Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kutyások ide! fórum

Kutyások ide! (beszélgetés)

14977. Zorkusz (válaszként erre: 14975. - Casia)
2011. jan. 11. 20:55
:D
14976. Zorkusz (válaszként erre: 14973. - Casia)
2011. jan. 11. 20:55
Nalunk a jozanesz ilyenekben a parom.O szokott megnyugtatni.Most is mikor a goldis affer tortent en meg itthon is kb felorankent lecsekkoltam Zorcit.Attapogattam,meg vizslattam,hogy nincs e baja.A parom nyugtatgatott,hogy egy karcolas sincs rajta,jatszik,eszik,ne aggodjak mar annyira:)
14975. Casia (válaszként erre: 14974. - 3f5c70e7b8)
2011. jan. 11. 20:54
Há' néz'má'! Még ezt az egy kárörömködés is elvitatja tőlünk!! :D
14974. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 14967. - Lubeba)
2011. jan. 11. 20:50

:D Helyesbítek: elindulni nem volt kedvem ma reggel. Aztán a parknál (pár percnyire van) már minden okés volt, kellöképpen átfagytam és átáztam ahhoz, hogy ne zavarjon az esö és a hideg. :)

Örülök, hogy Bandi jól van. A csajok mit szólnak a helyzethez?

14973. Casia (válaszként erre: 14972. - Zorkusz)
2011. jan. 11. 20:48
:D Lassan megalapíthatjuk a paramami-klubot! :)) Ja, nem lehet, mert Kat nem léphet be, ő Atommami... :D
14972. Zorkusz (válaszként erre: 14965. - Casia)
2011. jan. 11. 20:44

Errol a bokamizeriarol en lemaradtam:( pedig szemfules vagyok.

Szerintem sem kell minden aprosaggal a dokihoz szaladgalni.Jol kell merlegelni,hogy csak egy kis felszini serules e,amit otthon is szepen helyre lehet rakni,vagy komolyabb e.

Bar en beszelek?!Mikor paramami vagyok es ha valami tortenik mar hivom is a dokinkat:),na mindegy.

Ha ugy latod,hogy szepen gyogyul,akkor az a lenyeg.

14971. Zorkusz (válaszként erre: 14959. - 3f5c70e7b8)
2011. jan. 11. 20:33

Evente csak 2x?:)En bevallottan utalok kutyat setaltatni az esoben.Ez van,de azert megyunk,mert ugye menni kell,csak en utalom.Persze nalunk kozel sem esik annyit az eso,mint feletek.

El is felejtettem irni,hogy a kutyasuli kezdeset arrebb raktak,mert nem telt be a csoport.Most jan.22-nel tartunk,de ha nagylho lesz meg arrebb toljak.Na mondom marha jo,mert ha marciusig huzzak,lehet beleesunk a tuzeles idoszakaba...akkor meg azert nem tudunk majd menni.

14970. Casia (válaszként erre: 14969. - Zorkusz)
2011. jan. 11. 20:30

Bocs az erős megfogalmazásért! :) És igazad van, tök mindegy, hogy honnan van Zora, hiszen imádod őt.

Ja, most derült ki, hogy Kiwi, Mázli mamája csak félig Goldi. A másik fele labrador. Ezzel ma este szembesültem. Mik derülnek ki a családfáról! :D Szóval nagypapi is labrador. :) Így már érthető Kislükém fizimiskája! ;)

14969. Zorkusz
2011. jan. 11. 20:21

Sziasztok!

Casia:Azt nem mondanam,hogy csunyak,hisz minden kutyanak megvan a szepsege,inkabb csak azt,hogy nem a fajtajellemzoknek megfeleloen neznek ki.A legtobbnek vekony a laba,kicsi a mancsa,hosszu roka orruk van,olyan kis torekenynek neznek ki,nem macisak,meg strampak,mint amilyennek egy goldinak lennie kene.Es mivel itt (is) divat lett ez a "csaladbarat" fajta,ezert sokan tenyesztik esz nelkul,valogatas szuresek nelkul,es meg is van az eredmenye.

