Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kutyások ide! fórum

Kutyások ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
17527. Frusti (válaszként erre: 17526. - 7a23ed9179)
2011. nov. 8. 18:58
szia:))
17526. 7a23ed9179 (válaszként erre: 17518. - Frusti)
2011. nov. 8. 18:57
szia :)
17525. 7a23ed9179 (válaszként erre: 17515. - Turkkati)
2011. nov. 8. 18:57
Azt pl nem is tudtam, hogy nem legális, egy pesti kisállat klinika oldalán olvastam erről a műtétről.
17524. Frusti (válaszként erre: 17523. - Zoknis kacsa)
2011. nov. 8. 17:04
köszönöm
17523. zoknis kacsa (válaszként erre: 17522. - Frusti)
2011. nov. 8. 16:53
részvétem....:(
17522. Frusti (válaszként erre: 17519. - Zoknis kacsa)
2011. nov. 8. 16:31

2 volt!

mostmár csak 1:( pont egy hónapja halt meg az egyik

bár nem nálunk van nagyinál, de az enyémek, és minden 7végén ott vagyunk:)

17521. töhöske (válaszként erre: 17508. - Jólét)
2011. nov. 8. 16:30
Én is Keresztúron lakom. :):)
17520. Frusti
2011. nov. 8. 16:27

2 volt!

mostmár csak 1:( pont egy hónapja halt meg az egyik

bár nem nálunk van nagyinál,de az enyémek,és minden 7végén ott vagyunk:)

17519. zoknis kacsa (válaszként erre: 17518. - Frusti)
2011. nov. 8. 16:25

az jó:)

Hány kutyuskád van?

17518. Frusti
2011. nov. 8. 16:24

Sziasztok!

Kutyabolond vagyok én is!!:)

2011. nov. 8. 16:23

hát az ilyen embert csak sajnálni lehet:(

az előző tulaj telepítette az udvarába a halastavat, persze tavasszal itt koncertoznak a brekik....nah az a nemnormális szélpuskával lövöldözte....

Tényleg zavarják a gyerekek is,??

17516. Zorkusz (válaszként erre: 17515. - Turkkati)
2011. nov. 8. 16:16

Igen,ebben is van igazsag.

De az ultrahangos riaszto meg ugyanugy zavarna a kutyakat,ha van hangjuk,ha nincs.Mert arra nincs biztositek,hogy azt a szomszed nem fogja bevetni a kesobbiekben,(akar csak rosszindulatbol is)ha mar a kutyak meg vannak csonkolva.Szoval ez sehonnan nezve sem megoldas,es nem is tul emberseges.Ha feketen,ha legalisan van intezve,akkor sem.

En mar sajnos hallottam ilyenrol,meg lattam is eloben.Megrazo volt.Marad nemi hangja a kutyanak,nem lesz teljesen nema,olyan,mintha kohogne.Brrrr,szornyu!

17515. turkkati (válaszként erre: 17511. - 7a23ed9179)
2011. nov. 8. 16:00

Szia!

Én olvastam a szomszédoddal való problémádról, és értem is, bár azt gondolom, hogy nagyon megkeseredett ember lehet a szomszédod. Ha jól emlékszem a gyerekeid is zavarják, vagyis bele fog kötni másba, mert valamiért titeket utál. Falun, ill. családi házas lakótelepen a házőrzők ugatnak, az a dolguk, szerintem az nem nevelés kérdése, gondolom, ha az utca minden kutyája ugat, a tanult kutya is fog.

A hangszalag műtétről még nem is hallottam, ha tényleg illegális, akkor hol találtál ilyen állatorvost, aki megcsinálná?

Semmivel nem tudtátok bizonyítani, hogy az ugatás nem zavaróan hangos?

Vagy a ti hangfelvételetekkel mi van, amit az ő orditozásáról készítettetek?

Sajnálnám, ha megmérgezné a kutyáidat, vagy ha meg kellene válnotok tőlük. Ne adjátok fel!

17514. zoknis kacsa (válaszként erre: 17511. - 7a23ed9179)
2011. nov. 8. 15:11
próbálj meg beszélni a szomszéddal...
2011. nov. 8. 15:06

Egy próbát megér.....nekem eszembe se jutna mondjuk...

Vagy vegyél a szomszédnak füldugót:)

17512. Zorkusz (válaszként erre: 17511. - 7a23ed9179)
2011. nov. 8. 14:57

Akkor ne olvasd el!

Tudod,az a szomoru,hogy nem reg meg en,a paraszt amerikas hirdettem az iwiwen(is)a kutyadat!Aki x km-rol hazatalalt,hozzatok,akiket annyira szeretett.Te meg most meg akarod muttetni?Mindegy,a te dolgod.

17511. 7a23ed9179 (válaszként erre: 17510. - Zorkusz)
2011. nov. 8. 14:51
Részemről a saját témámat befejeztem, a topik szóljon továbbra is általában a kutyákról, a normális hangvételű hsz-eket köszönöm, meg fogom gondolni, a tiedet, amire most válaszolok, meg el sem olvasom.
17510. Zorkusz (válaszként erre: 17500. - 7a23ed9179)
2011. nov. 8. 14:07

Azert az kurv@ erdekes,hogy ami teged bant,azt rogton ki tudod szurni.Meg nem is tudom miert pont nalam ragadtal le?!Ha olvasnad a hszeket,lathatnad,hogy senki sem partolja ezt a megoldast(mert van ezer mas ezen kivul,csak tajekozodni kene!)

Az,hogy te pl,engem kiszurtal magadnak,ami kicsit vicces(bar ezt lesz@rom,)csak nyugodtan!Engem nem tudsz bantani,ellenben a kutyaiddal,akik nem tudnak vedekezni...oket annal inkabb.Nezz magadba,es csak utana tamadj!

Nincs mire!

Nezd,most irhatnam,hogy vicces,hogy engem viselkesre intesz,de ez marhara nem vicces tema.

Koszonom,nekem van egy boldog kutyam.Es ha vasvillaval kergetnenek akkor se tennek kart benne,foleg nem a nagysagos szomszed kedveert...Tudod ez a fura a magad fajtakban.A sajat erdekukert,a sajat vedelmukert barmeddig elmennek(eleg egy hsz),de a kutya...vagy egyebek...le van sz@rva...szomoru(ja es mindezt a nagy szeretet jegyeben).Es ha van nemi IQ-d(amit meg ezek utan is feltetelezek rolad)akkor felfogod amit irtam!

Amugy meg irtam mar az elobb is,hogy muttesd meg oket,es aludj jol!!!

Mi a bajod ezzel?

En viselkedjek????Te akarod megcsonkitani a kutyaidat,nem en,akkor hogy jossz te ahhoz,hogy engem megszolj????

Na,most akkor adok alapot,arra hogy haborogj:velmenyem szerint egy korlatolt ember vagy,aki nem lat tovabb az orranal,es ez meg nem is lenne baj,a nagyobb baj,az hogy nem is akarsz!Pl egyszer nem kerdeztel vissza,hogy mik azok a tanacsok,elvek pl. klikker,amivel be lehetne tanitani a kutyaidat,arra,hogy ne ugassanak...de most a lelkiismereted helyre rakod azzal,hogy nekem "jol megmondod a magadet" hmm...szerinted.

Szerintem meg jobb lenne ha atternenk az ertelmes csevegesre,es azt targyalnank,hogy mikent lehet leszoktatni a kutyaidat az ugatasrol.

Tolem "hadakozhatunk"itt ha neked ez jol esik,de minek?!Ki lesz elorebb vele?En biztos nem,de te sem.

Na,csak igy megelolegezve,nezd meg pl. kikopup videoit a youtubon!Ne ram pazarold az energiadat!

Ja,es ha valamit nem ertesz,csak szolj,szivesen leforditom neked.No,nem miattad,csakis a kutyaid miatt.Max. 1 honap energia befeketetes es nem fognak ugatni,csak amikor te engedelyt adsz ra.

17509. Panni58 (válaszként erre: 17508. - Jólét)
2011. nov. 8. 13:46

Mi is itt lakunk, de másik suliba járunk, így róluk sajnos nincs tapasztalatom.

Viszont a bemutatón a mieink is szoktak szerepelni. :)

17508. jólét (válaszként erre: 17504. - Falramászó)
2011. nov. 8. 13:39
Szia!A XVII kerületben lakom ahol van az MKOSE és csak jókat mondanak róluk. Szokott lenni a Ferihegyi úton is bemutatójuk az autómentes napon, ott megnéztem őket tök jók voltak.Látszik , hogy értenek a kutyákhoz
17507. Moncsicsa (válaszként erre: 17503. - Tüncica*)
2011. nov. 8. 13:36

Nekem is ez a véleményem, mint Neked. Itt a kutyaugatás semmi egyéb (szerintem), csak egy jó ürügy, hogyan okozzon a másik embernek keserűséget, és ha ez a "probléma" megoldódna, akkor találna más indokot a "zaklatásra". Szörnyű, hogy ahelyett, hogy az emberek tisztelnék, és segítenék egymást, csak azon törik a fejüket, hogy szúrjanak ki a másikkal.

Ez a tipikus példája, hogy ha nekem rossz, a másiknak legyen még rosszabb. :-(

17506. jólét
2011. nov. 8. 13:36
Én úgy tudom, hogy ez a műtét nálunk illegális. De lehet, hogy már változott a törvény erre vonatkozóan.
17505. töhöske
2011. nov. 8. 13:26
A félreértések elkerülése végett azt én írtam hogy egy kollégám is megműtette a kutyáját mert a szomszédok örökké feljelentgették. Ezt ő mesélte kb 8 éve,ha ő hazudik én segítetek neki. Nekem még akkor még nem volt kutyám nem tudtam hozzászólni a témához,az tény hogy nagyon sokan ki voltak bukva rajta. Nem tudom mi késztette Micimorcyt erre a döntésre,de biztos vagyok benne hogy ezt én sem tenném meg a kutyámmal.
2011. nov. 8. 13:24
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy hallottatok-e már az MKOSE kutyaiskoláról mert oda szeretnék menni a kutyámmal. Viszont elöbb érdekelne, hogy milyen tapasztalat van a sulival kapcsolatban.
17503. Tüncica* (válaszként erre: 17501. - 7a23ed9179)
2011. nov. 8. 13:01
Az a baj az ilyen szomszédokkal, hogy az elő fába is belekötnek. Nem az ugatás zavarja őket, egyszerűen a kutya... Sajnos vannak ilyen emberek, de nem lehet mindenkihez alkalmazkodni, hidd el, idővel találna más okot, amivel felmérgelhetne, vagy amibe beleköthetne.
17502. Tüncica*
2011. nov. 8. 12:59

Ezen a hangszálas dolgon én is meglepődtem.

Semmi pénzért nem tenném ki egy kutyám sem ilyesféle műtétnek, senki kedvéért. Zorkusz jól beszél, a kutyát Te neveled, Te idomítod, Te tanítod. Nekem az egyik kiskutyám beagle, mindenki jött ezzel: Rágni fog, ugatni, kaparni, szökni, idegesíteni fogja a szomszédokat, ráadásul panelban is lakunk.

Nos, két kutyakönyv segítségével annyi mindent el lehetett érni, hogy csak lesnek az emberek mikor az állítólagos szökős, kezelhetetlen kutyafajtát eltudom engedni a pórázról, hallgat a nevére és vissza is jön. Egyszer sem ugat ha nem vagyunk otthon, egyik kutyánk sem. Ha otthon vagyunk és különös zajt hallanak, vagy valamire felfigyelnek ugatnak kettőt-hármat, az ajtóhoz mennek, de amint azt mondjuk "Elég!" abba is hagyják. Ez mind csak tanítás és foglalkozás kérdése.

Mindig lesznek olyan emberek akik belefognak kötni valamibe. Ha nem az ugatásba, akkor a kaparásba, ha abba nem, akkor abba hogy a kerítésben tesz kárt, millió ok van, amibe beleköthetnek. Ha sosem veszed fel a kesztyűt és mindig a könnyebbik megoldást választod, csak megalázkodsz előttük, ráadásul a kutyád is kiteszed egy olyan dolognak, amire semmi szükség.

17501. 7a23ed9179
2011. nov. 8. 12:59
Többféle véleményt olvastam ezzel a műtéttel kapcsolatban, nyilván mérlegeli az ember a dolgokat. Mi sem vagyunk állatkínzók, a kutyáinkat szeretettel tartjuk - viszont őket ez esetben talán ezzel mentem meg valami rosszabbtól, pl mérgezéstől. Talán, mert feltételes módban írtam erről az egészről, úgy, mint "valószínű". Moncsocsa neked köszi a normális hsz-t.
17500. 7a23ed9179 (válaszként erre: 17499. - Zorkusz)
2011. nov. 8. 12:51
a tököd se vagyok...viselkedjél már.
17499. Zorkusz (válaszként erre: 17494. - Zoknis kacsa)
2011. nov. 8. 12:43

Hat ja,sajnos en,mint "paraszt" hatalmas nagy aaamerikai="kuss"-mert en akkor tuti csak hulye,meg nagy kepu lehetek,no mindegy...zarojelben jegyeznem meg,hogy nem vagyok az,nincs is mire,ez is csak egy hely a foldon,de a kutyak itt is "csak" kutyak...

Sajnos van ilyen.En a sajat szememmel lattam,es lett is belole bajom,ezt most itt nem reszleteznem...

Minek nekik kedvenc?Hmmm,ez kb olyan,hogy minek egy kutya(2) hang nelkul,de en vagyok a paraszt,mert hangot merek adni a velemenyemnek...Azok a gazdik is epp,oly nyugodtan alszanak,mit ez a csaj,mircimorci vagy ki a tokom fog,ennyi!"megvettem kilora" az enyem,azt csinalok vele amit akarok...ja es meg pattogok is,mintsem elgondolkozok...ahh...

17498. 93bb0fbb94 (válaszként erre: 17483. - 7a23ed9179)
2011. nov. 8. 12:36
Ezen a hangszálos dolgon nagyon meglepődtem most.Olvastam a problémád,amikor indítottál egy fórumot.Szerintem legjobb lesz ha elajándékozzátok a kutyákat olyan helyre,ahol beavatkozás nélkül boldogan élhetnek!!!
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook