Kutyások ide! (beszélgetés)
Jo ejt!
Ja igen,otthon mar ilyen keso van:(
Ja!Adjatok mar otleteket legyszi!Hatul van egy elkeritett kiskertunk.Kb 10x15-os,tehat nem tul nagy.Mit lehetne ott okoskodni,hogy szorakoztato legyen Zorcinak?Seta utan mindig beengedem oda,poraz nelkul kedvere rohangalhat.a szokasos labda egyebeken kivul mit talaljak ki oda?Vmi agility palya kene,de nem tudom hogy meg hogy tanitgassam,meg arra lehet kicsi a hely...nem tom.
Csak majdnem azt élem át. :) Ma este többször ezembe jutott Mázli. Bátor (rest vagtyok, na) még nem tudott ma estig bal manccsal pacsit adni. Ma vacsi után úgy gondoltam, nem élet ez így, és gondoltam, kezdjünk neki. Amíg nem céloz, csak arra hajt, hogy a mancsával megkaparintsa a falatot az öklömböl, addig azért tud egy kicsit kellemetlen lenni a börömön a lecsapó mancs. És erröl jutott egyszembe Mázli: egy kétszer akkora kutya kétszer akkora manccsal milyen lehet... :)
Most viszont mennem kell, jó éjt! Fejecskékre simi, kezekbe pacsi!
Ma nagyon egyetértünk. :)
Ez a resze,marmint a hiszti,jajj en ezt nem tudom megtanitani...sokunknak ismeros,csak van hogy mi meg is ragadunk ezen a szinten.Ezert is osszad csak a frankot,bocsanat Casia,az ubervaut!:)Jo pelda vagy nekunk,es jo tudni(megnyugtato),hogy a hattermunkak alatt te is azt eled at amit mi.
Ilyen volt az is, amikor kijelentettem, hogy márpedig az én kutyám az életben nem ugrik majd fel egy asztalra, söt, fel sem tudom majd tenni, mert annyira fél. :) Most már nekem is nevetségesnek tünik. :) Apjukkal meg rendesen összevesztem ezen, mondván, hogy mit írom le így az ebet. :)
(psz, Kat, übervaut!! ;))
Jól van, nem kárörvendünk tovább. :) Ja, kutya idő... ez jó! :D
Ha tudnátok, mennyire... Amikor kétségbe esem, hogy képtelen vagyok megtanítani a kutyámat valamire... Apjuk meg csak somolyog, hogy mit hisztizem már megint. Itt meg osztom a frankót. :)
Mármint a fordítást! Talált, süllyedt. :D
Csak az idöjárás mostohább, az sem mindig. Söt.... Megmondom öszintén, hogy kiköltözés elött tartottam töle, de inkább a kicsit több esö, mint a 40 fok hetekig nyaranta. Azt nem bírom. :)
De ma nagyon HIDEG, és SZELES, és CSÚNYA ESÖS volt!!!!! :) Hondenweer, itt így hívják, vagyis kutya idö.... :) Az ebeket pedig nem zavarja. :)
Itt ez normális. Egy órával késöbb élünk, mint Mo-n. :) Pont ma néztem: míg székesfövárosi köztisztet viselöként 7:15-re bent szoktam lenni az irodámban (persze, az is túzás volt a 8 órai munkakezdéshez), addig itt olyankor mászom le az emeletröl kávét inni. És ez itt korainak számit... Viszont tovább aktívak ez emberek, vagyis késöbbig.
A suli meg ebböl a szempontból még holland szemmel nézve is szuper: eredetileg focipálya volt, focipáyához járó reflektorokkal, szóval nappali fényben lehet nyomni, és négy árnyékunk van. :)
Leforditom:Jo latni,tudni,hogy te is foldi halandobol vagy Kat:D
Neeeeem! Úgy értettem, hogy végre egyszer kimondod (leírod), hogy NINCS KEDVED sétálni. Te, aki jóval mostohább körülmények közt neveled ebzeteidet mint mi, és mégis napjában sokszor viszed őket... érted: végre egyszer... Feladom, nemtom megmagyarázni. :D
En csak a kutyasuliban,ami az idopontot illeti nem annyira:)
(irigykedikirigykedikirigykedik) ;)
Kárörömködnél az átfagyásra, te kis lelketlen? :)
Ugy latom az anyai osztonoket mindenhol felulbiralja a higgadt ferfi esz:)
Nyugiapu hasznos. De néha idegesítö, amikor meg vagyok gyözödve róla, hogy a kutyám titokzatos keleti nyavalyában szenved, ö meg leint, hogy hagyjam már, csak tüsszög a portól....
Ja, kutyasuli: megkaptunk ma két behívót, a harmadikat még nem, pont Bátor agilityje kérdéses.... Elvileg kedden esténként mennénk, de most elkezdtem idegeskedni, hogy mi van, ha nem lesz csoport, mert aznapra nem vagyunk elegen.... :) Na ez a paramami. :)
Egyébként Bátorral csütörtökön esténként 20:15-re (!) fogunk járni! Jó kis éjszakai buli. :)
Nu, akkor minden Paramami mellé jár egy Nyugiapu! :D
Para itt is van, csak engem Apjuk leint. :)
Jaj, ez ismerős! Nálunk is az van, hogy "na jó, elvisszük orvoshoz, de ugye tudod, hogy csak a te megnyugtatásod érdekében?" :)
Zorkusz, az esöben történö kutyás séta titka a jó felszerelés, szerintem az atommamizás is innen van: egyszer említettem, hogy olyan rikító, majdhogynem radioaktivitásra utaló színü esökabátom van, amiben már messziröl világítok. :)
Ha azonban az esö hideggel és széllel párosul, akkor meg kell eröltetnem magam, mert a kezem lefagy, és gyülölöm, ha az arcon (ezzel együtt a szemem üvege is) elázik. Azt nem szeressem. De jó dzseki, gumicsizma (már fekete alapon hippi virágos is van, meg egy bélelt is, télre), illetve peremes satyó vízhatlan anyagból elengedhetetlen. Borzalmasan nézek ki, de a kutyáim így is csípnek. :)
További ajánlott fórumok: