Kutyások ide! (beszélgetés)
Szia, ha gyerek lenne, mondanám, keltsd fel fél háromkor...
Kat-nek igaza van, vissza kell tudnia tartani, az én kis Baltim nem is szólt, nemes egyszerűséggel bekakált, míg rá nem jöttem, hogy reggel 7-kor és du. 2-kor, legkésőbb 3-kor kell megetetni, hogy jókor jöjjön rá a dolog!
Az enyimek 9-kor mennek ki utoljára, kb. 20-30 percre.
Amúgy kertes házban sokkal nehezebb a dolog, mert van, hogy csak kiengedjük és nem tudjuk, mit csináltak kint. :S
Mégeccer köszi Kat, azóta nem történt baleset! :)
:D A ludad a Borka? :)
Elvileg vissza kell tudni tartania, ha nincs eü probléma. Mikor kap enni este?
Csajok!!
Ha a ludam rászokott arra ,hogy éjjel háromkor kaparja az ajtót,kimeg a kertbe és kakil pisil..mit csinálhatok vele??
Própáltam visszaforgatni,és el is fogadja ,de fél óránként visszamegy...Este 10 kor kiviszem,és kertes házunk van.Eddig végigaludta az éjszakát...2x viszem ki amikor hazajövök 2 körül egy kb fél órásra,és este lefekvés előtt 1 órára+ha akar a kertbe bármikor...mégis 3-kor hajszál pontosan ki akar menni....Mit csináljak vele...
Jó pihenést!
Hétvégére én is lelépek, legyetek jók! Simi, pacsi, puszi (tessék beosztani)! :)
Sziasztok!
Egy óra múlva megyek haza!
Jó hétvégét mindenkinek!Sok pihit és kutyuzást!
Hétfőn jövök!
Naplómba raktam fel róla friss képet is.
Köszi...
Sziasztok!
A Dunaharaszti tacsiszerű kutyust a befogadója ma az utcára tette. Mivel a város másik felére vitték, és ott nem ismeri a környéket, így annyit tudtam tenni érte, hogy visszahoztam ide, ahol kóborolt. Útközben bevittem az állatorvoshoz, kapott féregtelenítőt és kiderült, hogy csak 4-5 éves.
Kiraktam a ház elé vizet, kaját és takarót, de ennél többet nem tudok tenni érte. Sajnos mi elutazunk holnap reggel, 2 napig nem tudom mit fog enni.
Menhelyek tele vannak, gyepmester viszont jár harasztiban, félek, hogy elviszi. :( Nyakörvet raktunk rá, legalább így azt hiszik önsétáltató.
A kutya egyébként egy tünemény, macskákat szereti, de másik kan kutyával le kell rendeznie a hatalomharcot. Emberekhez nagyon kedves, bízik bennük, bújik. Kerti kutya, de nem bírja ha meg van kötve, szabadon jól elvan és sétálni is szeret.
Még ma jó lenne segítség...
Ezen elértek: 06 70 454 1808
Ez sajnos ez így van. :(
Ennek ellenére egyesek még szaporítanak is...
Te bordeaux-i fajtamentő vagy, ugye?
Vagyok, csak belemerültem a kutyikba.... :)
Panni, Gingernek valóban lehet valami kis vaj a füle mögött. :D Csudaszép kutyi már most is, de szerintem felnöttként is szépséges lesz!
Sziasztok!
A kis Gingernek még a szeme se áll jól, csudaszép kiskuty! :) Remélem, hogy mindegyikük gazdára talál!
Ma még nem járt itt senki?!?!
Ébresztő kuttygazdik!!!
Mire jöttök nekem mennem kell!
Sziasztok!
Kat:Köszi a levelet!Hétvégén neklátok valamelyik feladatnak!Nagyon jól összeszedted a dolgokat!Nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!
Igenigenigen!!! Anatita visszatért! :) Már tanakodtunk, hogy merre vagy.
Jaj, a szép kislány gazdit talált, Apa meg lelkibeteg... Pasik! Kathoz csatlakozva: nagyon becsülöm a lelki erőd én is. Nem tudnék elengedni egy kutyát, aki a szívemhez nőtt. Na, ezért nem vagyok alkalmas nevelőszülőnek. :( Az elsőnél azt mondanám: marad. És a következő kb tizepár év múlva jöhetne. :D
OK4Köszi!
Szia mindenkinek!Megyek haza!Mára letelt!Kat, még nem olvastam, amit küldtél, de igyekszem!
Simi a buksikra!
Köszi! Keressük a következő ideiglenest, majd ő megvigasztal minket. :)
Engem a sajátok is, de Feri velük szóba sem áll, Bébi volt a non plus ultra...
Goki: a kérdés jó! Nézd meg légyszi a Te példányodat, én eddig csak ivartalanított ebeket adtam örökbe.
Szia!
Végre előkerültél!!!!!Örülök,hogy Bébi begazdisodott!Nektek pedig kitartást mindennek a feldolgozásához!!!
Abban tudsz nekem segíteni,hogy benne van-e az örökbefogadási szerződésetekben,hogy mennyi idős koráig kell a kutyust ivartalaníttatni?Egy éven belül vagy meddig?Mert MOgyi orvosa az őszi tüzelés utáni időpontot mondta.Addig minden szükséges hormont megkap a szervezete.
Navégre! Már hiányoltunk! :)
Le a kalappal a lelkieröd elött.... Nem is tudom, mit mondjak. Tök jó, hogy van helye, na de mégis...
Sziasztok!
Itt vagyok, megvagyok! :)
Újra kétkutyásan, Bébit a hétvégén gazdihoz vittük. Emiatt az egyik szemem sír, a másik nevet, a férjem egyenesen lelkibeteg.
Remélem, mindenki jól van, kutyák, gazdák egyaránt!
Reno, egy elérhetőséget légyszi küldj, egyenlőre csak a sajátommal tudtam feltenni az kutyamentős fórumra a kisöreget. Köszi!
Köszönöm szépen!
Sajnos ha ma nem találok valami megoldást, akkor utcára kerül. Amíg utcán volt, addig mi etettük, de most elutazunk a hétvégére és senki nem fog törődni vele. :(
Mindenhova kitettem, ahova csak tudtam. :(
Ha esetleg van még öteletetek vagy ki tudnátok tenni, akkor fotót találtok az apróhirdetéseim között róla.
És köszönöm....
Szia Kat!
Nálunk is köd van, és már az eső is kezd esni.Reggel is megáztunk Mogyival.Eszembe is jutottál közben.Kb úgy éreztem magam én is, de aztán pár perc után nem érdekelt a dolog.:)
Mogyival elkezdtem tegnap gyakorolni a különböző külső tényezők melletti reakciókat a parancsszavakra.Némelyiket még erősítenem kell.A rám figyelés ment a legjobban, ezen meg is lepődtem,de örülök neki.,Így már egyre kevesebbszer szeretne autók és egyéb mozgó járművek után rohanni terelés céljából.Amire most rá kell gyúrnom, az a behívás, mert tegnap nem nagyon akaródzott meghallani a Kiscsajnak, hogy hívtam.Jutifalat ide vagy oda, a szagok jobban érdekelték:)
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!