Kutyások ide! (beszélgetés)
Köszi Csajok! Máris jobb egy kicsit! :)
Azért bizakodom, csak néha nehezen megy...
Szia!
Nagyon rég láttunk!
Ne keseredj el, főleg, ha még semmi sem biztos!
Nálunk meg a férjeméknél is hasonló a helyzet, és ráadásul agyatlanul történik minden....
Sok szerencsét!
Simi a kuttyoknak!
Látom megvagytok! Hali Mindenkinek!
Mi (én és a kutymók!)megvagyunk, de a munkahelyünk már nem biztos, így a hangulatom a béka alatt ezerrel...olvasgatok, de írni nem sok kedvem van. :(
Azért ne felejtsetek el! Jövök, ha kikecmergek a trutyiból!
Én is ilyeneket olvasok. :(
Így aztán most van pár hónapunk, hogy döntsünk Panni ivartalanításáról... Állítólag attól elmúlik, és nem lesz többször. De hát olyan édesen anyáskodik... :)
Casia! fejeket lehúzni, néhány fölös kiló érkezik délnyugatról... :)))
A felajánlást köszönettel vettem! Küldd fénypost! :D
Ha a laposkutya ez alapján se fog menni, akkor én genetikailag képtelen vagyok megtanítani erre őkutyaságát! Köszönöm szépen! Azt hiszem, igazad van, túl távol van a falat. Megpróbálkozom a közelebbivel! :)
Off
Casia, a bal fenekmböl már téged is formába lehetne hozni, és akkor az még csak a bal, szóval nagyon szívesen felajánlom! :D
On
Amúgy küldtem neked emilen laposkutya oktatóanyagot, kéretik nem kinevetni! :)
Ugyehogyugye? Már csak Pannin múlik! ;) Na jó, biztosan megvan a szüleid oka arra, hogy nem szereznek be kutyát... Enyémek is azt mondták Marci után, hogy nem kell több. Aztán olyan üres és kihalt volt az udvar... komolyan mondom, még a virágok is kipusztultak! Marci imádott a büdöskék tövében szunyálni, de amióta ő nincs, azok is kivesztek. Pedig hatalmas bokrokban nőttek, én nem tudom, hová lettek. Szóval biztosan megvan az okuk, de változhat a véleményük. :)
Hja, akinek van fölös kilója, hozzámvághatja ám. Már minden orvost bejártam, de azt mondták, örüljek a modell-alkatomnak. Köszi. És ha nem jutok időben kajához, eldőlök, mint a korhadt kerítés. Bocs, offolok ezerrel! :D Csak bosszant, hogy a kövérekkel mindenki olyan empatikus, nekem meg ilyeneket mondanak, na!
Amúgy Móz lábáról már válik is le a seb a horzsolásról. A nyakán meg teljesen benőtte a bunda a kopasz foltot. :) Javulunk, javulunk!
Sziasztok!
Casia, a történet haláli lenne! :)
Egyébként Apukám hangoztatta egy ideig, hogy ha majd nyugdíjba megy, akkor lesz kutya (francia bulldog...). De már nyugdíjas, kutya meg mégsincs, szóval.... asszem, marad ez így. Anyum viszont rendszeresen fogad be kóbor macskuszokat a munkahelyén. Vagyis nem kóborokat, hanem kitett kölyköket... :( A város szélén van a munkahelye, "ideális" hely kiscicáktól megszabadulni és egyéb hasonló gaztettekhez. :(
Amúgy jelentem, kisütött a nap! Nem is tudom, hány napig nem láttam, de most ragyog! Igaz, hideg van, de azt nem bánom!
Casia jobbulást (45 kilóval átfúj rajtad a szél, te lyány!), nyithatod az ablakot, küldöm a húslevest.
Panninak is jobbulást, meg sok-sok gyógysimit.
És szép napot!
Sziasztok, szép napot!
Na, az érdekes lenne, ha igazán terhes lenne...
Őnagysága szinte teljes karanténban volt a tüzelés alatt. Meg pocakja nincs a drágának, csak a cicijei duzzadtak picit. És folytatja a begyűjtögetést, ma éjjel is bejárt mindent (nyitva vannak lenn az ajtók), és begyűjtött egy sapkát meg egy zoknit a szennyeskosárból.. Ja, és most a kedvenc helye az egyik íróasztal alatt van, ott jól el lehet bújni. :)
Szép reggelt!
Fegyelmiért jelen! ;) Olvastalak titeket tegnap is, csak kicsit sikerült megfáznom a tanyán, aztán ilyenkor szinte átalszom a napot (bár délelőtt bementem dolgozni, de a főnök hazaküldött).
Panni, ha kislányod mégsem álterhes, hanem igazi, akkor Kat biztosan szívesen megadja a szülei címét, ahol (tisztes távolból figyelve a biztonság kedvéért) az ajtó előtt hagyhatsz egy babát. :D Mondjuk Kat írhatna kísérőlevelet is: "Megmondtam". :D És akkor már csak 1-2 kölyöknek kéne hasonlóan jó otthont találni. ;) Na jó, bocs, elszaladt velem a labi! Remélem, hamar rendbe jön!
Ja, Kat, a hétvégén álltam mérlegen. Kb 45-6 kg vagyok, Mázli meg saccra 30-1 körül. Ez a hátra ugrás nálunk tuti a balesetin végződne. :D Hemperegni akartam megtanítani, Goki tervein fellelkesülve, de... hát, lehet, hogy rossz helyen húzom a falatot, mert egyszerűen feláll és kieszi a kezemből, ha nem vagyok elég gyors. Ha gyors vagyok, akkor meg néz rám, hogy "gonosz! huzgálod a fincsi falatot az orrom előtt?". Emlékszem, ülni se úgy tanultunk meg, ahogy javasolták, mert akkor is felállva hátratolatott és megette a kaját. Csak nem emlékszem, hogy vettem rá végül, de egészen más kéztartással... hiába, urizál: nem szoríthatom be a standard nevelési elvek közé őkutyaságát! :D
Eszembe sem jutott a korod, Te lány! :D
Csak egy labi még nekem is sok lenne, pedig én ki vagyok combosodva rendesen. :) Az a pár (legfeljebb 4-5, de még annyi se) kiló, ami az én két ebzetem között van, is rendesen megérezhetö.
Jó éjszakát Nektek!
Tudom, öreg vagyok már hozzá! :D
És persze 30 kg nem kevés...
Igen ezért nem evett, így ma este rizses csirkét főztem neki. Na, azt szívesen megette. Valószínűleg undorodik a táp szagától. Vackol, zoknit, sapkát lop, nyüszög, elkezdtek duzzadni a cicijei... Szegénykém.
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!