En nagyon sokat vacilaltam anno ezen a kutyadolgon,hogy honnan,meg milyet stb.Eloszor orokbe akartunk fogadni,de azt sajnos nem lehetetett,mert itt nagyon szigoruak a feltetelek.Szetneztunk az elado kiskutyak kozt.Horror aron nem igazan szepeket lattunk.En mar regota ismertem a Shining Gold oldalat,felvettem veluk a kapcsolatot es igy esett a valasztas Zorara.Kezdetekben nem akartam a repulo miatt,hogy szegeny mar picikent annyit utazzon,de megnyugtattak,hogy ettol nem lesz baja,vegig alussza az utat.Vegulis nyoma sincs az utazasnak rajta.

Ma mar nem biztos,hogy igy csinalnam.Inkabb az orokbefogadast "eroltetnem",de hat ez mar igy van.Es persze Zorat egy percig nem bantam meg:)csak kicsit lelkiismeret furdalasom volt,hogy annyi gazdatlan kutya van en meg ennyit koltottem egy kutyara,de mondom az orokbefogadas meg nem ment.

14968. Casia (válaszként erre: 14967. - Lubeba)
2011. jan. 11. 20:08
Köszi, és kitartást nektek, Banditának meg gyors gyógyulást! Jááááj, cérna a szemben... jáááááj...
14967. lubeba
2011. jan. 11. 19:17

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek az érdeklődést, Bandi jól van. Megijedtünk egy kicsit reggel, mert észrevettük, hogy a hajszálvékony cérnák kiállnak a szemeiből. Felhívtuk a dokinőt és megnyugtatott bennünket, hogy szándékosan hagyták úgy, ilyen hosszúra, hogy ne szúrjanak. Az eb eszik rendesen, jó a kedve, teljesen jól érzi magát.

Kat!

Nem volt kedved sétálni???

Zorkusz!

Szerencse, hogy nem történt baj. Mindig félek a kutyás összeveszésektől, így itthon is egyfolytában figyelem őket.

Casia!

Gyógyulást Mázlinak!

Gokart!

Mogyi nagyon sokat nőtt. Szép kutyu!

14966. sz.ildi76
2011. jan. 11. 18:19

Sziasztok

a corgi jellegű szukának

Keressük új örökbefogadót.

Tel: 27/313-284, 06 20 424-53-67,

06 20 8060-175 Zöld Menedék, Vác

[link]

14965. Casia (válaszként erre: 14959. - 3f5c70e7b8)
2011. jan. 11. 16:20

Fegyelmiért jelen! ;)

Nahát, Atommaminak nem volt kedve sétálni??? :O Hát ezt fel kell írni a kéménybe, korommal! Szerintem a legtöbbünket a leírtaknak kb a fele is elriasztott volna a sétától. Engem biztosan. Ja, és Mázlit is. :D

A jobb mellső boka fölötti seb szépen gyógyul. Tiszta, és... háááát... inkább horzsolásnak mondanám, szóval nem mély. Csak elsőre (nanáhogy) bepánikoltam kicsit, hogy leverte Kislükém. De figyelgetem, és nem zavarja semmiben, úgyhogy kitartok és nem hurcolom dokihoz. Kicsit az is megnyugtat, hogy helyeseltél az álláspontomhoz. :)

Tegnap Móz átment vadállatba. Kicsit hevesebben játszott a szokásosnál, és amikor meg akarta szerezni a lbdáját (én vagyok a hülye, nem kéne az orra előtt lóbálnom), a szájában maradt a kezem. Kesztyű volt rajtam, de így is szép nyoma maradt a dolognak. Feljajdultam (nem kellett hozzá színészkedni)és elfordultam. Erre jött dörgölőzni meg nyalogatni a gazdit... Azért erre mostantól odafigyelek: a játék hevében sem csukjuk rá a szánkat a gazdi kezére.

14964. Casia (válaszként erre: 14955. - Zorkusz)
2011. jan. 11. 16:12

:D Akkor megnyugodtam!! :)

Amúgy eléggé szíven ütött, amit a túltenyésztésről írtál. Hogy minden Goldi csúnya arrafelé a rossz tenyésztés miatt. :( Persze, kiderült, hogy ideális családi kutya, aztán megkezdődött a "gyártás". Utálom az ilyet!!! :(( Mostmár tényleg teljesen megértem, hogy Zorát itthonról adoptáltátok!

14963. Casia (válaszként erre: 14956. - Panni58)
2011. jan. 11. 16:09
Ez olyan viccesen hangzott, hogy eljátszottam. Láttátok volna, őkutyasága hogy megsértődött!! :D Elhátrált, megrázta a fejét, és nézett rám vádló szemekkel, hogy "ezt most mééééé'?" :D Csúcs volt, kösz az élményt! :)
14962. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 14960. - Gokart)
2011. jan. 11. 10:49

Szia! Én már elég sok trükköt említettem (ha mást nem, azt, hogy éppen az van porondon).

Ha tudsz videót nézni, ebben találsz elég sokat. Ha valamelyik érdekel, kitaláljuk, hogyan tudnád megtanítani.

[link]

2011. jan. 11. 10:49

Hali Mindenkinek!

Megvagyok, de dolog van. Mi jól vagyunk, a kutymók okosodnak. :)

Lubeba! Bandinak jobbulást!

Kat! Csak kitartás! Jön még kutyára (no meg Rád!) tavasz! :)

14960. Gokart
2011. jan. 11. 10:45

Sziasztok!

Bocs csajok, vagyok ám, csak iszonyú sok a meló.igy inkább ha tudok visszaolvasok, de irni nagyon nincs időm.Jól vagyunk, Mogyi túl az első veszettség oltáson.Okosodunk, bolondozunk.Várom továbbra is a trükköket, és tanításukat.

És amint lezs szusszanásnyi időm, jövök hosszabban beszámolóval.

Szép napot mindenkinek, simi a buksikra!

14959. 3f5c70e7b8
2011. jan. 11. 10:18

Sziasztok, jó reggelt!

Hát Lányok, évente kb. kétszer fordul elö, hogy egy pillanatra nem bánnám, ha a kutyáim nem szeretnének esöben sétálni. Na, az ezévi elsö ilyen alkalom jelentem, megvolt. De csak addig tartott ez a hangulat, amíg már mindegy volt, mert annyira vizes voltam, hogy már tényleg nem számított semmi. Iszonyú hideg, nagyon erös, jéghideg szél és esö. Szintén nagyon hideg. Amikor az elvileg vízhatlan atommamisapesz alatt is nyirkos az ember haja, és hiába van esö elleni pereme a tökfödönek, a szemüvegem mégis pillanatok alatt vizes lesz. Na szóval értitek. Ilyen idö van itt jelenleg. De a parkig elintéztem a szarrá ázást, onnan már minden mindegy alapon mentünk tovább, és bevallom, ott már csillapodott egy kicsit a szél is, esö is, szóval csak kicsit volt már k...va hideg. :) És ebzetek jól viselkedtek nagyon, jót bolondoztunk, így minden szépnek kezdett látszani. Ez a helyzet mifelénk.

Ti miért sztrájkoltok?

Bandi hogy aludt?

Mázli bokája hogy van?

Benöci micsinál?

És a többiek?

Hö?

14958. Zorkusz (válaszként erre: 14946. - Lubeba)
2011. jan. 10. 23:32
Jobbulast a draganak!
14957. Zorkusz (válaszként erre: 14942. - 3f5c70e7b8)
2011. jan. 10. 23:29

Csak azert nem ertettuk a dolgot,mert egy kisgyerekes csalalde a kutya.Kb 4 ev koruli kisgyermek mellett neveltek,es nem ugy tunt mintha utnek vernek vagy hasonlok,sot egy nagyon szep goldi volt,nem tunt elfuseralt tultenyesztettnek(amilyenbol sajnos itt eleg sok van).Amiota itt elek ez volt a legszebb goldi amit lattam.Na persze csakis Zorci utan:ppp:)

Azt tudom,hogy Zora nagy hevvel jatszik,es minden kutyaban a jatszopajtit latja.Meg eleteben nem volt egy agressziv megnyilvanulasa sem.Tole soha egy kutyat nem feltenek.Mikor Fl-ban voltunk a kutyasstrandon a kicsik kedvence volt.Huztak nyuztak,maszkaltak rajta,szemtelenkedtek vele O meg csak turte,egy nyikja nem volt,pedig volt,hogy az egyik az orrat harapdalta,a masik a farkat huzta:),persze ezek a harapasok nem fajtak neki,meg kb 2-3 kilos kutyak voltak,a legtobb meg kolyok volt,de akkor is jol viselte.A nagy kutyaknak mar lefekszik,ha ramordulnak.Ennek a goldinak is lefekudt rogton.Tehat az lathatta,hogy megadta magat,de nem,az a foldon fekvo kutyamat harapta...erthetetlen meg kutyanyelvre leforditva is:(

Meg en amugyis olyan vagyok ha az erdoben setalunk,hogy a fold felett 1m-ig latok,labakat meg kutyakat,mert feszt Zorat figyelem,es meg igy is becsuszik egy ilyen dolog.

Feszt porazon meg nem lehet a kutyam:(

Kat,nem semmi lelekjelenleted van.En nem tudom,hogy reagaltam volna le,ha Zora szajabol omlott volna a ver,bar lehet hasonlo keppen,mert ilyenkor a panikon urra lesz az esz,es gyorsan meg kell nezni mitol,miert,mennyire sullyos stb.

Remelem jol van a nagylany azota!

A pomazi kutyak azota mar tovabb alltak

:(.Olvastam egy forumon,hogy mar nem talaltak ott oket.

14956. Panni58
2011. jan. 10. 23:14
Ja, és persze puszi minden kutyu fülére! :)
14955. Zorkusz (válaszként erre: 14937. - Casia)
2011. jan. 10. 23:10
Noszproblemos:D
14954. Panni58 (válaszként erre: 14953. - E974230abd)
2011. jan. 10. 23:07
Szia! Megköszönném. :)
14953. e974230abd (válaszként erre: 14949. - Panni58)
2011. jan. 10. 17:34

Szia a Panni!

Az én gyerekem 17 ,és most van szintfelmérőn ,ahol majd megmondják melyik nyelvvizsgára jelentkezzen a középfokuak közül...ha gondolod kikérdezem ,ha hazaér...ő is márciusban középfokúzik....

14952. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 14951. - Panni58)
2011. jan. 10. 17:30
Nekem is utolsó évben jutott eszembe, hogy jó lenne plusz pontokért nyelvvizsgázni. :D De nekem már szeptemberben. :)
14951. Panni58 (válaszként erre: 14950. - 3f5c70e7b8)
2011. jan. 10. 17:03

Hát ez az! Van egynyelvű, kétnyelvű, ezerféle...

Az előérettségit tavaly megcsinálta belőle, de most pluszpontokért hajt... Csak még az nem tiszta, hogy hová...

14950. 3f5c70e7b8 (válaszként erre: 14949. - Panni58)
2011. jan. 10. 16:48

Dehogy árulkodom, csak figyelek, mint a Nagytesó... :)

Nyelvvizsgában még tippet sem tudok adni, a lyányod még nem is serdült, amikor ilyesmi feladatom volt (akkor nem is volt ennyi féle, csak a Rigó utca).

14949. Panni58 (válaszként erre: 14945. - 3f5c70e7b8)
2011. jan. 10. 16:14

Nem árulkodunk! :)

Nyelvvizsgák után olvasgatok, lánykám tegnap bejelentette, hogy akkor márciusban nekimenne az angolnak...

Na de melyiknek? És milyen tanfolyam fér ebbe a kis időbe még bele?

Ja, és családi adókedvezmény... Ami elvileg még kb. fél évig jár...De nyilatkozni kő...

Szóval, ezekkel kapcsolatban okosodtam....

14948. lubeba
2011. jan. 10. 16:01

Szia Kat!

Köszi Bandi nevében is. 3 napig kell a gallért hordania, hogy ne tudja piszkálni a mancsával a szemét. Jól tűri szegénykém, már teljesen hozzászokik.

Hát igen, tényleg ritka az ilyen doki!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook