Kutyások ide! (beszélgetés)
Na, a jó hírt is elmondom:
a púpok tegnap itt hagytak minket, átköltöztek a szomszéd faluba egy lovas farmra. Nem tudtak választani, úgyhogy elvitték mendkettőt. :D
Nekik már szinte mindegy, hogy 6 vagy 7 kutya van a póni, 6 nagy ló, kecskék, tyúkok, gerlék mellett.
Már biztos mondtam, hogy az utcánk vége szántóföld, ha a földúton egyenesen megyünk jó 1 kilómétert, ott van a "tanya".
Kicsit kusza, elmesélem, kihez mentek: Fb-on hirdettem őket és beléptem a férjem nevében is, hogy megosszam. Az övére jelentkezett egy csaj, aki az ismerőse, mégsem tudta, ki az és a lány sem, hogy hogy lettek azok. Mikor ideértek rájöttünk, hogy a menhely fórumán már dumáltunk, szóval én valamennyire már ismertem.
Tiszta szerencse, hogy kalózkodtam!
Igazándiból lakásba akartam adni őket, de egy tacsinak mégiscsak az a tuti, ha szabadon rohangálhat, bandázhat és tavaszig bent lesznek, később is jó helyük lesz az istállóban.
Ha jó idő lesz, mi is megyünk látogatóba és végre lovagolni is fogok!!! :)))))))))))
Basszus, pont 2 hete gázolták el a zebrán egy ismerősöm sógornőjét, 1,5 métert repült szegény...
Az az őrült pasi biztos nem vett észre és még nálad is jobban megijedt! Jó kemény volt, hogy a kocsiból üvöltözött. :D Vsz. Mázlista miatt nem mert odamenni hozzád!
Félelmetes lehet élőben! :D :D :D
Jó reggelt! :)
Látom, nem csak én nem érek rá...
Fogváltástól már át kell váltani felnőtt tápra, mert a rengeteg fehérjétől jönnek az ízületi problémák meg hasonlók!
Sziasztok!
Most csak beköszönök, ha lesz időm visszaolvasok!Remélem mindenki jól van, kutyákok és gazdik is!
Nálunk minden rendben Mogyival, csak az egyéb dolgok miatt káosz van, nem nagyon érek rá.
Lenne egy kérdésem is!Kb mennyi idős kortól lehet átállni a felnőtt tápra?Már a kétszeri etetésre áttértünk.
Nem Te tanultad rosszul, persze, hogy nem, csak szegény szellemi szegényházitól ennyire telik...
:(
Olyan sok ilyen idióta van.....
Hallgatás beleegyezés. :)
Boldog névnapot Casia!
Jeccus, tényleg!
Boldog névnapot, Casia! :D
Van egy 2009-es határidönaplóm, az egyetlen névnapinfó-forrásom itt a világ végén. Többet kellene nyitogatnom, mert így teljesen lemaradok... :(
Juj!
Mondhatom, hogy boldog névnapot! ? :))
Az valóban édes, de Béláim mindig (eddig egyszer próbáltam, de feladtam) felemelik a hátsójukat.
:(
Bátor jobbra laposkutya, balra Pang!, mert szerintem úgy szól egy pisztoly. Tudom, nem, de mégis. :) De még messze nem tökéletes a lelövés, csak alakul. :)
Márciusra meglesz az, ne aggódj! Mindkét irányba! :)
Keresztlányomák labiját is emiatt kellett megoperálni. Ő nem volt vemhes, nem szült, csak olyan tüneteket produkált, mintha tüzelne... Eltelt egy kis idő, mire kiderült, hogy mi a baj, őt teljesen kipakolták.
Ő a "drága kiskutyájuk" :)))
60ezer, amikor megevett egy labdát, 40 ez a műtét, és még 20 egy lábműtét...
Hát a saját alom az álom. :) Mindig is az lesz, de tenyészetbe nem csapok, mert nem nekem való. Máshogy meg nem lehet. Ergo lemondok a saját alomról. :)
Szenteste és Szilveszterkor is lent aludtunk a nappaliban, Szenteste azért, mert meghitt, Szilveszterkor meg azért, mert miért ne. Jó volt, és Lunának szerintem jót is tett. A kis félénkségének. :)
Nálam az ivartalanítás mellett szól még az is, hogy bár még nem volt tüzelö szukám, de a karantént, amit Panni is említ, hát nem tudom, hogy bírnánk ki, Luna meg én. A pórázfogság nem nekünk való... :(
Juj, ez nagyon ijesztő! Szóval lemondasz a saját alomról? Mondjuk megértem. Egy ismerősnél is hasonló történt, mint szegény németjucival. Csak ott egy óriás snacival. Tényleg horror. És a gazdik is iszonyatosan megszenvedték.
(Nézzük a pozitív oldalát: hogy fog örülni Luna és Bátor, hogy a gazdi velük alszik megint! ;))
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!