Külföldi a párom! Tényleg, a Tied is? (beszélgetés)
Az enyém magyar állampolgár,de jó ideje kint él.Most úgy néz ki,még ebben az évben hazaköltözik.Januárban ,ment vissza,két hét múlva jön másfél hétre.:):):)
Nem egészen egy éve ismeretem meg,összajöttünk,én nem bíztam abban,hogy ez így működhet,és úgy mond lecseréltem.Bár ez így nem igaz,de ez most hosszú lenne.Aztán pár hónap múlva újra felvettük a kapcsolatot,és most decemberben újra már együtt voltunk.
Úgyhogy most úgy vagyunk,hgy tartjuk a kapcsolatot,nagyon hiányzunk a másiknak,aztán meglátjuk.Szerintem csak úgy lehet ezt,hogy elvárások nincsnek.
Azért az én szitum ,kicsit más,mint a Tiéd.
Hééé, Hééé,
Nincs senki, akinek külföldi pasija lenne rajtam kívül, hm??? És aki szintén nem nagyon tudja ezt megbeszélni hasonló cipőben járókkal, mert a baráti körében nincs ilyen..???
:-)
Írjatok, namána
ééés.. itt lakik, Magyarországon? Vagyis, azt sem tudom, te itt laksz -e:-)
Akkor Ő tud magyarul, ugye? Hogy is van ez?
Sziasztok!
Egy számomra most - és azt gondolom még hosszú ideig - nagyon aktuális témáról szeretném, ha megosztanánk egymással a tapasztalatainkat.
Fél éve vagyok együtt francia párommal. Angolul társalgunk, amely nyelven szerencsénkre nagyon jól tudunk kommunikálni.. Jelenleg távkapcsolatban élünk, csak 1,5-2 havonta látjuk egymást 1-2 hétre. De nagy a szerelem, sőt a mély szeretet és összhang közöttünk.. Ha hasonló cipőben jártok, külföldi szerelmetek van, kérlek, osszátok meg velem, ill. osszuk meg egymással a tapasztalatainkat... Érdekel, Ti hogyan élitek meg... Üdvözlettel: Gigi
További ajánlott fórumok:
- Színészek ABC-ben - egy külföldi, egy magyar -
- Mostanában tényleg több a trafipax vagy csak a párom ilyen peches?
- Külföldi hívás: ha engem hív a párom Angliából, nekem kiszámláznak valamit?
- Nem tudom, tényleg akarok-e családot a párommal?
- Szerintetek ha a bíróság megítéli a 20%-ot és külföldi fizetése van ( 700eft átszámolva) akkor azt tényleg megkapom?
- Ruhákat szeretnénk a párommal árulni a neten, nem tud valaki külföldi oldalt, ahonnan olcsón lehet ruhákhoz jutni?