kis tüneményesen, szabályokat betartva aludt, hogy meg kellett zabálni. :D

Ma a párommal van otthon, de a párom is jön el pár órácskára, de eddig úgy látom nem lesz gond! :D

Néztem reggel a sebét, elég szép, már nem olyan piros a seb körül, csak maga a seb piros még. De nem vészes. Étvágya az van, még repetázna is ha lehetne. :D

Lubeba! Nálunk is rájött Benő, hogy kell a tölcsérrel sebet vakarni, de nem vakarja vészesen, hanem csak kis óvatosan. :)

Kat, remélem, a tegnapi borus hangulatot valami verőfényes szép nap váltotta fel nálatok! :D

16301. lubeba
2011. febr. 20. 20:53

Sziasztok!

Kat!

Ügyes Luna!:) Remélem már kiolvadtatok és Apjuk is helyrerázódott!

Greenlime!

Örülök, hogy Benőci a körülményekhez képest a legjobban van és már Te is nyugodtabb vagy!:)

Casia!

Bandi hangja sem változott, bár én nem bántam volna, ha kissé lehalkul!:)

"Gazdi pici büdösbogara"-Ez jó!!:)

16300. 75596a56f2 (válaszként erre: 16299. - Casia)
2011. febr. 20. 19:40
Én is! :D
16299. Casia (válaszként erre: 16297. - 3f5c70e7b8)
2011. febr. 20. 19:28

Hja, mi is úgy sétáltunk, hogy elfelejtettem a kesztyűt, aztán azt hittem, letörnek az ujjaim. Mondjuk a duzzanat lehúzódott valamennyire, szóval végül is hasznos volt. Mákony meg úgy élvezte, mint aki évente egyszer jut ki a kapun. Úgy rángatta a Kedvest, mintha azt akarná mondani: "Nekem sok a dolgom! Ott is! Ott is! Itt is! Amott is! Siess!" :)

Ja, és ezt a kis bücköst meg kell zabálni! Meg akartam mutatni a Kedvesnek, mit is tudunk. De szegénykém olyan boldog volt (Kedves két hete nem jött a bútorvásárlós mizéria miatt), hogy egy pillanatra nem tudott nyugton lenni... Merthogy megtanultuk, hogy "át" parancsszóra átbújunk a gazdi lába alatt! :) És tudja, és csinálja, és érti! Ezt a héten tanultuk. Nem is értem, hogy sikerült, hiszen olyan keveset tudok foglalkozni vele. Olyan, mintha kétszer olyan erősen koncentrálna, mert érzi, hogy nincs sok időnk! :) Gazdi pici büdösbogara! (a szomszédnéni ezen mekkorát nevetett a múltkor!!) :D

16298. 75596a56f2
2011. febr. 20. 14:29

Kat! Büszke lehetsz a Te Lunababádra! :D Tünemény!!!! Na jó Bátor sem egy egyszerű eset! :D

Nálunk 180 fokos fordulat! Benő eddig öregurasan mozgott, hát most aludtam egy kicsit a hajnali ügyelet után, és mire felkeltem nem hogy visszatért a régi utasásos udvari bolondéria, de szabály szerűen már szalad, játszik az udvaron, jön, megy magabiztosan. Kimentem terepet rendezni, hát jött velem, sőt rettenetesen élvezi, hogy a tölcsérrel nekem jön... én már kevésbé, mert vagy kétszer úgy belém jött, hogy csillagokat láttam.

De kérte, hogy játszunk, ugy,hogy párszor a gumicsontot pár méterre eldobtam neki, de hát a kutya az nagyon toppon van, szinte szökell, de nem azért mert fáj, vagy viszket, hanem mert piszok boldog, tele van életkeddvel, és játékos!!!:D

Épp párommal beszéltük, hogy mi olyanok vagyunk mint a mosott car... a kutya meg 1001%-on pörög! De inkább így legyen, mint, hogy ne legyen látványos változás! :D

Ma már ahogy terveztük szinte egész nap kint van. Míg aludtam bekéreszkedett, de azt mondja a férjem, hogy csak körbenézett, aztán leült az ajtó elé, és hisztizett, hogy engedje ki a párom.

Szerencsére nem igényli, hogy idebent legyen, úgy, hogy az éjszaka már odakint lesz neki! :D

Az oxycort spray tényleg jó, bár kicsit fentartásaim vannak, most nem fújom neki annyit mert van ahol még eleven, ahogy vakarni próbálta, és az útmutató szerint eleven sebre nem kéne rányomni.:S

Pusza, mindenkinek! :D Kellemes délutánt!

❮❮ ... 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook